A sakra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
801
16.6.14 19:49

Kolik ti je? Je ti vic jak 16? Prijde mi jako kdyby ne.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.6.14 19:53
Krásná hláška
@zuzouš píše:
A to je, prosím pěkně, ještě pořád Homo sapiens.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
16.6.14 20:02
@hanzy píše:
@roksy25 a ja furt cekam, kdy po roce a pul selze a porad nic :lol: :mrgreen:

Tak tak, já už 3roky a nějaký ten měsíc a ono furt nic..Je to zajímavé, při zdejším počtu selhání HA, přerušovaného styku a jiných výmluv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.14 20:04
@KPKristy píše:
Jé, to nevím! To bylo myšleno obecně, že každý den je tu založena minimálně jedna podobně připitomělá diskuse. Často se tu člověk pobaví, když nemá zrovna nic jinýho na práci :lol:

Jo tak, já to pochopila, že tahle tady píše nějaké diskuze často :mrgreen: Dva dny jsem se sem nekoukla a jsem celá zmatená, přítel mi to ale zakázal, když jsme byli na dovče :zed: :zed: Asi si s ním budu muset vážně promluvit :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
@roksy25 píše:
Tak tak, já už 3roky a nějaký ten měsíc a ono furt nic..Je to zajímavé, při zdejším počtu selhání HA, přerušovaného styku a jiných výmluv :mrgreen:

Musím napsat, že máme 6-leté dítko a od té doby přerušujeme a v pohodě a znám takových párů víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558

@roksy25 :mrgreen: :lol: treba jsme neplodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.6.14 21:08
@radkka píše:
Jo tak, já to pochopila, že tahle tady píše nějaké diskuze často :mrgreen: Dva dny jsem se sem nekoukla a jsem celá zmatená, přítel mi to ale zakázal, když jsme byli na dovče :zed: :zed: Asi si s ním budu muset vážně promluvit :cert: :mrgreen:

Tak to je na vážnou promluvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
16.6.14 21:23

Život nám klade jen takové překážky, které zvládneme. V prvé řadě to řekni příteli, zkuste probrat možnosti a váš vztah, společně na něco přijde a všechny situace mají řešení, je to jen o prioritách, pokud něco chceš, půjde to. Být matkou je dar, není to jednoduché, často naprosto vyčerpávající, přesto tolik nabíjející, změní to pohled na život jako celek, naprosto ničím nenahraditelné, jen to chce sílu, odhodlání, rozum, lásku a půjde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí