Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BersiEn píše:
To me tesi ze ze me mate akorad srandupremylism o potratu
Máme snad brečet nad tím, že jsi hloupá? Přemýšlej si o čem chceš, ale dělat ze sebe veřejně takové tele, to mi hlava nebere.
Jo delam ze sebe tele, hned tu na me kazdje musi utocit
sem proste v soku no
snad to za chvili bude lepsi
jinak diky ze me umite podrzet
@evill co v květnu… ještě v červnových diskuzích píše, že se snaží o dítě… @WERISKA Prvotní šok možná…, ale veřejně bych tady hned nenadhazovala potrat. Přijde mi to spíš jako provokace. Jestli si chtěla o tom jen pokecat, tak už docela nevhodně začla.
@pusina1 píše:
To jako fakt?!co to s tema lidma je
Jsou rozbitý ![]()
@BersiEn v šoku je každej… Já taky byla v šoku, nevěděla jsem, jestli mám být šťastná a nebo jsme měli radši počkat. A to jsme se taky snažili a plánovali dopředu. Ale že přemýšlíš o potratu? Když ti tu napíšou, ať na něj jdeš, tak půjdeš? ![]()
Kliid
sice se s partnerem hadate, ale asi i usmirujete, kdyz mate sex ne? Zalezi taky jak se hadate, skoro kazdej se doma hada a usmiruje, ses v soku, ono se ti to rozlezi a kdyz si chtela mimco pred ctvrt rokem, budes ho chtit i ted ![]()
Tak to je jasny ze ne, jen me zajimaji nazory
sama si pak promebu alternativy
@BersiEn píše:premylism o potratu
Komu neni z hury dano, v apatyce nekoupi.
Tomu rikam teda prekvapko, po snazeni byt tehotna… ![]()
@BersiEn píše:
Tak to je jasny ze ne, jen me zajimaji nazory
sama si pak promebu alternativy
Nevím, jaký názory máš na mysli… Ale tak jinak gratuluji k těhotenství
Co víc chceš na to říct? Chtěli jste to, tak to vyšlo ![]()
@BersiEn píše:
To me tesi ze ze me mate akorad srandupremylism o potratu
to nemyslíš vážně, nejdřív se snažíš, nechráníš, pak toto? Nechtěj raději číst, co si o tobě myslím.
@terinka4444
nj ja sem byla vzdycky jina
trdlo, blbec, introvert, ale uz se i smeju
tak se z toho soku treba za chvili oklepu
@BersiEn do letadla muzes, ja letela normalne v druhem mesici na dovolenou na kretu, akorat mi bylo v letadlo kapku spatne ![]()
@terinka4444 píše:
Tak to je pěkná reakce na těhotenství
Pekna? Zvazovat potrat po pulrocnim snazeni? No v nekterych pripadech je to asi kt vhodne, jak nekdo zminil… ![]()