Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ja som robila jablkovu. Varene jablka a miesto piskot som davala Lotusky, lebo u nas bolo aj vajicko.
Ty ale mozes dat piskoty a slahacku vegan ma Rajo myslim, v Bille som videla
Nějaký kokosový dort?
Dá se udělat pudink z kokosového mléka, upéct standardní piškot z vajec, mouky a cukru a přidat nějaké ovoce…
Nebo jsem dělala na piškot jablkovy rozvor s pudinkem či skrobem na ztuhnuti..
Stačí pogooglit
Hledej na netu vegan recepty, najdeš jich tisíce… a vsadim se, že nějaká dobrá cukrarka udělá výborný vegan dort. Já taky dostala vegan dort a byl vynikající.
Já dělala piskotovy korpus a k tomu pudink ze sojoveho aplro mléka (má více příchutí já měla nejradši banán pudink a banán mleko ) a k tomu třeba alsan (alternativa másla) a Moučkový cukr udělat krém a je to fakt výborné ….pokud nepeceny dort tak proste udělat pudink/ piškoty / ovoce …jsou i raw-vegan dorty třeba z kešu ale to už chce víc přípravy ….jinak dá se sehnat ovesna/sojova šlehačka třeba v Albertu a nebo kokosová slehacka v Dmku
Zkuste místo tvarohu použít kokosový jogurt nebo rostlinný krém (např. Alpro). Na nepečený dort můžete vrstvit bezmléčné sušenky s ovocem a rostlinným jogurtem, aby vznikl lehký a chutný dortík.
Ahoj holky, už jsem zoufalá, prosím poraďte. Dcera bude mít narozeniny, a já jí chci udělat dort, ale má Abkm. Bohužel nikdo v okolí (cukrárna atd.) nepeče dorty pro tyto děti. Já moc péct neumím a chci něco jednoduchého. Chtěla bych třeba nepečený dort, ale kde seženu tvaroh bez mléka například? Já myslela že je to stejné jako bez laktózy, ale není, tak prosím poraďte.. děkuji