Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To bych také ráda věděla,moc jsem tady toho na toto téma bohužel nenašla ![]()
Ahoj, mne teda bylo receno, ze spineni po KETu je uplne normalni. Estrofem mi nedali, protoze jsem mela dost vysokou sliznici, takze to pry nebylo potreba, ale spineni je pry mozny…16 dni po ET by ale test mel byt pozitivni urcite, doktor mi rikal, ze pokud nebudu mit po 12 dnech od transferu pozitivni test z krve, tak tehotna nejsem…Jsem teprve 2 dny, takze zatim nevim…
Ahoj holky, jak jste nakonec skončili? byli jste těhotné nebo ne? Jsem v pondělí po Ketu a dneska lehoučce špinim
růžově ![]()
@Tereza 1982 píše:
Ahoj holky, jak jste nakonec skončili? byli jste těhotné nebo ne? Jsem v pondělí po Ketu a dneska lehoučce špinimrůžově
No ja jsem
uz hodně ![]()
A můžu se zeptat zda si pamatujete nějaké příznaky, co to špinění jak to bylo? Já dneska takové růžové na papíře, ale ne celej den jen někdy…pak průjem… kdy jste teda testovala od transferu? Já dostala třídenní embria + den toho rozmrazení…asi protože jsem se nezeptala ![]()
@Tereza 1982 Ja jsem jen tak opravdu lehoulince spinila, ale rika se, ze dokud placenta uplne nevyplni celou delohu, tak muzes klidne i uplne normalne krvacet, takze spineni i krvaceni je po ET mozne…klidne i prni 3 mesice…
Jinak ja jsem testovala 10. den
Ahoj,
Dnes jsem byla na ket, transfer 5.denni blastocysty, jedničkové kvality…ale rano před tim jsem si vsimla, ze slabě, opravdu slabě špiním… před zavedenim embrya mi dr rekla, ze mam prokrveny čipek, jestli jsem i špinila, řekla jsem, ze rano trošku..přesto došlo k zavedeni a ja mam teď pocit, ze jsme jen promrhali další pokus.
Transfer byl v nativním cyklu, až 24.den!! Minule pondeli vajicko 18mm a injekce ovitrelle
Ahoj všem, potřebovala bych poradit, před 16 dny jsem podstoupila stimulovaný KET, užívám estrofem a utrogestan. V neděli jsem si dělala TT a byl negativní, ale ode dneška jsem začala špinit a to i přesto, že užívám stále estrofem s utrogestanem. K těhu testu z krve se mám dostavit až za týden. Při ketu mi lékař říkal, že k MS nedojde, že sliznici „podrží“ estrofem, tak proč špiním? Děkuju všem.