Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu,rozhoduju se mezi golfkama espiro magic 4 a cybex callisto. Máte někdo zkušenosti? Nebo tip na jiné golfíky se spojenou rukojetí? Díky všem za rady ![]()
callisto
ale nejsem objektivní,espiro jsem neměla.
cc je můj miláček,drandíme úplně všude,pole,louky,lesy,chodníky a nikde zatím problém!
tak my máme espiro magic 4 a jiné golfky už bych v životě nechtěla Miluju je ![]()
nejsou moc srovnatelné.
CC je bytelný kočárek, německá výroba. přesto je krásný (asi proto, že design jim dělají češi
) váží 8kg, sama ho unesu i s dítětem 9.5kilovým. krásně se vozí, jednou rukou, polohování skoro do úplného lehu - něco ke 170°, jde do nich i vložná taška. má super boudičku, překlopnou před dítě, rozepínatelnou na zip - prodloužitelnou. jediná nevýhoda jsou pásy, rozdělávají se v opěrce, ale jde to. ale na každodenní přendavání fusaku to není..
je využitelný jako každodenní kočár - ve městě.
skladný do deštníku,
jezdím s ním skoro 11měsíců, téměř každý den skládám do auta, a kočár je v bezvadném stavu.
Espiro je golfáček. je hodně skladný, dobře do lehu, hezky péruje, ale je to pořád golfáček. j jedné variantě má spojenou rukojeť. polohování nohou je jen na zvednutí opěrky pomocí sucháče. se stářím pérování klesne, také s váhou dítěte, a kočár je pak hodně nízko na držení, pro mě třeba nevyhovujícím způsobem. doporučuju spíš na rychlovky, do auta.
cenově bych řekla že dost odpovídají..
Za mě callisto.
Mám je přes rok a jsem s nima moc spokojená. Krásně se s nima jede a jsou držáci. U nás nemají vůbec jemné zacházení a drží skvěle.