Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aha už jsem se dívala do Tvé minulé diskuze.
Hele chce to začít od znova!! NOvej život!!!
Psala si diskuzi že bys odešla od Vašich- odejdi. Pronajmi si byt, poznáš nový lidi v novým prostředí, najdeš někoho novýho!!!
Ono celý ten stres co máš doma se na všem taky určo podepisuje…jdi do toho a nezvdávej se!!!!!
![]()
Já vím že to tedka vypadá blbě, ale mylsíš že kdybys odešla a zařídila si život bez vašich, že by to nešlo už spravit?
kdepak, nechce me, nechce zit se mnou takovou jaka jsem, nedal mi prilezitost…prosel si uz asi necim takovym…proste nechce ![]()
Tak na něj už netlač, odstěhuj se od mámy, hned ti bude lépe, budeš si zařizovat byt, chodit do práce a starat se o děti a na myšlenky na něj ti nezbyde čas ![]()
vím, že to bolí, ale chce to prostě jenom ten čas a ten musíš co nejlépe vyplnit
drž se
Musíš jít dál- prostě si musíš najít někoho kdo Tě bude brát takovou jaká jseš…já vím že se to říká vždycky a nedokážu si představit jak Ti je ale z těch předchozích diskuzí mám fakt pocit že bys potřebovala a zasloužila změnu!
Jsi šikovná a určitě krásná ženská, osamostatni se, zaměř se trošku na sebe a uvidís že se ten pravej najde…!!! vždycky se najde
Jo palim mosty…uz jsem to zazila stokrat…jen tohle bylo v necem jine, bylo to hloubs…uz nejak neverim v neco lepsiho…ale neudelam s tim uz nic… ![]()
Je to dobře, všehcno změn a uvidis ze nakonec budes stastna. nemelo by to smysl s clovekem ktery te nebere takovou jaka jsi!!!
Říká se přijde jiný přijde lepší
Držím palečky
![]()
Jsme přeci holky statečný a silný ![]()
appalandia píše:
kdepak, nechce me, nechce zit se mnou takovou jaka jsem, nedal mi prilezitost…prosel si uz asi necim takovym…proste nechce
Je mi líto…
Ale není všem dnům konec a v životě se může stát ledacos, třeba se mu to za měsíc, za dva, rozleží v hlavě ![]()