Espiro Magic 4 nebo Cybex Callisto?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
145
29.11.11 12:34

ESPIRO MAGIC 4 nebo CYBEX CALLISTO?

Prosím o radu,rozhoduju se mezi golfkama espiro magic 4 a cybex callisto. Máte někdo zkušenosti? Nebo tip na jiné golfíky se spojenou rukojetí? Díky všem za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nevsik
29.11.11 12:43

callisto :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: ale nejsem objektivní,espiro jsem neměla. :D cc je můj miláček,drandíme úplně všude,pole,louky,lesy,chodníky a nikde zatím problém!

• Citovat
  • Upravit
1219
29.11.11 13:40

tak my máme espiro magic 4 a jiné golfky už bych v životě nechtěla Miluju je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
29.11.11 15:23

Za mě callisto - nemám, ale je krásný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.11.11 15:35

nejsou moc srovnatelné.
CC je bytelný kočárek, německá výroba. přesto je krásný (asi proto, že design jim dělají češi :mrgreen: ) váží 8kg, sama ho unesu i s dítětem 9.5kilovým. krásně se vozí, jednou rukou, polohování skoro do úplného lehu - něco ke 170°, jde do nich i vložná taška. má super boudičku, překlopnou před dítě, rozepínatelnou na zip - prodloužitelnou. jediná nevýhoda jsou pásy, rozdělávají se v opěrce, ale jde to. ale na každodenní přendavání fusaku to není..
je využitelný jako každodenní kočár - ve městě.
skladný do deštníku,
jezdím s ním skoro 11měsíců, téměř každý den skládám do auta, a kočár je v bezvadném stavu.

Espiro je golfáček. je hodně skladný, dobře do lehu, hezky péruje, ale je to pořád golfáček. j jedné variantě má spojenou rukojeť. polohování nohou je jen na zvednutí opěrky pomocí sucháče. se stářím pérování klesne, také s váhou dítěte, a kočár je pak hodně nízko na držení, pro mě třeba nevyhovujícím způsobem. doporučuju spíš na rychlovky, do auta.

cenově bych řekla že dost odpovídají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
29.11.11 21:57

Za mě callisto. :palec: Mám je přes rok a jsem s nima moc spokojená. Krásně se s nima jede a jsou držáci. U nás nemají vůbec jemné zacházení a drží skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí