Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zaujal mě tento kočárek, hlavně díky tomu, že na něj jde autosedačka Römer, ale naživo jsem ho neviděla. Moc prosím, jestli máte někdo zkušenost, napište. Zajímá mě hlavně, jestli jde polohovat do lehu a jak vysokou má rukojeť. A taky váha.
Předem díky moc.
Ještě přidámám adresu, kde se na ně můžete podívat. Ale je tam bohužel, jen takový nic neříkající popis. A víc jsem nikde nenašla.
Anel, polohování je na 4 kroky, jde téměř do lehu, sedačky na ní jdou Baby safe a Baby safe plus od kolekce 2006 bez jakéhokoliv nářadí, přední kolečka odpružené a otočné, zadní odpružené s brzdou, váha 8 kg, a složený 109×36×45 cm
Už jsem ani nedoufala, že se někdo ozve. Jen mě zarazilo to nářadí - znamená to, že když máme sedačku z roku 2003, tak tam nepůjde?
Nevíš ještě, jaká je délka lůžka?
Předem díky.
Špatně jsem to předtím napsal, jdou tam všechny sedačky Baby safe, (a od roku 2006 také její lepší varianta baby safe plus), bez nářadí, což jako jen se na:,–(í a nemusí se montovat nějakými šroubováky, ale je potřeba mít adaptér. A tu velikost lůžka bohužeĺ nevím, nemám teď kočárek u sebe na přeměření