Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakl. jsi akorát v šoku, v klidu to vydejchej a pak nám napiš, prostě jsi normálně dostala bobky, dej si deli a bude to ok
Nejdřív si promluv s přítelem. Dovolenou si užite a můžete probrat společnou budoucnost s prckem
.. Pokud ale vybereš druhou možnost, měl by to také vědět.. Nějak sem nevyčetla ani tvůj věk, nebo jak dlouho si s přítelem, ani důvod proč si dítko nenechat.. ![]()
@BersiEn píše:
Tak to je jasny ze ne, jen me zajimaji nazory
sama si pak promebu alternativy
názory na co? Jaký alternativy? Nechápu o co ti jde ![]()
@BersiEn píše:
To me tesi ze ze me mate akorad srandupremylism o potratu
Byla jsem na tom stejne, snazeni, pak to neslo, ja zjistila, ze chlap je previt a dite na ceste. Nechala jsem si ho. Prece bych ho nedala kdyz jsme ho chtely. ![]()
To bude dobrý. já čekám třetí, a jásání nad // jsem nezažila nikdy, pokaždý jen šok, a zoufalství..ale to se za pár dní srovná, to jen pracují hormony ![]()
No jo klasika
Chceme-nechceme-nechráníme-pak čumíme na testy a jsme v šoku-šílíme, že teď to nejde-píšeme diskuze a zmiňujeme potrat-dočítáme se kritiky a kopeme a kopeme-vymlouváme se, že je alergie na HA, nechuť kondomu a podsouvání přerušované souloži, jako jediné ochrany ![]()
Klasická písnička za poslední dobu zde. A co si z toho vezmu? Nejspíš je to provokace
. Pokud ne, tak gratuluji, zakl. seber se a postav se k tomu se zodpovědností a nebreč. Pokud jsi dítě nechtěla, měla ses chránit, teď ti nezbývá než se tomu postavit čelem, co by za to jiné dali, kdyby jim k dítěti stačila přerušovaná soulož… ![]()
Denně jedna parádní diskuse a já už myslela, že dneska nic nebude ![]()
@BersiEn píše:
Jo delam ze sebe tele, hned tu na me kazdje musi utocit
sem proste v soku no
snad to za chvili bude lepsi
jinak diky ze me umite podrzet
Jsi v šoku
Tak se uklidni a přemýšlej…za 9 měsíců budeš v náručí držet malý uzlíček, bude to tvoje dítě
Malé nevinné miminko, které ti navždycky obrátí život na ruby..Někdy lidi chtějí dítě a když to přijde, tak jsou v šoku a najednou se na to necítí…Ale takhle bys ho nemusela mít nikdy
Když jste se snažili, tak asi z nějakého důvodu, byla jsi rozhodnutá, že dítě chceš, takže si myslím, že potrat nejspíš nebude správné řešení. Ale je to na tobě…
@KPKristy píše:
Denně jedna parádní diskuse a já už myslela, že dneska nic nebude
Ona píše často? ![]()
@roksy25 a ja furt cekam, kdy po roce a pul selze a porad nic
![]()
@radkka píše:
Ona píše často?
Jé, to nevím! To bylo myšleno obecně, že každý den je tu založena minimálně jedna podobně připitomělá diskuse. Často se tu člověk pobaví, když nemá zrovna nic jinýho na práci ![]()
@KPKristy píše:
Jé, to nevím! To bylo myšleno obecně, že každý den je tu založena minimálně jedna podobně připitomělá diskuse. Často se tu člověk pobaví, když nemá zrovna nic jinýho na práci
se pobavi i kdyz na praci neco ma, jen pak nestiha
![]()
@wildcherry píše:
se pobavi i kdyz na praci neco ma, jen pak nestiha![]()
![]()
Jako s tím úklidem předevčírem, co? Já se na to vybodla kvůli té výživné diskusi
![]()