Dlouhý protokol - co to obnáší? Ach jo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9821
2.2.11 12:32

doporučuju zustat doma, první tři měsíce ti nemusí být moc dobře. Váhu neřeš pokud budeš těhotná přibereš a při ivf je ztloustnutí to nejmenší zlo :wink: to klidně obětuj, svou váhu já za stimulky nabrala asi 2 kg :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
2.2.11 13:00

holky a během té stimulace - pokud je tedy neschopenka, jsou aspoň vycházky?? já bych se asi v posteli zbláznila. a bylo vám zle nebo k čemu byste ten stav přirovnaly?

• Citovat
  • Upravit
18551
2.2.11 13:02
Dita01 píše:
doporučuju zustat doma, první tři měsíce ti nemusí být moc dobře. Váhu neřeš pokud budeš těhotná přibereš a při ivf je ztloustnutí to nejmenší zlo :wink: to klidně obětuj, svou váhu já za stimulky nabrala asi 2 kg :potlesk:

a ještě k tomu zázraku má překrásný datum narození :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
2.2.11 13:09

jaké datum? 8-o

• Citovat
  • Upravit
18551
2.2.11 13:15

Dita…má napsáno že se jí syn narodil 11.1.2011 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
2.2.11 13:50

hm, tak to je mystické :palec:

• Citovat
  • Upravit
9821
2.2.11 16:57

LOko děkuju :wink: taky se nám to datum líbí, bylo 14 dní před termínem.

Ohledně stiumulky, já bych si neschopenku nebrala, je lepší být v kolektivu a ddělat jako by nic, já žila úplně normálně - sport, alkohol(s mírou) práce, pohyb, jen po OPU jsem si vzala neshcopenku a šla do práce až za 3 týdny, já bych se doma zbláznila. Odchodila jsem první 3 měsíce, bylo mi šoufl ale chodila jsem, ono je totiž lepší na to potom moc nemyslet.
A ty injekce jsou úplně v pohodce, skoro nic necítíš, slabá jehlička, to porod je horší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
2.2.11 17:02

tak určo záleží na profesi, myslím že hlavně podle toho se odvíjí, kdy si vzí a kdy ne neschopenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
3.2.11 07:35

no a hlavně v dnešní době záleží taky bohužel na tom, že na neschopence má člověk poloviční „výplatu“ což je vzhledem ke všem výdajům, co člověk má a bude mít, dost na houby :evil:
jinak jsem ráda, že injekce nebolí a dá se to snést…

• Citovat
  • Upravit
linečka
3.2.11 07:39

holky a co je OPU a co je ET? :-?

• Citovat
  • Upravit
9821
3.2.11 08:41

opu vyjmutí vajíčet z vaječníku
ET vložení oplodněného vajíčka(embryja) zpět do dělohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
15.7.13 11:46

Ahoj holky, ceka me dlouhy protokol, mam fyzicky narocnou praci. Myslite, ze me doktor necha doma hned od zacatku? Tj. od 1DC, kdy mi jen pichnou injekci Diphereline a pak budu vlastbe asi 10 dni jen cekat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
15.7.13 11:51

Doktor od doktora, mě dva odmítli nechat doma i od samotné stimulace, natož od Dipherelinu (po tom fyzická námaha opravdu v nejmenším nevadí), ale třeba narazíš na někoho empatičtějšího, kdo bude ochoten na něco to pro pojišťovnu uhrát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
15.7.13 12:09

@Cracky to moc bezne neni, ja kdyz jsem stimulovala a chtela byt v klidu tak jsem si vybirala dovolenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
15.7.13 12:32

@ugluk @superandrysek ted mame v praci hlavni sezonu, je to i na psychiku narocne (kolektiv samych zenskych :lol: ) tak bych radsi byla v klidu doma, nez se stresovala v praci. no uvidime co mi reknou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí