Ach ti bývalí

16
27.12.12 20:15

ach ti bývalý

Dobrý večer,
poslední dobou mě trochu trápí můj bývalý přítel. Rozešli jsme se před 4 rokama, oženil se a před měsícem jsem se dozvěděla, že má dítě. Nepřekvapilo mě to, vím, že chtěl mít děti. Ale začala jsem více přemýšlet o tom, co se dělo po našem rozchodu, o důvodech, jaké měl k tomu, že se mnou neustále udržoval kontakt. Nejdříve jsem mu to vyčítala, teď si to nějak začínám rovnat v hlavě. Bylo to tak, že jsme byli neustále v kontaktu, až do jeho svatby. Hodně se zamiloval a v největší zamilovanosti se oženil. Dokonce mi večer před svatbou napsal esemesku, že mi posílá pusu na dobrou noc. Já jsem ho chtěla podpořit, tak jsem odepsala, že mu přeju hodně štěstí… Teď vím, že jsem to neměla dělat. On byl v té chvíli smutný, náš rozchod ho zranil, tím, jak jsme byli neustále v kontaktu, tak tím to bylo horší. Je to už dva a půl roku a pořád je to stejný. Jakoby nemohl zapomenout, pořád to bolí, píše, ale vždycky to vyzní tak, že nechce a taky trochu lítost. Dokonce mi posílal fotky z naší společné dovolené, na kterých jsem byla ale jenom já a pak my dva spolu. Myslíte si, že tím, že jsem mu odepsala v předvečer svatby, tak jsem zavinila to, že mi pořád píše, že nedokáže přestat, že je to pořád jako bolavá vzpomínka? Jak dlouho by to ještě mohlo trvat než zapomene? Děkuji za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16906
27.12.12 20:24

Už jsi diskuzi k tomuhle problému zakládala, ne? ;)
Podle mě to určitě není kvůli tý sms v předvečer svatby. Kdybys mu neodepisovala, určitě by byl v klidu a nepsal ti.
Já jsem se svým bývalým taky udržovala „vztah“, i když už jsem měla jinýho. Jezdili jsme spolu na kolo, chodili jsme na squash. Když mi pak zavolal, že mě má pořád rád, tak to skončilo. Nechtěla jsem ho trápit. Našel si holku a má se moc dobře. Kdybychom udržovali tyhle sportovní schůzky nadále, asi by neměl důvod hledat holku…jsem ráda, že u nás to takhle dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.12.12 20:27

to izzz

Zakládala, ale pořád na to musím myslet. Jestli jsem někde neudělala chybu, protože mi pořád píše. Předtím jsem to brala jako že jsme kamarádi, jenže nevypadá to tak. Má mě snad svým způsobem rád? Nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
27.12.12 20:30

@baborad a proč to řešíš. Pokud máš přítele, což jsi minule psala, a jsi s ním spokojená, neměla bys asi pořád myslet na bejvalýho a psát si s nim. Působí to na mě tak, že s tímhle šťastná nejsi a možná trochu doufáš, že to s bejvalym zase dáte dohromady? Nevim…já bych se v tom nešťourala. Pokud ho nemiluješ, slušně se s nim rozluč a přerušte to. To mi připadá jako jediný férový řešení. A soustřeď se na toho současnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.12.12 20:30

JAK DLOUHO TO BUDE TRVAT? aSI TAK DLOUHO JAK TO DOVOLÍŠ. Nepiš mu, neodepisuj a je to. :nevim: Nebo tě ten zájem těší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
27.12.12 20:35

Čertsvě se oženil, já nevím co chceš, já bych mu nepsala a nechala ho bejt, jo kdyby se neoženil a byl volnej tak fajn, pokud bych to tak cítila, ale když se tět oženil??Kašly na něj a nepiš mu, bude to tak lepší pro oba co ty vlastně chceš??Nebo mu napiš co chce,?Proč ti píše a takto se chová když se oženil??Je divnej, takovýho bych asi nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.12.12 20:35

Ten zájem mě moc netěším, jen jsme si kdysi říkali, že budeme přátelé, tak jsem prostě pořád odepisovala, ale nikdy to nevypadalo jako přátelství. Rozhodla jsem se, že už mu definitivně přestanu psát. Jen mě trochu trápí, že když se na to zpětně podívám, tak nevím, jestli to nebyla moje chyba, že se mnou pořád udržoval kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
27.12.12 20:37

@baborad To neřeš, prostě na to zapoměn, užívej si současnýho chlapa a nekaž si tím život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906

Moc se v tom babráš :think: To neni dobrý. Neodepisuj a on to pochopí a vše bude ok. Budeš si moct normálně budovat vlastní normální vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293

Takuto problematiku som riesila vdaka regresnej terapii Marie Plotěná, Novotného 43, Brno - Černá pole tel: 721 589 507
mplotena@seznam.cz
a do 4roch tyzdnov to uplne zmizlo.tiez som nevedela zabudnut na predosleho partnera. neustale mi chodili po hlave myslienky na neho, stale otazky ake by to mohlo byt. dnes u je to po regrese nastastie prec. viem, ze je to zbytocne. ak raz nieco nefunguje, nebud eto fungovat ani v buducnosti. preto ho pusti s myslienok, aby ste sa navzajom nestahovali dolu a tim sa nemozete sustredit na lepsiu buducnost. pozri taky maly priklad co by si mala absolvovat: http://www.sibyla.estranky.cz/…valej--.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.12.12 00:27
@baborad píše:
Ten zájem mě moc netěším, jen jsme si kdysi říkali, že budeme přátelé, tak jsem prostě pořád odepisovala, ale nikdy to nevypadalo jako přátelství.

Bami:
S byvalym chlapem nikdy nemuzes byt v pratelskem vztahu, chlap kdyz s tebou zustava v kontaktu chce vzdy neco vic. Nereaguj na jeho psani, vymaz ho ze zivota, jinak bude porad v nejake nadeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.12.12 11:14

@baborad, ty hele, tebe baví si tu dělat srandu? Nebo jsi tak hloupoučká, že se budeš ptát každý týden znovu a znovu?
Nebo je to prázdninami ve škole?
Jedna diskuze ti nestačí?
 https://www.emimino.cz/…-rad-133117/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
28.12.12 11:57

@baborad co najskor chod na sedenie regresie, lebo to ide na psychyku aj u neho aj u teba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.12.12 12:28

to raduna

Už psát nebudu, zase psal, nevím co si myslet, ale přestanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
28.12.12 12:33
@baborad píše:
Už psát nebudu, zase psal, nevím co si myslet, ale přestanu

chod si dat urobit regres aby si to vedela, alebo kontaktuj vesticu, len aby sisa na chvilu zorientovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí