Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtela jsem se zeptat budu si kupovat tento kocarek mate ho nektera potrebaovala bych poradit jestli je opravduj tak strasnej jak nekdo pise jestli se opravdu prevraci atd..prosim moc o nazory..
Máte zkušenost s ABC Design 3-Tec?
Přidejte zkušenost s ABC Design 3-TecAhoj. Ja sice tento kocarek nemam ale mela jsem prilezitost s nim jet. Mala kolecka, nezvladaji horsi teren, hodne tvrdy ppdvozek, hluboka korba neni vodorovne se zemi a dite porad sklouzava smerem nozicky, sportovni luzko nema zvlast polohovatelne nohy a zadicka, tady jde o zvyk ale vleze ma dite jakoby nohy naahoru. Jako proti trojkolce nemam nic. Sama mam trojkolku a nemenila bycch. Ale tento kocar radeji ne.
Ahoj,tak já tento kočárek vlastním..
Zatím s ním nejezdím čeká na svůj velký den v pokojíčku ale už ted můžu říct že je to jen rezervní kočárek do obchodáku,auta-páč je skladný-a v hezkém počasí na procházku po rovinkách-do města super..
Jinak mám Jane slalom a na ten vsázím nejvíce
ABC mám jen pro svůj klid-miluju jeho vzhled a musela jsem ho mít..Každý kočárek má své mouchy věř mi!!
Já jich měla 17 a za žádný nedám ruku do ohně..Max.za jeden ale ten se už nevyrábí ![]()
To je vazne tak strasny?? Ja ho chci hlavne jen do mesta nikam jinam ma naky klady ???
Janicka159 píše:
To je vazne tak strasny?? Ja ho chci hlavne jen do mesta nikam jinam ma naky klady ???
Je lehounký,dobře se ovládá-ne v horším terénu
..Je hezounký..
Pokud se ti líbí tak jako mě,kup si ho a zápory budeš přehlížet
Jak říkám každý kočár má své mušky ![]()
Rozhodně to není žádný křáp!!!!!! ![]()
Dekuju si me aspon trochu uklidnila
Je nadherny v sobotu si pro nej jedu ale mam je to 2010 a tgaky sem cetla ze jsou tam rozdily v 2008.2009.. ze nakej jde ve spoprtaku polohovat a nakej ne ze ten se naklani celej jako vajicko, nevis u jakyho to je a u jakyho ne? Nebo jaky tam jsou rozdily..A preklapi se taky me strasili tim ze je strasne nestabilni a ze dide v korbe strasne kolouze dolu..
Janicka159 píše:
Dekuju si me aspon trochu uklidnilaJe nadherny v sobotu si pro nej jedu ale mam je to 2010 a tgaky sem cetla ze jsou tam rozdily v 2008.2009.. ze nakej jde ve spoprtaku polohovat a nakej ne ze ten se naklani celej jako vajicko, nevis u jakyho to je a u jakyho ne? Nebo jaky tam jsou rozdily..A preklapi se taky me strasili tim ze je strasne nestabilni a ze dide v korbe strasne kolouze dolu..
Ty brdo já ti ani nevím jaký rok výroby mám teda
Ale četla jsem že u jednoho typu se správně nemá otáčet sportovní verze ale dá se to a dělají to!A tu mám myslím já.. ![]()
Klouzat prcek..on klouže ve více kočárkách pokud je malý a bulatý a kočárek je bez podložky..
To se nám stávalo běžně..
On určitě moc stabilní nebude s tím vážně počítej je to drobná trojkolka ale zase se myslím nemusíš bát že bys ho někde vyklopila..
Nevím kdy čekáš prcka ale do hromady sněhu to taky nebude-opět ale jako spoustu kočárků.. ![]()
A naklánět se mi taky celý naklání tak nevím co to je za rok výroby.. ![]()
Uvidíme v praxi třeba budu nadávat.. ![]()
Já ho vážně využiju nejvíc s autosedačkou na cesty mám malý kufr v autě a jené podvozek je tedy fááákt velký to už bych tam nešoupla ani balenou vodu ![]()
Jsem vlastníkem kočárku ABC design 3 Tec a neměnila bych. Je skladný a jezdíme v něm už rok a ani jednou se nepřevrátil ani neměl tendenci se převracet. Je pravda, že je spíš do města, než do terénu. Jak říkám, zkušenost vynikající