A zase nic :(

Anonymní
12.11.11 05:46

a zase nic:(

Ahoj dnes mam 1 den zpozdeni MS a pred chvilkou sem si delala test a neni tam ani malinky naznak ducha :-( myslite ze je to jeste brzo? kdy se vam ukazal prvi duch? dekui za odpovedi omlouvam se za annonym ale nechci aby to nekdo vedel :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3265
12.11.11 06:35

Asi tě nepotěším - druhý den kdy jsem měla mít menstruaci na citlivosti 25 duch a na 10 viditelná čárka. U každého je však růst HCG individuální, takže // se ještě objevit můžou.

Jakou citlivost testu jsi zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
12.11.11 07:40
fia80 píše:
Asi tě nepotěším - druhý den kdy jsem měla mít menstruaci na citlivosti 25 duch a na 10 viditelná čárka. U každého je však růst HCG individuální, takže // se ještě objevit můžou.Jakou citlivost testu jsi zkoušela?

fia já tak uplně nesouhlasím. Mě se 1 den po vynechání neukázal ani duch ducha :-) měla jsem bílo. Další test jsem si dělala 4 den po vynechání a to už tam byla slabá čárka. Teď jsem ve třetím měsíci :wink: já jsem otěhotněla až tyden před MS, mela sem ovu asi pozdeji, to, že tam ted nic nema, jeste nic neznamena. Mě teda v den, kdy měla MS byt, bolelo bricho a zada, jak kdybych to mela kazdou chvili dostat a to na to netrpivam..ještě v klidu počkej, jestli tam mimi je, ukaže se..jen na nej nechvatej, ne kazdy ma pozitivni TT tyden pred vynechanim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
12.11.11 07:51

vůbec nezáleží na tim jak dlouho máš po vynechání MS, záleží samozřejmě na tom, kdy byla ovulace.pokud byla později, čárka se ještě objevit může. U každé z nás to bývá jiné, jenda má čárku před MS, druhá po ní a třetí třeba týden po ovulaci, záleží kdy došlo k oplodnění.
držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
12.11.11 08:08

já si dělala testík 2dny před očekávanou MS a neměla sem tam nic. udělala jsem si test za 4 dny a to už tam byly čárky obě:) tak nezoufej určo se zadaří:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
12.11.11 10:34

Něvěš hlavu, mohla si otěhotnět později a taky hodně záleží, jaký máš testík. Některé jsou k ničemu. Držím pěsti, aby ms už nedorazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
12.11.11 12:56
Kalla1412 píše:
fia80 píše:
Asi tě nepotěším - druhý den kdy jsem měla mít menstruaci na citlivosti 25 duch a na 10 viditelná čárka. U každého je však růst HCG individuální, takže // se ještě objevit můžou.Jakou citlivost testu jsi zkoušela?
fia já tak uplně nesouhlasím. Mě se 1 den po vynechání neukázal ani duch ducha :-) měla jsem bílo. Další test jsem si dělala 4 den po vynechání a to už tam byla slabá čárka. Teď jsem ve třetím měsíci :wink: já jsem otěhotněla až tyden před MS, mela sem ovu asi pozdeji, to, že tam ted nic nema, jeste nic neznamena. Mě teda v den, kdy měla MS byt, bolelo bricho a zada, jak kdybych to mela kazdou chvili dostat a to na to netrpivam..ještě v klidu počkej, jestli tam mimi je, ukaže se..jen na nej nechvatej, ne kazdy ma pozitivni TT tyden pred vynechanim

Vždy záleží na tom jak dlouhé a pravidelné má žena cykly. Většinou to funguje tak, že fáze před ovulací může být různě dlouhá. Po proběhlé ovulaci žena většinou dostane menstruaci za 14 dnů než odumře činnost žlutého tělíska. Pokud se v cyklu podaří otěhotnět, tak menstruace nepříjde, protože žluté tělísko dále vylučuje hormony.

Mě pomohlo měření bazální teploty, kdy jsem se naučila jak mé tělo funguje.A když nepřišla menstruace a teplota neklesala, bolely mě bradavky a zlepšil se mi čich o 100%, tak jsem věděla, že jsem těhotná i bez testu a testovala jsem až po temínu menstruace.

Samozřejmě zakladatelce přeji, aby se ji objevily // a radovala se z těhotenství, ale kdyby se nepovedlo, tak bych šla do měření bazální teploty, ať lépe pozná své tělo. Dobře je to popsané na: http://merenibt.xf.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.11 13:34

dekuju moc vsem snazime se celkem kratce ale us mi hrabe :mrgreen: priznaky mam kazdy mnesic nejake :-( a porad nic asi je pravda ze musim na to prestat myslet a pak to nejak pujde doufam. nejhorsi na tom je to ze pritel prisel jako prvni ze by chtel mimi a ja se strasne bojim ze mu ho nebudu moc dat a ze us mne nebude chtit :cry: :-(

• Citovat
  • Upravit
11896
12.11.11 20:11

ahoj,me se tam duch objevil az 3. den po vynechani ms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.11 20:40
alisee píše:
ahoj,me se tam duch objevil az 3. den po vynechani ms…

ano? takze mam jeste sanci :-P :-P dekuji udelalo mi to radost :-D

• Citovat
  • Upravit
5158
13.11.11 21:07

ahoj zakladatelko, já měla ještě 4. den po vynechání sněhobílý test, další den už byla druhá čárka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makáš02
14.11.11 10:37

anonyme,tak jak?delala sis novy test?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.11 20:15

Ahoj ano delala od vcera 2testiky a na kazdem mam dusika :nevim: trosku ruzovi ale neni z fotek skoro vubec videt :nevim: jeste musim asi pockat

• Citovat
  • Upravit
Makáš02
15.11.11 21:06

tak to je super zprava,snad to bude silit a pak nam to vyfot. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
8594
18.11.11 07:43

Tak co zakladatelko? Už by to mělo být vidět dobře, jsem zvědavá :-) Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí