a zase ty golfky...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3960
20.12.07 07:34

a zase ty golfky...

Ahoj holky,
diskuzí o golfkách tu bylo a je spousta, ale já vás přesto chci poprosit o vaše zkušenosti a rady. Naše malá bude mít v březnu rok a tak uz vyhlížíme nějaké golfky. Náš první tip byl Jané Energy - už jsem je objednávala, ale ouha - nedělá se k nim nánožník. Musela bych objednat univerzální nebo nánožník ke sporťáku a jak jsem tak pročítala doskuze, ten se ke golfkám nehodí, nesedí…A tak se chci zeptat: využívaly jste ke golfkám nánožník? (pardon jestli je to hloupý dotaz, ale mám 1. dítě :wink: Anebo - máte tip na nějaké golfky u kterých je ve výbavě i nánožník?
Moc děkuju za vaše názory a tipy.
 Dagmar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
20.12.07 08:33

Nejsem holka, ale odpovím, s nánožníkem se dělá třeba ABC Primo, nebo PP Pliko P Completo, možná i jiné, ale tyhle znám, a ABC mám i vyzkoušené po 2 dětech, i když máme zrovna ten jednodušší typ bez nánožníku, používali jsme klasickou deku na přikrytí nožiček a to ještě výjimečně, protože používáme golfky většinou jen v létě , na dovolenou , na cesty a pod, jinak jezdíme spíše s klasickým sporťákem, který nánožník má. A u toho ABC jsme oceňovali hlavně že má polohování zádíček až do lehu, skládá se na úzko , a má velkej koš, nánožník naším kritériem nebyl, a kdyžtak se dá dokoupit univerzál třeba od Emitexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
20.12.07 10:04

Ahoj, já mám holku dubnovou a v jejich 11 měsících jsme přešly na golfky Peg Perego, s nánožníkem. Využila jsem ho dost, jaro, podzim, a ze začátku i ve slabé zimě, je mírně zateplený........ já bych bez nánožníku kočár nebrala,,, nebo bych ho dokoupila. Kamarádka si taky myslela, že to bez něj zvládne, ale samozřejmě nezvládla, deka není úplně vono,,,,,,,navíc když jsem párkrát zapoměla pláštěnku /netahala jsem ji pořád, PP ji má děsně neskladnou/, tak nánožník vlastně částečně splnil její funkci,,,,,, já ho určitě doporučuju. Anik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.12.07 12:15

Ahoj, já mám Energy a dodatečně jsem na něj kupovala origoš Jané nánožník. Pasuje perfektně a byli jsme spokojený já i Kuba. V Handy Praha www.handypraha.cz Ti určitě poradí, dělají je ve šech možných barvách podle barev kočárků. Můžu Energy jen doporučit, jen ta pláštěnka je taková moc uzavřená, vepředu nemá okénko, tak jsem koupila univerzální pláštěnku pr golfky a vyřešeno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.12.07 12:21

http://www.handypraha.cz/…-detail.html

Je to tento, je super, neprofoukne. I když není zrovna nejlevnější, určitě ho využiješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
20.12.07 14:44

Ahoj, mám Energy a klasicky jsem dokoupila nánožník od Emitexu, sice jsem ho moc nevyužila, protože na zimu jsem měla fusak a deku, ale pasuje taky. Ne sice asi jako origoš, ale stačí. Jestli chceš, pošlu SZ, mám kočárek s nánožníkem vyfocený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.12.07 13:41

Meli a vlastne jeste mame golfky Inglesina Espresso a ve vybave byl i nanoznik a pres zimu jsme ho teda uzili. Dovnitr jsem davala jeste tenkou vlnenou deku (letecky „suvenyr“ British Airways nebo KLM - jsou tenke, vlnene a teple :lol: ) a dcera byla vzdycky v teplicku. Ja si nanoznik na golfkach teda nemohla vynachvalit…

• Citovat
  • Upravit
443
28.12.07 15:31

Ahoj, já mám golfky Jane Carrera a jsem maximálně spokojená. Jsou dražší než Energy, ale zase mají polohovatelnou opěrku nohou a spojenou rukojeť a dobře se skládají. Nánožník mám originál Jane, ten pasuje na všechny jejich kočárky, měl by teda pasovat i na Energy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
28.12.07 15:37

Dagmar, Energy jsou ve složeném stavu o 19 cm delší než Carrera, takže pozor u malého auta, nemusel by se Ti vejít do kufru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
28.12.07 16:53

Bibo-Energy mají polohovatelné nohy a upřímně-o trošku dražší jsou-Energy stojí cca 4 tis a Carrery cca 8500,– a nemáš k tomu ani pláštěnku..To bych asi raději volila Zippy nebo Peg Pérego..Jediná výhoda je spojená rukojeť..Ale má je švagrová a je spokojená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
28.12.07 20:25

Aha, já žila v domění, že nemají polohovatelnou opěrku nohou.
Jinak pokud na kočárek až tak nespěcháš, tak doporučuju veletrh Prodítě v Brně- 23.-30.3.2008
Já jsem si tam před dvěma lety vybírala golfky, rozhodovala jsem se mezi Jane Carrera a Inglesinou Zippy, tam jsem si je oboje vyzkoušela a rovnou koupila, dokonce se slevou. U nás na Severní Moravě jsem je totiž nikde nesehnala „naživo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
17.1.08 13:50

Podívej se na Portofino od Camu, dělají se myslím se dvěma nánožníky, s lehčím a silnějším, jsou hrozně lehoučke, cena přijatelná.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4