AAA Auto - splátky

1301
30.9.16 12:46

AAA Auto splátky

Prosím má tu někdo zkušenost s autem na splátky od áček? Hlavně by mě zajímalo, jestli opravdu platí ta splátka co je v nabídce na netu, kterou si spočítám, nebo jestli jsou k tomu pak připočítávaný nějaký poplatky. Myslím k té splátce. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33702
30.9.16 12:52

@Spokojení Řekla bych že částka uvedená na jejich stránkách je jen orientační a realita bude jiná, tam bych auto na splátky nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10255
30.9.16 13:02

@Spokojení Já si myslím, že se na tu splátku dostaneš, ale za podmínky, že hodně přeplatíš původní hodnotu auta…
Neboli splácet 7 tis. měsíčně dva roky je lepší, než 3 tisíce let šet…
A auto od tohoto bazaru bych si hodně rozmyslel. Neříkám, že tam jsou všechna auta špatná, ale smluvní podmínky + spory řešené rozhodcem jsou prostě v případě jakýchkoliv problémů pro zákazníka smrtící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.16 13:15

Koupili jsme si auto na splátky v lednu t. r… Ačkoli měl být v hotovosti za 170 000 a na úvěr „jen“ 130 000, tak nám uvěr nastavili na 170 000 s tím, že musí žádat o uver na plnou cenu vozu.. Za druhé, ačkoli plně solventní, bez dluhu, s vysokým příjmem, i tak jsme nedosáhly na ty splátky co tvrdili oni a jediná možnost byla vzít si ho na uplne jinou dobu a za uplne jine výše, než jsme chtěli.. Vzhledem k tomu, že na auto jsme dost akutně spěchali a nechali jsme se oblbnout jsme to vzali (já u toho tedy ten den nebyla, jela tam moje mamka s manželem).. Když jsme to pak počítali v klidu doma, tak máme ve výsledku auto skoro za 250 000, které během prvního měsíce přestalo jet, nutná oprava skryté vady za 60 000, která samozřejmě nebyla díky chytře postavené smlouvě uznána, ačkoli ze zákona půl roku az skryté vady zodpovídají, půlrok na to další oprava za 11 000… Absolutně ty částky neodpovídají tomu, co mají a slibují na netu.. Aneb, jsme jedni z dalších idiotů, kteří nečetly drobné písmo a kteří už po 6hodinovém natahování prodejci chtěli prostě jen odjet s autem domů.. Já už bych tam nikdy nešla.. Nevěřila jsem, že jsou to zloději apod a naletěla na sladké reklamy.. Dnes bych si za to nafackovala.. Za mě, raději, pokud si chcete brát auto na uver, jdi si raději pujcit do banky a jdi do nejakeho mensiho soukromeho bazaru, nikdy jsem v nich problem nemela.. Vzdy vse bylo super..

• Citovat
  • Upravit
1301
30.9.16 13:17

Právě proto, než bych do toho šla, tak zjišťuju jaký jsou podmínky splátek a podobně. nový na splátky určitě ne, na to nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10255
30.9.16 13:19

Anonymní z 13:15 to popsala myslím velmi dobře, jakou zkušenost má dost zákazníků této firmy.
Jediné, co bych poupravil - vyplatí se koupit, když uý jeté auto, tak z programu ojetých vozů konkrétní automobilky, jako je daweltauto, škodaplus apod. Tam je to sice o 5-10% dražší, ale právní jistota a technický stav vozu zpravidla toto navýšení bohatě vynahradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10255
30.9.16 13:20

@Spokojení A prozradíš, v jaké cenové kategorii a jaké auto hledáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15513
30.9.16 13:22

AAA nikdy!!! Koupíte akorát naleštěnej vrak. A ještě od nich na splátky… No brrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
30.9.16 13:27

Maximálně do 50 000 hlavně něco většího. Berlingo, C5 nebo něco podobnýho. Teť mám Galaxy, ale už je to stařeček. Oprava se nevyplatí. To už snad není ani na rozprodání na díly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.16 13:29

@Spokojení My taky nemáme nové auto, jen bylo udáváno, že „je jako nové“, v „top stavu“, „po jednom majiteli“ „garance najetých km“.. Když nám ho poté prolezl automechanik, tak přesně tak jak píše šmoulice, koupili jsme naleštěný vrak, vevnitř vše, co není vidět bylo vyměněno za staré nebo béčkové díly, žádné originály tam nebyly.. Chtěli jsme spolehlivé auto, které budeme mít několik let, rodinné, velké, abychom mohli jezdit za rodinou přes celou čr s dětmi.. S tím, že manžel prostě jezdí denně kkolem 80 km (do práce, nákup a z práce), každý víkend jezdíme za rodiči 2× 40km a 3× do roka z Prahy do Ostravy za rodinou.. Ve výsledku, auto co udávali na uvěr za těch cca 130 000 máme s přeplacením skoro za čtvrt milionu + nutné opravy, jeste tri roky ho budeme splácet a prodat ho nemůžeme, ani se ho jinak zbavit, protože ve smlouvě je ještě malým písmem tuším napsáno, že auto dokud není splacené patří uverove společnosti..

• Citovat
  • Upravit
15513
30.9.16 13:30
@Spokojení píše:
Maximálně do 50 000 hlavně něco většího. Berlingo, C5 nebo něco podobnýho. Teť mám Galaxy, ale už je to stařeček. Oprava se nevyplatí. To už snad není ani na rozprodání na díly

Tak za 50tis bych si teda auto na splátky nebrala. To si radši ty peníze našetři. Zvlášť, pokud tvoje auto ještě nějak jezdí.
A vyhnula bych se všem bazarům. Přes klasický inzerát seženeš daleko lepší a levnější kus.
Ale AAA. Ti jsou úplně na ránu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10255
30.9.16 13:31

@Spokojení Aha, tak to bohužel neporadím. Ale v této cenové kategorii bych se AAA vyhnul tuplem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.16 13:34

@Spokojení Jo, tak Berlingo apod za 50 000 tam seženeš, taky ale počítej, že to bude naleštěný vrak, do půl roka do něj budeš nucena minimálně dalších 60 000 narvat, automaticky ti to spadne do skupiny D, což znamená, že nebudeš mít nárok absolutně na nic i kdyby se ti rozbilo během prvních 14 dnů a že se ti kdykoli může stát (extrém v mém okolí byl, že dojeli na druhý konec prahy a auto exlo a bylo jim řečeno, co chtěli, že mají auto skupiny „D“ a že už je to jejich problém, protože dle smlouvy podepsali, že jsou seznámeni se stavem vozu a skupina „D“ de facto znamená skoro nepojízdný vrak) Radím, pokud nemáte finance na to vzít auto hotově, raději si puč u své banky 50 000 a kup si auto v malém bazaru, v originálním a nebo od soukromníka, kde budeš mít jasně danou smlouvu..

• Citovat
  • Upravit
11
4.10.16 15:00

Z mé zkušenosti vím, že se dá o ceně auta smlouvat i v autobazaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.16 15:33

V každém autobazaru to chodí na stejno. A jak psala Renatte i v autobazaru se dá o ceně smlouvat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová