Golfky Römer Yanis Buggy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
355
19.12.07 08:54

Golfky Römer Yanis Buggy

Zaujal mě tento kočárek, hlavně díky tomu, že na něj jde autosedačka Römer, ale naživo jsem ho neviděla. Moc prosím, jestli máte někdo zkušenost, napište. Zajímá mě hlavně, jestli jde polohovat do lehu a jak vysokou má rukojeť. A taky váha.
Předem díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
355
19.12.07 10:01

Ještě přidámám adresu, kde se na ně můžete podívat. Ale je tam bohužel, jen takový nic neříkající popis. A víc jsem nikde nenašla.

http://www.babyportal.cz/…gy-vzor-2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
19.12.07 12:34

Anel, polohování je na 4 kroky, jde téměř do lehu, sedačky na ní jdou Baby safe a Baby safe plus od kolekce 2006 bez jakéhokoliv nářadí, přední kolečka odpružené a otočné, zadní odpružené s brzdou, váha 8 kg, a složený 109×36×45 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
19.12.07 12:43

Už jsem ani nedoufala, že se někdo ozve. Jen mě zarazilo to nářadí - znamená to, že když máme sedačku z roku 2003, tak tam nepůjde?
Nevíš ještě, jaká je délka lůžka?
Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
19.12.07 13:11

Špatně jsem to předtím napsal, jdou tam všechny sedačky Baby safe, (a od roku 2006 také její lepší varianta baby safe plus), bez nářadí, což jako jen se na:,–(í a nemusí se montovat nějakými šroubováky, ale je potřeba mít adaptér. A tu velikost lůžka bohužeĺ nevím, nemám teď kočárek u sebe na přeměření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí