Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chtela bych poradit. Dnes rano (9 den zmeskane MS) jsem mela pozitivni tt obe carky dost silne. Byl to mamatest 10. Ale par hodin po testu jsem zacala krvacet zatim ne moc silne. Ale prvni den MS mam vzdy slabsi. Tak ted nevim jsem tehu nebo ne…
Čekala bych. Pokud je to ranný potrat, pak z příčiny, že mimi není zcela v pořádku a příroda si dělá pořádek.
Jinak lehké špinění, krvácení v době očekávané MS je docela časté a není to komplikace.
Já to teď měla taktéž - jeden den trochu krev, další den špinění a tt přesto jasně pozitivní.
sla by som na pohotovost, ak potvrdia tehu , mozu nasadit utrogestan
drzim palce ![]()
Utrogestan je na podporu sliznice dělohy, na krvácení spíš nasadí Ascorutin a ten si můžeme koupit v lékárně sami ![]()
Nelekej se,počkej jestli krvácení přestane,mě se tohle stalo asi týden po očekávané ms,miminka mi nahlodaly v děloze nějakou větší cévu a udělala se tam modřina(hematom) z které potom docházelo k tomu krvácení,vlastně špiním doteď a už jsem ve 3. měsíci,nicméně pokud máš nějaké velké bolesti,křeče,horečku nebo jiné komplikace,vyrazila bych na pohotovost hned,pokud ne a budeš špinit,je to normální a vyraž v pondělí ke svému gynekologovi. Ono kdyby to byl ranný potrat,tak tomu ani v nemocnici nezabrání,je to prostě na přírodě,hezky si lehni a snaž se co nejvíce odpočívat,nic nedělat pokud možno.
@Maia22 ahojky, měla jsem týden zpoždění MS slabě pozitivní test, po týdnu zpoždění jsem to slabě dostala, spíše jsem špinila, druhý den ráno test zase slabě pozitivní, a pak jsem začla slabě menstruovat, nebo slabě krvácet. Mohla bych být těhotná i přesto že mám slabou MS nebo se uhnizduje vajíčko, dneska už to mám uplně slabounce asi konec. a to to normálně mívám 5dní a fakt dost to mívám. Jinak se mi drží teplota už asi 10dní kolem 36,7 i více
a mám bazální teplotu už pár dní 37,2-37,5, prsa mě bolely asi před týdnem, měla jsem bělavý výtok, který normálně nemývám trval týden, a pak slabé špinění a ms. Teď jsem strašně unavená a bolí mě břicho už asi 3dny, občas víc na pravé straně.
Děkuju ti za rady
![]()
@Hedulee na to žádná rada není
Buď se udrželo, nebo ne. Možné je obojí. Odpoví lékař, nebo další test třeba za týden. Kdyby břicho bolelo víc a pořád, tak rychle k doktorovi