A zase nic!!!!!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
28.8.03 11:40

A zase nic!!!!!!

Čauky Zuzko! Vsak ja taky netvrdim, ze za to muze prave tohle. Ale kazdopadne jsem to zkusila a najednou to vyslo. A predtim jsem zkousela spoustu jinych veci, o kterych se tady postupne zminujete a nic. Taky jsem ztracela nadeji. A nakonec to vyslo prave v dobe, kdy jsem se ridila ( jen jednou ) timto clankem. A zvlastni je, ze jsem o nem rekla dal nekolika kamaradkam, ktere se taky snazily a neuplynuly ani dva mesice a vsechny jsou tehotne. Mozna je to nahoda, mozna neni. Kazdopadne kdyz je nekdo zoufaly, zkusi cokoliv, at se mu to treba zda smesny. A at uz se to povede jakymkoliv zpusobem, tak je to super a stoji to za to. Vsem drzim pesticky!!!

Jo a Zuzko, jeste neco, ver, ze problemy s orgasmem fakt nemam! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.8.03 18:14

A zase nic!!!!!!

Ahojky všem snažilkám, dneska jsem se dozvěděla báječnou novinu, a ráda bych se pochlubila i Vám. Cca 5 let jsem brala HA, v květnu 2003 jsem již přestala, protože jsme chtěli miminko, tak jsem si říkala, 3 měsíce si budeme dávat pozor, abych se jako pročistila. V srpnu jsem zašla za svým gynekologem, který mi zjistil že mám připravené vajíčko ve folikulu, takže ovulace by měla být do 48 hod, tak jsem se podva dny přirozeně, s klidem tulili a tulili… no a týden po tom, jsem již cítïla, že je mi dost divně dosti neobvykle…, za další týden jsem dostala malý běloučký výtok, a zvýšila se má návštěva toalety, v pondělí jsem to měla dostat a nic…:-)) Tak jsem si koupila TT, a říkala jsem si že to není možné abych napoprvé otěhotněla.., test byl ihned jen o jedné čárce, ale po 10 - 15 min., se tam cosi jeste mene zretelneho objevilo, tak jsem si říkala nebudu dělat závěry, počkám, včera jsem si udělala další TT, a druhá čárka už byla mnohem zřetelnější. Tak jsem si dnes zašla na gyndu, kde mi vzali v 10 hod. krev, na třetí jsem si měla zavolat o výsledek, volala jsem už ve 14.45 protože jsem to nemohla vydržet.. a..

Jsem těhotná!!

Tak milé snžilky, Vám ořeji aby se Vám to také povedlo a to co nejdříve… je to krásný pocit, a Vám ostatní těhulky, přeji zdárné, klidné těhotenství.. a krásné zážitky.

Mějte se hezky…:-)))

L. (23) cca 3 týden

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.8.03 20:20

A zase nic!!!!!!

Ahoj holky,

L. - to je super,ze se vam to hnedka postestilo.Doufam,ze takovych tu bude vic a vic.

Jak nektera z vas psala o tom clanku na rodina.cz od veroniky,taky jsem to cetla,doma vyrazila do akce,jenze ja ten svuj delozni cipek nemuzu najit.Zkousela jsem to vickrat a on nikde.Takze jsem totalne bezradna,kde ho mam hledat.

Radka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.8.03 23:48

A zase nic!!!!!!

cau holky,

tak zase nic, prave 3. den je mi to jasne. Po 6 letech HA uz 3. rokem nic neberu a 8 mesicu se snazime o miminko. Nic. Zacala jsem si merit bazalni teplotu, ale nikdy nedosahla 37 st., coz jsem nekde vycetla, ze se jedna o tzv. neovulacni cyklus. Ani jeden z mych 8 mesicu tedy asi nebyl ovulacni. Presto nezoufame, jsme v klidu a cekame, jednou to prece musi prijit. Jednu radu mam, ale spise pro zasmani, me 2 kamaradky pote, co nakoupily „obrovske zasoby“ vlozek a tamponu / ve sleve/ je dalsich devet mesicu nepotrebovaly. Tak nemejte depku, vsechno jednou dobre dopadne. Cau Kamila

• Citovat
  • Upravit
151
29.8.03 09:59

A zase nic!!!!!!

Pro Radku: Ten děložní čípek je uplně vzadu a je to taková malá hladká kulička ( nebo jak to nazvat ). Ale fakt je, že každý to nenahmatá. Ale to nevadí, prostě se to tam snaž jen „našťouchat“ ;-)

Pro Kamču: s tou teplotou to neni nic divnýho. Znám holky, kterým se taky nikdy teplota přes 37 nevyšplhá apřesto mají od doktora potvrzený, že ovulují normálně. Je to individuální. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.8.03 16:09

A zase nic!!!!!!

Tak jsem na vaší radu vyzkoušela Astrokancelář na určení plodných dnů.Jsem překvapená, protože mám plodné dny, když mám mít menstruaci.Vůbec to neodpovídá ovulaci.Je to možné?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.9.03 11:18

A zase nic!!!!!!

AHOJ, MAM STEJNY PROBLEM PLODNE DNY MI VYSLY PRES MC a to 2 krat po sobe. To bude nejaka blbost, ne???

Jana

• Citovat
  • Upravit
401
2.9.03 11:41

A zase nic!!!!!!

ahoj holky,

z toho si nic nedělejte já už se v tom taky nevyznám. protože lékař přesně viděl mojí ovulaci na ultrazvuku a já věděla i že má přijít podle ovulačních testů. No a když jsem si vyzkoušela ten astro kalendář, tak mi to vyšlo úplně nějak jinak na období kdy mám MS. takže tomu opravdu nevěřím. Ale je možné, že někdo podle toho otěhotněl. Mě by se to asi nepovedlo. protože vím, že mám ovulaci přesně v polovině cyklu.

mějte krásný den

Fantagiro :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
2.9.03 17:12

A zase nic!!!!!!

Mile holciny,

o tom astrokanclu. Ja jsem otehotnela poprve i podruhe podle toho. Poprve to bohuzel nevyslo, ted jsem v desatem tydnu a snad vse OK. Chci jen rici, ze tyto dva cykly, ve kterych jsem otehotnela, se mi ovu kryla s temi daty, ktere mi prirkl astrokancl. V zadnem jinem cyklu se mi tyto dva terminy nekryly. Z toho vychazi ma rada, ze astrokancl ma vyznam jedine v dobe, kdy se kryje s ovulaci.

A jeste neco. Ovulace vas muze klidne zaskocit v neocekavanem terminu, jako me 28.dc. Radim neplanovat dopredu a tulit se pravidelne. Rekla bych, ze to je jedina cesta k uspechu. ;-)

Mejte se krasne a snazeni zdar :-]

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.9.03 22:47

A zase nic!!!!!!

Ahojte milé Snažilky,

chtěla bych vám vlít trochu elánu do krve.O miminko jsme se s manželem začali snažit ještě půl roku před svadbou, a strašně mě překvapilo, jak to že jsem neotěhotněla hned po vysazení HA.. Přece všude píšou o riziku neplánovaného těhotenství,no tak kde jsou ty čárky?

Po půl roce snažení už jsem začínala být nervózní,přemýšla jsem jestli jsme zdraví a tak.

Když už po roce a půl mimi se neozývalo,měla jsem namířeno za p.doktorem. Tam jsem však letěla s pozitivním testem,nad kterým jsem střídavě bulela a smála se jak případ do Bohnic,který byl potvrzen.A tak teď mame našeho vytouženého budulínka.

Z toho asi vyplívá,že to nechce na to snažení tolik myslet a brečet s každým příchodem MS.

Držím vám všem hodně palečky,mějte se krásně Martina

• Citovat
  • Upravit
9
4.9.03 13:04

A zase nic!!!!!!

Ono se řekne nemyslet na to. My se s mužem snažíme už přes rok a pořád nic.Každou menstruci obrečím.Na každou těhulku koukám a tiše ji závidím.

Teď už druhý den je mi nějak šapatně od žaludku.Bolí mě prsa a v podbřišku.Menstruaci mám dostat až v polovině září.Tak tiše doufám,že by to mohlo být ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.9.03 15:30

A zase nic!!!!!!

Chtěla bych poprosit o radu.Nevíte někdo jak je to s těmi plodnými dny ? Kdy je nejvhodnější doba k otěhotnění ? Menstruaci mám dost nepravidelnou, tak se v tom sama nevyznám.Díky předem všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.9.03 10:26

A zase nic!!!!!!

Ahojky Stefanie,

existuje taková pomůcka na vypočtení plodných dnů a to, že si od nejkratšího cyklu odečtěš č.19 a od nejdelšího cyklu č.11 (např. 28-19 =9 a 32-11=21, takže v rozmezí od 9-21 DC)a tím ti vyjde rozmezí, kdy byste se měli snažit. Já vím, je to strašně dlouhá doba, ale k tomu by sis mohla i měřit BT.

Já ti tady radím a sama už se s manželem snažím 4 měsíce a pořád nic!!! Holt teorie je jiná než praxe.

Paaacko Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.9.03 20:35

A zase nic!!!!!!

Ahoj, díky moc za radu. Budeme to zkoušet.

Držím všem snažilkám palce, ať se jim to hodně brzy povede. Myslím si, že je to nejkrásnější věc na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.9.03 15:33

A zase nic!!!!!!

Ahoj snažilky,taky jsem tento měsíc doufala a přála si,aby MS nedorazila, dokonce jsem měla tři dny zpoždění,ale nakonec přišla.Ach jo!!!Tak jsem si trochu poplakala a řekla si,že se budeme snažit dál.Jen doufám,že už se nám mimi brzy přihlásí.Snažíme se od února.Držím i Vám palečky a mějte se.Jarka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky