A sakra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
587
16.6.14 18:03

Zakl. jsi akorát v šoku, v klidu to vydejchej a pak nám napiš, prostě jsi normálně dostala bobky, dej si deli a bude to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
16.6.14 18:09

Nejdřív si promluv s přítelem. Dovolenou si užite a můžete probrat společnou budoucnost s prckem :palec:.. Pokud ale vybereš druhou možnost, měl by to také vědět.. Nějak sem nevyčetla ani tvůj věk, nebo jak dlouho si s přítelem, ani důvod proč si dítko nenechat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.6.14 18:14
@BersiEn píše:
Tak to je jasny ze ne, jen me zajimaji nazory
sama si pak promebu alternativy

názory na co? Jaký alternativy? Nechápu o co ti jde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.14 18:17
@BersiEn píše:
To me tesi ze ze me mate akorad srandupremylism o potratu

Byla jsem na tom stejne, snazeni, pak to neslo, ja zjistila, ze chlap je previt a dite na ceste. Nechala jsem si ho. Prece bych ho nedala kdyz jsme ho chtely. :hug:

• Citovat
  • Upravit
10351
16.6.14 18:22

A to je, prosím pěkně, ještě pořád Homo sapiens.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
16.6.14 18:25

To bude dobrý. já čekám třetí, a jásání nad // jsem nezažila nikdy, pokaždý jen šok, a zoufalství..ale to se za pár dní srovná, to jen pracují hormony :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
16.6.14 18:31

@WERISKA To musí. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5420
16.6.14 18:32

No jo klasika :roll: Chceme-nechceme-nechráníme-pak čumíme na testy a jsme v šoku-šílíme, že teď to nejde-píšeme diskuze a zmiňujeme potrat-dočítáme se kritiky a kopeme a kopeme-vymlouváme se, že je alergie na HA, nechuť kondomu a podsouvání přerušované souloži, jako jediné ochrany :zed:
Klasická písnička za poslední dobu zde. A co si z toho vezmu? Nejspíš je to provokace :think:. Pokud ne, tak gratuluji, zakl. seber se a postav se k tomu se zodpovědností a nebreč. Pokud jsi dítě nechtěla, měla ses chránit, teď ti nezbývá než se tomu postavit čelem, co by za to jiné dali, kdyby jim k dítěti stačila přerušovaná soulož… :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.6.14 18:37

Denně jedna parádní diskuse a já už myslela, že dneska nic nebude :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
16.6.14 19:20
@BersiEn píše:
Jo delam ze sebe tele, hned tu na me kazdje musi utocit
sem proste v soku no
snad to za chvili bude lepsi
jinak diky ze me umite podrzet

Jsi v šoku 8) Tak se uklidni a přemýšlej…za 9 měsíců budeš v náručí držet malý uzlíček, bude to tvoje dítě :srdce: :srdce: :srdce: Malé nevinné miminko, které ti navždycky obrátí život na ruby..Někdy lidi chtějí dítě a když to přijde, tak jsou v šoku a najednou se na to necítí…Ale takhle bys ho nemusela mít nikdy ;) Když jste se snažili, tak asi z nějakého důvodu, byla jsi rozhodnutá, že dítě chceš, takže si myslím, že potrat nejspíš nebude správné řešení. Ale je to na tobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.14 19:22
@KPKristy píše:
Denně jedna parádní diskuse a já už myslela, že dneska nic nebude :pankac:

Ona píše často? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
16.6.14 19:31

@roksy25 a ja furt cekam, kdy po roce a pul selze a porad nic :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.6.14 19:36
@radkka píše:
Ona píše často? :mrgreen:

Jé, to nevím! To bylo myšleno obecně, že každý den je tu založena minimálně jedna podobně připitomělá diskuse. Často se tu člověk pobaví, když nemá zrovna nic jinýho na práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.6.14 19:42
@KPKristy píše:
Jé, to nevím! To bylo myšleno obecně, že každý den je tu založena minimálně jedna podobně připitomělá diskuse. Často se tu člověk pobaví, když nemá zrovna nic jinýho na práci :lol:

se pobavi i kdyz na praci neco ma, jen pak nestiha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.6.14 19:43
@wildcherry píše:
se pobavi i kdyz na praci neco ma, jen pak nestiha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jako s tím úklidem předevčírem, co? Já se na to vybodla kvůli té výživné diskusi :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí