A je po všem...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10048
21.7.11 14:18

Ale houby, ten pravej Ti neodejde.
Hlavně začni znova, odpoutej se od tve rodiny co je vydrzujes, bud s detma sama, udelejte si hezky bydleni a uvidis ze to pujde samo!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
21.7.11 14:21
Dice píše:
Ale houby, ten pravej Ti neodejde.
Hlavně začni znova, odpoutej se od tve rodiny co je vydrzujes, bud s detma sama, udelejte si hezky bydleni a uvidis ze to pujde samo!!!!!!!!

Souhlasím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
21.7.11 14:21

nerozlezi…vi co chce, ja to nejsem :cry: myslela jssem si ze se mu po me bude styskat, ale nestyskalo, ma spoustu zajmu, kamaradu…ani nepostrehne ze me nema :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
21.7.11 14:22

Budu se snazit, dekuji :O)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
21.7.11 14:24
appalandia píše:
nerozlezi…vi co chce, ja to nejsem :cry: myslela jssem si ze se mu po me bude styskat, ale nestyskalo, ma spoustu zajmu, kamaradu…ani nepostrehne ze me nema :cry:

A s takovym bys chtela byt…? celej zivot by ses tim trapila! Prece nebudes s chlapem kterej si o tobe mysli neco spatnyho. Zaslouzis si lepsiho!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
21.7.11 14:25

Snad je to pravda… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
21.7.11 14:29

Je neboj a hlavne se divej kolem sebe, kolikrat se stane ze ten pravej je vedle tebe. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
21.7.11 14:32

Jsem hrozne tichej typ, co nema odvahu nekam chodit, s nekym se bavit, jsem od mala samotar a to je muj problem, vsechny jsem ztratila, tim ze jsem nijaka, kamardi nikde, ja jich ani moc nepotrebuju, mam svuj svet…a mam takovej pocit ze budu dycky sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
21.7.11 14:34

Hele, když to nechce zkusit, tak o tebe asi nestál tak moc, jak by měl. Najdi si nové bydlení a začni nový život. Prostě úplně od začátku.
A zkus na sobě zapracovat, trochu popřemýšlet, kde se stala chybat a jak s tím naložíš do budoucna. Třeba si i pokecat s nějakým odborníkem.
Držím ti pěsti a nevzdávej to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.11 21:32
appalandia píše:
Jsem hrozne tichej typ, co nema odvahu nekam chodit, s nekym se bavit, jsem od mala samotar a to je muj problem, vsechny jsem ztratila, tim ze jsem nijaka, kamardi nikde, ja jich ani moc nepotrebuju, mam svuj svet…a mam takovej pocit ze budu dycky sama

Po tom, co jsem četla, které věci špatně prožíváš, jak žárlíš, atd…, tohle k tobě sedí dokonale. Znovu se vrátím k tomu, co ti radili někteří na diskuzi - zkus v mezidobí, dokud budeš sama, zapracovat na svých blocích - máš kolem sebe hotové štíty. Kineziologie, konstelace, možná kvalitní psychoterapie. Jinak ti hrozí, že budeš potkávat stejné typy, jak přes kopírák a každý další bude horší. Mrzí mě, že ti to nevyšlo a moc ti držím palce, abys to nevzdala. :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
21.7.11 21:48

Taky doufam ze to nevzdam :cry: dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
21.7.11 21:50

přikláním se ke konstelacím, něvěřila jsem, ale je to super, hlavně jak se ti uleví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
28.7.11 21:44

Hlavu vzhůru, uvidíš že bude líp. Vím že to teď tak nevypadá, ale vše přebolí a bude opravdu fajn. A nemysli ten pravý někde je. Držím palce a přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
29.7.11 17:43

Dekuji :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie