A sakra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30951
16.6.14 17:12
@BersiEn píše:
No takhle pred tim jo, pak nam to zacalo skripat tak se uz tak ctvrt roku nesnazime a mame jen prerusovanej a jiank sme to chteli nechat az za rok. Muzu tehu vubec do letadla? Za tyden letim do spanelska

A za rok by jste se nehadali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.6.14 17:13
@BersiEn píše:
To me tesi ze ze me mate akorad srandupremylism o potratu

a co my s tim? to sis měla rozmyslet dřív. Tak když nechci dítě, tak se chránim. Když ho chci, mám promyšleno, s kym, že :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

Hm, přerušovaná soulož není antikoncepce. Já to říkám pořád. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155

Tak pokud jsi opravdu ted nechtěla otěhotnět, tak jsi měla raději nějakou HA. :nevim:
To si musíš rozmyslet sama, jestli si dítě necháš, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
16.6.14 17:14

Z ostatních diskuzí vyplývá, že jste se ještě tento měsíc snažili. Jestli řešíš práci, tak to máš celkem jedno, protože málokdo ti dneska smlouvu na neurčito dá. I když bys ji měla, nic ti nezaručí, že se máš po rodičáku kam vrátit. Uživí vás přítel? Předpokládám, že ano, jinak byste se nesnažili, tak nevím, co řešíš. Možná prvotní šok. A nebo možná chceš vyvolat hádky nadhozeným potratem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
16.6.14 17:14

@BersiEn 8o no a proč s ním spíš a jsi, když se hádáte :think: no tak teď buď zatnout zuby a vydržet a těšit se :dance: nebo potrat, popř. adopce :nevim: je to krutý, ale jiná možnost moc není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
16.6.14 17:15
@mlsalkaM píše:
@BersiEn 8o no a proč s ním spíš a jsi, když se hádáte :think: no tak teď buď zatnout zuby a vydržet a těšit se :dance: nebo potrat, popř. adopce :nevim: je to krutý, ale jiná možnost moc není

Spíš bych položila otázku, proč se snaží o dítě, když teď přemýšlí, že ho nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
16.6.14 17:16

Holky, prosím Vás nereagujte!!! Pisatelka se ještě před pár týdny snažila - teď přemýšlí o potratu - možná lepší ať na něj jde než aby mělo doma miminko takovou kvočnu. Pardon jestli píšu moc narovinu, ale jsem těhulka - taky jsem otěhotněla nečekaně - nikdy není ta situace úplně růžová, ale takovýto přístup… brrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
16.6.14 17:17
@Pomka
@Pomka píše:
Spíš bych položila otázku, proč se snaží o dítě, když teď přemýšlí, že ho nechce.

Třeba to je jen prvotní šok. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.6.14 17:17

Co tim asi chtěl říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
16.6.14 17:18
@hanzbl00 píše:
Tak sem se aspon zasmala :D
:roll: ja taky :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
16.6.14 17:18
@BersiEn píše:
No takhle pred tim jo, pak nam to zacalo skripat tak se uz tak ctvrt roku nesnazime a mame jen prerusovanej a jiank sme to chteli nechat az za rok. Muzu tehu vubec do letadla? Za tyden letim do spanelska

Tak to mas asi spatnou pamet, 15.5. Tj. PRESNE pred mesicem jsi psala toto :
@BersiEn píše:
Je to asi uz pul roku, co se s pritelem snazime o mimi. Pred 2 měsíci mi oznámili, ze mi neprodlouzi smlouvu. Schanim, praci jeste pri zamestnani, ale zadny pohovor mi zatim nevysela cyhtam deprese. Zatim moc zkusenosti v oboru nemam, a kdyz me nikde nechteji ted, co bude po materske? To uz se neuchytnu tuplem nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
16.6.14 17:19
@jančamamča píše:
Holky, prosím Vás nereagujte!!! Pisatelka se ještě před pár týdny snažila - teď přemýšlí o potratu - možná lepší ať na něj jde než aby mělo doma miminko takovou kvočnu. Pardon jestli píšu moc narovinu, ale jsem těhulka - taky jsem otěhotněla nečekaně - nikdy není ta situace úplně růžová, ale takovýto přístup… brrrrr

To jako fakt?! 8o co to s tema lidma je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
16.6.14 17:20
@Fima píše:
Hm, přerušovaná soulož není antikoncepce. Já to říkám pořád. :mrgreen: :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit