Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nevim jestli to tu uz enbylo ale mate nekdo skusenosti s golfkami patron vega?mame jinak q12 sportak ale rozcilujeme me prochazka stimto kocarkem pac furt mi oadaj kolecka a bouda mi nedrzi zatahnuta a kozenka se mi stoho schrnuje uz byla opravovana atd… a tak sem si rikala ze uz dost ze koupim jiny a dis sem ho uvydela ty golfky rikala jsem si ten je nadhernej jeeeeee
a unas ve slanem ho meli za neceli 3000kc ale uz ho nemaj
tak sem koukala pres net a tam sem se domluvila ze mi ho poslou 8 prosince a druhy den je to ume a myslite ze mi to pride opravdu ten kocarek a neposkozeny?aby mi neposlali misto modreho zluty a jak se snim jezdi v zime dis je snih?kamaradka rika ze se stim bude blbe jezdit ve snehu co myslite?
Myslím, že ti přijde
A pokud jsi objednala modrý, tak pravděpodobně modrý ![]()
Akorát s golfkama se jezdí ve sněhu blbě obecně, to si myslím, že spokojená nebudeš. I když na prohrnutém to asi půjde, horší v nějaké kalamitě… Na druhou stranu se většinou jedná o pár dnů v roce.
Jo, jenže poslední zimy je to hrůza hrůzoucí…
Já bych osobně si nechala n azimu ještě por jistotu kočárek s většíma kolamaAngua píše:
Myslím, že ti přijdeA pokud jsi objednala modrý, tak pravděpodobně modrý
Akorát s golfkama se jezdí ve sněhu blbě obecně, to si myslím, že spokojená nebudeš. I když na prohrnutém to asi půjde, horší v nějaké kalamitě… Na druhou stranu se většinou jedná o pár dnů v roce.
No podle popisu mi nepřišlo, že je prodejný, tak jestli v zásobě bude, tak to bude dobře… ![]()
Ahoj, moje kamaradka ho mela a po tydnu ho prodala. Spatne se ji skladal. Nesel poradne slozit a tak pri kazdem vyndavani z auta se ji cely rozkladal. Co se tyce jezdeni ve snehu si myslim,ze se s nim nebude jezdit moc dobre. Ma celkem male kolecka. S kazdym golfacem se ve s nehu jezdi hur,ale cim vetsi kolecka , tim v terenu lepsi. My mame od Chicca Multiway a celkem to s nim i ve snehu jde. Jsou i za rozumnou cenu a maji i zatepleny fusak na nohy,coz nemaji vsechny kocarky v zakladnim vybaveni.