Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám přítele Pepu a je to pěknej rošták a poslední dobou jsem zjistila že Pepové ve vztahu víc zlobí než jiná jména,náká blbá náhoda,máte doma taky roštáka?
Mam Pepu a je to neuveritelne skvelej chlap do nepohody
TO NEBUDE ASI JMÉNEM ![]()
Ahojky, mám manžela Jozefa a je taky skvělej:-) Občas je s ním kříž, protože dokáže i vybuchnout, ale to bude souviset spíš s tím, že je z východního Slovenska než se jménem:-)
Farska, tak to je náhodička, máme čím dál víc společného:-)))
Kacerval Ty ses do toho pustila
Za chvíli tady bude diskuze Kdo má babičku Andělku všichni sem ![]()
Já blednu závistí, páč nemám ani chlapa Pepu, ani nemám žádnou Lucii, tak drze lezu do „cizích“ diskuzí ![]()
Anteaa píše:
Kacerval Ty ses do toho pustila![]()
![]()
Za chvíli tady bude diskuze Kdo má babičku Andělku všichni sem
Já blednu závistí, páč nemám ani chlapa Pepu, ani nemám žádnou Lucii, tak drze lezu do „cizích“ diskuzí
Holky,
ted popravde…
Libi se Vam jmeno Josef???
Me popravde vubec!!!Pepa,Pepik,Pepicek,Josifek,atd…
Chlap ma jmeno po dedovi,jak se driv delavalo,jeste mohl byt Hynek po druhem dedovi,takze dobry Pepa ![]()
Muj tatka je Pert-Josef takze taky „skoro“ Pepa
Mě se to jméno moc nelíbí. Ale jak jsem psala, manžel je Slovák, takže mu neříkáme Pepo, ale Jožo, já mu doma říkám Joko, Jokino apod. (přezdívka z dětství). I když je u nich doma toto jméno předávané z otce na syna, manžel naštěstí netrval na tom, aby se náše případný syn jmenoval po něm - sám bytostně nesnáší oslovení Pepo, tak by nechtěl, aby našemu dítěti tady v ČR někdo takhle říkal…
Mně se to jméno líbí moc. Taky se mí líbí Antonín, asi jsem holt ulítlá na ty jména z generace našich dědů, ale bohužel doma by mi neprošel ani Pepa ani Toník ![]()
Já Pepu nemám,ale moje sestra ano a jak píše zakladatelka je to ROŠŤÁÁÁÁK
né že by byl zlej a zlobil ve zlém,to NÉÉ..ale sestře dělá samé naschváli ze srandy a tak podobně..no nenudí se s ním
![]()
Tak já sice Pepu nemám (omlouvám se za drzý vlez do diskuze
), ale má ho kamarádka. Je to chlápek do nepohody. Občas umí vybuchnout, ale to už fakt musí být důvod. Děti vychovává skvěle, takový ten respekt…
Jinak je společenský, zábavný, je s ním sranda. Kamarádku umí podpořit, pomáhat…
A říkáme mu Pepčo nebo Pepo. Je to obr, tak by se mu asi blbě říkalo Pepíčku
![]()
Ahoj,jméno Josef se mi o malinka nelíbilo,jmenoval se tak strejda,měl pořád zpocený ruce,ale jinak byl super.Noo ale láska dělá divy,vdala jsem se za Josefa a první dítě byl Josef už 4.taky mě potěšilo,když přišel tchán do porodnice,a jako první mi poděkoval,že jsem dala Josefa.Jsou to kluci pilní,milí,vzteklí,ale milující ![]()
Ahojky, tak já mám doma taky Pepu a je to nejlepsí co me zatím potkalo, hodnejsího a lepsího chlapa (tátu) jsem si nemohla přát
jméno se mi nikdy moc nelíbilo ale co ho znám tak mi nijak nevadí a beru ho jako zcela normalni běžny jmeno… ![]()
El-Brno píše:
Mě se to jméno moc nelíbí. Ale jak jsem psala, manžel je Slovák, takže mu neříkáme Pepo, ale Jožo, já mu doma říkám Joko, Jokino apod. (přezdívka z dětství). I když je u nich doma toto jméno předávané z otce na syna, manžel naštěstí netrval na tom, aby se náše případný syn jmenoval po něm - sám bytostně nesnáší oslovení Pepo, tak by nechtěl, aby našemu dítěti tady v ČR někdo takhle říkal…
Ty taky mas Pepu????
![]()