Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BersiEn píše:
No takhle pred tim jo, pak nam to zacalo skripat tak se uz tak ctvrt roku nesnazime a mame jen prerusovanej a jiank sme to chteli nechat az za rok. Muzu tehu vubec do letadla? Za tyden letim do spanelska
A za rok by jste se nehadali?
@BersiEn píše:
To me tesi ze ze me mate akorad srandupremylism o potratu
a co my s tim? to sis měla rozmyslet dřív. Tak když nechci dítě, tak se chránim. Když ho chci, mám promyšleno, s kym, že ![]()
Hm, přerušovaná soulož není antikoncepce. Já to říkám pořád.
![]()
Tak pokud jsi opravdu ted nechtěla otěhotnět, tak jsi měla raději nějakou HA. ![]()
To si musíš rozmyslet sama, jestli si dítě necháš, nebo ne.
Z ostatních diskuzí vyplývá, že jste se ještě tento měsíc snažili. Jestli řešíš práci, tak to máš celkem jedno, protože málokdo ti dneska smlouvu na neurčito dá. I když bys ji měla, nic ti nezaručí, že se máš po rodičáku kam vrátit. Uživí vás přítel? Předpokládám, že ano, jinak byste se nesnažili, tak nevím, co řešíš. Možná prvotní šok. A nebo možná chceš vyvolat hádky nadhozeným potratem ![]()
@BersiEn
no a proč s ním spíš a jsi, když se hádáte
no tak teď buď zatnout zuby a vydržet a těšit se
nebo potrat, popř. adopce
je to krutý, ale jiná možnost moc není
@mlsalkaM píše:
@BersiEnno a proč s ním spíš a jsi, když se hádáte
no tak teď buď zatnout zuby a vydržet a těšit se
nebo potrat, popř. adopce
je to krutý, ale jiná možnost moc není
Spíš bych položila otázku, proč se snaží o dítě, když teď přemýšlí, že ho nechce.
Holky, prosím Vás nereagujte!!! Pisatelka se ještě před pár týdny snažila - teď přemýšlí o potratu - možná lepší ať na něj jde než aby mělo doma miminko takovou kvočnu. Pardon jestli píšu moc narovinu, ale jsem těhulka - taky jsem otěhotněla nečekaně - nikdy není ta situace úplně růžová, ale takovýto přístup… brrrrr
@Pomka píše:
Spíš bych položila otázku, proč se snaží o dítě, když teď přemýšlí, že ho nechce.
Třeba to je jen prvotní šok. ![]()
@BersiEn píše:
No takhle pred tim jo, pak nam to zacalo skripat tak se uz tak ctvrt roku nesnazime a mame jen prerusovanej a jiank sme to chteli nechat az za rok. Muzu tehu vubec do letadla? Za tyden letim do spanelska
Tak to mas asi spatnou pamet, 15.5. Tj. PRESNE pred mesicem jsi psala toto :
@BersiEn píše:
Je to asi uz pul roku, co se s pritelem snazime o mimi. Pred 2 měsíci mi oznámili, ze mi neprodlouzi smlouvu. Schanim, praci jeste pri zamestnani, ale zadny pohovor mi zatim nevysela cyhtam deprese. Zatim moc zkusenosti v oboru nemam, a kdyz me nikde nechteji ted, co bude po materske? To uz se neuchytnu tuplem nikde.
@jančamamča píše:
Holky, prosím Vás nereagujte!!! Pisatelka se ještě před pár týdny snažila - teď přemýšlí o potratu - možná lepší ať na něj jde než aby mělo doma miminko takovou kvočnu. Pardon jestli píšu moc narovinu, ale jsem těhulka - taky jsem otěhotněla nečekaně - nikdy není ta situace úplně růžová, ale takovýto přístup… brrrrr
To jako fakt?!
co to s tema lidma je ![]()
@Fima píše:
Hm, přerušovaná soulož není antikoncepce. Já to říkám pořád.![]()
@pusina1 píše:
To jako fakt?!co to s tema lidma je
Teď nevím jestli reaguješ na zakladatelku nebo na můj příspěvek? ![]()