AAA Auto - splátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
4.10.16 16:30

Všude jsou stejný zloději to si nevyberete asi, lepší si na auto našetřit, ale když ho člověk potřebuje tak se nedá nic dělat, nemá smysl kupovat nějakou úplně levnou herku která bude akorát drahá pokladnička, jinak bazar je lepší než inzerát kde nemáte žádnou záruku, garanci a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15480
4.10.16 16:33
@Renatte píše:
Všude jsou stejný zloději to si nevyberete asi, lepší si na auto našetřit, ale když ho člověk potřebuje tak se nedá nic dělat, nemá smysl kupovat nějakou úplně levnou herku která bude akorát drahá pokladnička, jinak bazar je lepší než inzerát kde nemáte žádnou záruku, garanci a tak…

Kdežto v bazarech jsou strááášně korektní a máte spoustu záruk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.10.16 22:26

Se zárukama to sice v bazarech nebývá vždycky růžový, ale furt lepší než u koupi na inzeráty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.10.16 22:29

A abych se vyjádřila k tématu, v ackach manzel kupoval na splátky asi 5 let zpátky. Neřešili jsme to teda přes net, ale na pobočce (jak už tu někdo psal, dá se smlouvat), a tam jsme si pohlídali přesný částky ve smlouvě. Nic víc po nás nechtěli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.16 13:48

Radši bazar, než osobní odběr

Ahojte, četla jsem si tady vaše příspěvky a musím konstatovat, že jsem za poslední rok čuměla po bazoši a najela jsem x kiláků, abych přijela k nějakým cigošům a oni mi ukázali největší šunku, kterou předtim označili jako „superstav“. Když už mě manžel poslal do háje, že pujdem prostě do bazaru. Tak jsme šli do áček a to si prostě přijdeš a jenom vybíráš, co by se ti líbilo a na co tak asi máš. Pokud máš našetřeno a nepotřebuješ splátky, tak jedině dobře, ale když je potřebuješ, tak co prostě naděláš. Vybrali jsme auto a myslim že je spolehlivý a bez výraznějších problémů, říkal to i automechanik a máš ho hlavně za pár hodin a nemusíš nikam jezdit na blind.
Já za sebe jedině doporučuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15480
5.10.16 13:50
@KamcaVymarova píše:
Ahojte, četla jsem si tady vaše příspěvky a musím konstatovat, že jsem za poslední rok čuměla po bazoši a najela jsem x kiláků, abych přijela k nějakým cigošům a oni mi ukázali největší šunku, kterou předtim označili jako „superstav“. Když už mě manžel poslal do háje, že pujdem prostě do bazaru. Tak jsme šli do áček a to si prostě přijdeš a jenom vybíráš, co by se ti líbilo a na co tak asi máš. Pokud máš našetřeno a nepotřebuješ splátky, tak jedině dobře, ale když je potřebuješ, tak co prostě naděláš. Vybrali jsme auto a myslim že je spolehlivý a bez výraznějších problémů, říkal to i automechanik a máš ho hlavně za pár hodin a nemusíš nikam jezdit na blind.
Já za sebe jedině doporučuju
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pěkně blbá reklama na Áčka :mrgreen:

Určitě jsi po telefonu nepoznala, že mluvíš s cigošem, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.16 13:46

Renault Espace na lízačku

Ahojky, my jsme si v březnu pořídili espace na leasing a tak jak to u leasingu prostě bývá, tak přeplatíš.. Nejlepší je mít peníze v hotovosti, ale to my jsme taky neměli, když manžel rozjížděl podnikání a do toho nám na starý mondeo v STK řekli, že sice jezdí, ale na silnici už ho nepustí, tak co potom. Na inzerátu by ti ho taky na splátku nedali..A řekli jsme si že než kupovat někde šunku, kterou za rok zase odstavíme, tak koupíme pořádný auto, který ještě chvíli poslouží. Myslím, že se vyplatilo, rozhodla bych se takhle znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaudinacek
17.8.17 13:50

Já jsem dostala slevu i v AAA o dva tisíce jsem to ukecala na fabii:-) autíčko mám už dva roky a pořád jezdí jako nové

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.17 12:53

lepší za hotové to je jasné, ale

Do AAA Auto jsem šla s ne úplně jasnou představou, jaké auto bych chtěla. Naštěstí prodejci jsou profesionálové, takže stačilo říct účel, na jaký budu auto využívat a cenu a už mi nabízeli spousty aut. Nakonec to vyhrál Ford Mondeo a musím říct, že jsem nadmíru spokojená. Jezdí opravdu skvěle a bez závad. Podmínky splátek lepší jak v bance.

• Citovat
  • Upravit
33522
6.9.17 13:52
@Anonymní píše:
Do AAA Auto jsem šla s ne úplně jasnou představou, jaké auto bych chtěla. Naštěstí prodejci jsou profesionálové, takže stačilo říct účel, na jaký budu auto využívat a cenu a už mi nabízeli spousty aut. Nakonec to vyhrál Ford Mondeo a musím říct, že jsem nadmíru spokojená. Jezdí opravdu skvěle a bez závad. Podmínky splátek lepší jak v bance.

Fakt jo? :mrgreen: A proč anonym? Taky jsme před lety navštívili tento super bazar a podmínky splátek byly naprosto šílený. Prodejci jsou profesionálové, to ano, dokážou člověka tak zblbnout že by jim jeden i věřil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaudinacek
11.10.17 13:26

To mě právě vůbec nepřišlo, jak říkám, ještě jsem uhádala slevu, možná že dva roky jsou dva roky, asi už je to lepší :-)

• Citovat
  • Upravit
10244
12.10.17 11:09

Ojeté auto je jako ojetá žena. Nikdy nevíš, co se může projevit za skryté vady. Ale dobře zajetá, to je výhra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emilie.hladikova
15.10.17 11:50

To jo, já jsem tam brala auto s nájezdem 60 tis km, takže čerstvě zajeté a nemůžu si stěžovat, už tam mám 110 tis a žádná závada

• Citovat
  • Upravit
3
11.11.17 16:35

Mám auto z AAA na splátky, a podle mě když si pořádně přečtete smlouvu a nenajdete tam nic špatného, tak není problém, je to dobrý způsob jak si pořídit domů lepší auto, když na to zrovna nemáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.11.17 16:38

Jj, a pak se lidi diví…mám max. na koloběžku, ale chci se vozit bavorákem…
AAA fakt nebrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová