ACCA - studující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1060
20.2.06 19:35

Marki - nestuduju na UK. Dělám dálkově Policejní akademii - bezpečnostně právní studia. Docela mě baví kriminalistika. Škola je také plně v mé režii. Do nedávna jsem k tomu chodila i do práce. Teď se válim doma, takže žádný problém. Jsem zvědavá, jak to ale budu stíhat s mimčem příští rok. Budu na to absolutně sama, protože přítel se ode mě dištancoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
20.2.06 19:40

Marki - nestuduji UK, nýbrž Policejní akademii. Docela mě baví kriminalistika, tak proto. Školu si také zcela hradím sama, ale do nedávna jsem k tomu chodila do práce, takže žádný problém. Spíš problém s volnem, protože šéf nebyl moc vstřícný. Teď se válím doma a žádný problém. Jsem ale zvědavá, jak to budu stíhat příští rok s mimčem. Budu na to absolutně sama, protože přítel se ode mě dištancoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
20.2.06 19:41

Aha, já myslela, že to prve nedošlo. No tak to je dvakrát. Trochu mi tenhle server blbne a občas to i vypadává..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
20.2.06 23:09

No, já se jen ptala obecně jakou fakultu, protože univerzita by mi neřekla tolik o tom, co studuješ. Ale já taky nejsem na UK, tedy na Univ.Karlově, ale ten certifikát potřebuju obdržet z UK, tedy z Velké Británie :wink:
Jen jsem chtěla vědět jak obtížný směr studuješ. Je fakt, že policejní akademii moc neznám. Takže těžko posoudím.
Koukám, že přítel asi stojí " za starou belu", když tě takhle opustí. Promiň, ale prostě to tak cítím, že to není fér.
Nicméně, ti chci říct, abys to samozřejmě nevzdávala i kdybys měla pocit, že už to nezvládáš. Jistě sis za tu dobu studia našla svůj systém a víš, jak na zkoušky, aby vyšly dobře. V případě nedostatku času v prvních měsících po porodu, lze určitě domluvit přerušení nebo určitý individuální studijní plán. Ale z toho co píšeš mi vyplývá, že i to už funguje.
Tak se drž!
 Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
21.2.06 09:44

Marki - individuální plán jsem si zařídila i pro tenhle semestr, protože chci dělat zkoušky už na začátku května. Nechci už později moc jezdit autem. Praha je ode mě cca 170 km.
Přítel opravdu stojí za starou belu, ale co se dá dělat. Nějak to zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.2.06 11:00

Ahoj Luccie, mohla bych mít takovou hloupou otázku? Taky jsem chtěla jít na policejní akademii, ale studovat dálkově. Jenže na internetu jsme vyčetla, žedálkové studium je jen pro příslušníky policie atd. Takže ne, pro obyčejné lidi, kteří neměli s policií nikdy nic společného. Takže je nějaká možnost, abych se třeba já na dálkové studium mohla hlásit? Dík za odpověď

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex