A kdo má chlapa Pepu sem

10568
2.11.10 13:12

a kdo má chlapa Pepu sem

Mám přítele Pepu a je to pěknej rošták a poslední dobou jsem zjistila že Pepové ve vztahu víc zlobí než jiná jména,náká blbá náhoda,máte doma taky roštáka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65334
2.11.10 13:15

Mám Pepu.....
a je úžasnej,nezlobí,tak nevím :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
2.11.10 13:20

Mam Pepu a je to neuveritelne skvelej chlap do nepohody :dance: :huban: TO NEBUDE ASI JMÉNEM :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
2.11.10 13:24

Ahojky, mám manžela Jozefa a je taky skvělej:-) Občas je s ním kříž, protože dokáže i vybuchnout, ale to bude souviset spíš s tím, že je z východního Slovenska než se jménem:-)

Farska, tak to je náhodička, máme čím dál víc společného:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
2.11.10 13:27

Ahoj,
tak ja mam taky chlapa Pepička :mrgreen: :pankac:
nezlobi,je jako :andel:

• Citovat
  • Upravit
17019
2.11.10 13:35

Kacerval Ty ses do toho pustila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Za chvíli tady bude diskuze Kdo má babičku Andělku všichni sem :mrgreen:

Já blednu závistí, páč nemám ani chlapa Pepu, ani nemám žádnou Lucii, tak drze lezu do „cizích“ diskuzí 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
2.11.10 13:37
Anteaa píše:
Kacerval Ty ses do toho pustila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Za chvíli tady bude diskuze Kdo má babičku Andělku všichni sem :mrgreen:Já blednu závistí, páč nemám ani chlapa Pepu, ani nemám žádnou Lucii, tak drze lezu do „cizích“ diskuzí 8-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Nikynka86
2.11.10 13:39

Holky,
ted popravde…

Libi se Vam jmeno Josef???
Me popravde vubec!!!Pepa,Pepik,Pepicek,Josifek,atd…

Chlap ma jmeno po dedovi,jak se driv delavalo,jeste mohl byt Hynek po druhem dedovi,takze dobry Pepa :potlesk:

Muj tatka je Pert-Josef takze taky „skoro“ Pepa

• Citovat
  • Upravit
5476
2.11.10 13:51

Mě se to jméno moc nelíbí. Ale jak jsem psala, manžel je Slovák, takže mu neříkáme Pepo, ale Jožo, já mu doma říkám Joko, Jokino apod. (přezdívka z dětství). I když je u nich doma toto jméno předávané z otce na syna, manžel naštěstí netrval na tom, aby se náše případný syn jmenoval po něm - sám bytostně nesnáší oslovení Pepo, tak by nechtěl, aby našemu dítěti tady v ČR někdo takhle říkal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.11.10 14:05

Mně se to jméno líbí moc. Taky se mí líbí Antonín, asi jsem holt ulítlá na ty jména z generace našich dědů, ale bohužel doma by mi neprošel ani Pepa ani Toník :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.10 14:22

Já Pepu nemám,ale moje sestra ano a jak píše zakladatelka je to ROŠŤÁÁÁÁK :pankac: né že by byl zlej a zlobil ve zlém,to NÉÉ..ale sestře dělá samé naschváli ze srandy a tak podobně..no nenudí se s ním :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
2.11.10 14:35

:oops: Tak já sice Pepu nemám (omlouvám se za drzý vlez do diskuze :lol: ), ale má ho kamarádka. Je to chlápek do nepohody. Občas umí vybuchnout, ale to už fakt musí být důvod. Děti vychovává skvěle, takový ten respekt…
Jinak je společenský, zábavný, je s ním sranda. Kamarádku umí podpořit, pomáhat…
A říkáme mu Pepčo nebo Pepo. Je to obr, tak by se mu asi blbě říkalo Pepíčku :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
2.11.10 15:15

Ahoj,jméno Josef se mi o malinka nelíbilo,jmenoval se tak strejda,měl pořád zpocený ruce,ale jinak byl super.Noo ale láska dělá divy,vdala jsem se za Josefa a první dítě byl Josef už 4.taky mě potěšilo,když přišel tchán do porodnice,a jako první mi poděkoval,že jsem dala Josefa.Jsou to kluci pilní,milí,vzteklí,ale milující :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
2.11.10 16:34

Ahojky, tak já mám doma taky Pepu a je to nejlepsí co me zatím potkalo, hodnejsího a lepsího chlapa (tátu) jsem si nemohla přát :hug: jméno se mi nikdy moc nelíbilo ale co ho znám tak mi nijak nevadí a beru ho jako zcela normalni běžny jmeno… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
2.11.10 16:42
El-Brno píše:
Mě se to jméno moc nelíbí. Ale jak jsem psala, manžel je Slovák, takže mu neříkáme Pepo, ale Jožo, já mu doma říkám Joko, Jokino apod. (přezdívka z dětství). I když je u nich doma toto jméno předávané z otce na syna, manžel naštěstí netrval na tom, aby se náše případný syn jmenoval po něm - sám bytostně nesnáší oslovení Pepo, tak by nechtěl, aby našemu dítěti tady v ČR někdo takhle říkal…

Ty taky mas Pepu???? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria