Co děláte, abyste se nezbláznily?

2090
17.11.13 09:53

Aby jste se nezbláznily

A z vašeho mozku, těla i ducha nestala se houba plná mléka, pitíček.
Co děláte? Kromě starání se o děti, o domácnost, a další lidi žijící v domácnosti? U vás nejspíš přítel, manžel, u mě babičky. :lol:
Vůbec nevím. Jsem z toho už zoufalá opravdu. Jeden víkend za 14dní je starší syn pryč u táty mladšího si nebere :pocitac:.ale s tím nic neudělám. Tak i tak mám nějaký čas a nevím jak ho využít kromě uklízení. Kočárkování, nakupování potravin, vysedávání na emiminu.. :lol: Nevím co jiného dělat jak se nezbláznit.. poradíte, co děláte vy? Jak relaxujete? Třeba se v něčem nechám inspirovat. Věci na soustředění moc nejdou třeba čtení, nebo psaní příběhů nejde jen tak jelikož mladší stejně pořád něčím mlátí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2448
17.11.13 09:57

Vzdělávání, sledování zpráv, čtení, dokumenty v televizi, hodně hodně chodit ven.
A občas si udělám holčičí den na celkovou údržbu těla - pedikúra, pleťová maska, kúra na vlasy atd. To mi zabere klidně celé odpoledne.

Příspěvek upraven 17.11.13 v 09:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
17.11.13 09:58

Já třeba ještě chodím do práce (od 8 měsíců věku dítěte)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
17.11.13 10:01

Varim a pecu, nastrkam si to do mrazaku a pak v tydnu kdyz se mi nechce nemusim. Bavi me to kdyz na to mam klid a muzu si s tim pohrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
17.11.13 10:04

@adam75 Dokumenty koukám to je pravda, pročítání nových info bych taky ráda ale na to přez den není klid se soustředit a v noci už jsem dost unavená. Ale víc ven bych chodit mohla, jen se dokopat. :lol:

@blecha72 Tak jestli máš hlídání tak jasně:-). Já mám kluky 3 a 1 rok. A nikam je nezametu :cert: To ještě musím vydržet, od září bych možná už na zkrácený mohla. Babi hlídá od 2 let prý :D, a starší bude ve školce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
17.11.13 10:05

Pracuju-castecne z domova, jednou tydne v kancelari. Chodime ven, jezdime vlakem a busem na vylety-zoo, obcas herna, pout, organizujeme s kamaradkama a detmi spolecne vylety. Studuju VS, delam si ridicak a ucim se anglicky a francouzsky. Doma krom prace nesedim, spis nestiham

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
17.11.13 10:09

Jsem pro vzdělávání…ABYSTE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
17.11.13 10:09

@TereuliJa šít, háčkovat, plést (já to teda neumím, ale kamarádka si to užívá a pořád něco svým cácorkám vyrábí), číst, číst, číst (to praktikuju já), nějaký e-learningový kurz, návštěva MC, kde bude nějaká zajímavá přednáška, třídit fotky, založ si blog, pozvi kamarádku na kafe, nejlépe takovou, co má děcka, ať se zabaví a vy máte klid :jazyk: co samostudium nějakého jazyka? návrhy jsou spíš pro případ, kdy není hlídání a člověk musí být doma nebo max s dětma na procházku, kdybys sehnala hlídání, tak věřím, že přijdeš sama na nějakou zábavu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
17.11.13 10:11

Kreslím, hraju na kytaru, klidně si i vymalovávám omalovánky- super relax! :D. A uklízím taky jako relax. Vypozorovala jsem, že když tu mám děti a potřebuju vypnout, fakt uklízím nebo vařím a peču…Když jsem tu sama, sotva si namažu rohlík :D. a někdy cvičím, to se dá taky i s nima:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.11.13 10:14

Jako relax vařím, peču, zavařuji, nejvíc mě to baví, když se naštvu, že mě to uklidní :mrgreen:
Pak jídlo, mlsání, emimino, tv romantické filmy a pohádky, večerní procházky, ale bojím se trošku tmy :oops: tak nerada chodím sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
17.11.13 10:20

Najít si brigádu, doplnit nebo rozšířit vzdělání, nějaké kurzy, chodit sportovat, klidně i s dětma, najít si něco co tě baví. v dnešní době se toho dá podnikat spousta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
17.11.13 10:26
@Allons-y píše:
Jsem pro vzdělávání…ABYSTE

:roll: no tak aby jses nezbláznila :lol: :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
17.11.13 10:28

Mě baví skládat puzzle, u toho se dá taky pěkně odreagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.11.13 10:31

Chodím na angličtinu (s hlídáním dětí), koukám na filmy, čtu, vyšívám (kluk už mě nechává). Teď jsem propadla postcrossingu :)

• Citovat
  • Upravit
30408
17.11.13 10:43
@Banny píše: :roll: no tak aby jses nezbláznila :lol: :mrgreen: :kytka:

Jsem taky pro vzdělání - ABY SES nezbláznila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová