Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lopoticka píše:
Mám auto z AAA na splátky, a podle mě když si pořádně přečtete smlouvu a nenajdete tam nic špatného, tak není problém, je to dobrý způsob jak si pořídit domů lepší auto, když na to zrovna nemáte
Tak když na to zrovna nemám tak si to nekoupím ne? Nebo je lepší se upsat u áček? Tak to pak jo, nováček a hned první příspěvek tohle. Zajímavé ![]()
Zrovna to řešíme, podle mně to chce jít a poptat se na konkrétní akto a konkrétní podmínky. na stránkách mají např.:
Reprezentativní příklad: Cena: 180 000 Kč. Akontace: 50 %, tj. 90 000 Kč. Doba trvání úvěru: 12 měsíců. Měsíční splátka: 7 500 Kč. Celková výše spotřebitelského úvěru: 90 000 Kč. Celková částka splatná spotřebitelem: 90 800 Kč (splátka x počet splátek). Úroková sazba: 0% p. a. RPSN: 1,64% p. a. Sjednání pojištění není podmínkou získání úvěru. Akci není možné kombinovat s jinými současně běžícími akcemi a slevami, platí do odvolání a není možné ji nárokovat zpětně.
Úvěry od áček nejsou vůbec špatné, dokonce spolupracují např. s Monetou. Jde o bonitu klienta, kterou máme každý jiný, to na webu je jen reprezentativní příklad, chce to se zaject podívat a popřípadě vyřešit na místě, alespoň podle mě ![]()
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli má někdo nějakou aktuální zkušenost s AAA. Chtěl bych si tam koupit auto na splátky. Děkuji.
@pavel282 kupovali jsme u nich auto v říjnu a ptali se na cenu, která je v případě pořízení na splátky výrazně nižší. Paní nám řekla, že ona zatím nikdy auto na splátky neprodala, že dost výrazně přeplatíme. Tak si to chce dobře spočítat.