Ach ti kluci - vzdor :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
beruska7908
22.4.11 13:45

Cau holky, jak uz jsem psala vyse…mojemala je andel s dablem v tele :mrgreen: pujcuje detem hracky, je moc hodna, deti miluje, nebije je,podekuje,ale…jak ji to chytne tak si taky lehne,rve jak tur, hysterickej zachvat(ja to prej delala taky).vzhledem k tomu, ze jsme v Americe hlidala deticky, jsem celkem obrnena,ale kdyz uz to je treba cely den a ja jsme unavena,tak jsem taky na prasky. prejde ji to az kdyz zmenime tema, treba jdeme se kouknout na zabicky atd.proste presunout ji uplne nekam jinam, tim myslim i myslenkama.no a trva to uz rok, jsou ji 3.ja to nijak neresim, obdobi vdoru trva ruzne,maminky deti, ktere to nepoznaly nepochopi.ale je to hodna a sikovna holcicka, deti miluje,akorat ma proste zachvaty vzteku,uplne te zakladatelko chapu.jinak to behani…taky nechodi za ruku, venku a i v obchode, beha,lita, skace… :mrgreen: :mrgreen: jsem nekdy na nervy, ze je tak ziva,ale na druhou stranu, aspon se v zivote neztrati, je komunikativni, vesela, je proste svoje.a proto ji miluju at je jakakoli :hug: doma se pusinkujeme, staram se o ni, je proste temperamentni.to obdobi vzdoru prejde, uvidis…

• Citovat
  • Upravit
22163
22.4.11 13:57

hele to je přímo v dětech.. moje první dcera byla od malička plačtivá, protivná, hysterická… ukecaná.. no děs! minulý týden slavila 18 let a je to moje pravá ruka!!!! poslušná, slušná, tichá.. hodná i když ta hysterie jí trošku zůstala..
moje druhá dcera byla taková tichá… hodná milá.. teď je jí skoro 15 let a je teda protivná - asi i puberta oči neustále v sloup… o všechnu pomoc si musím říct..
a pak mám kloučka přes dva roky.. je pohodový… ale vztekat se umí teda pořádně!!!!
takže podle mě je to v dětech… jejich povahách.. a věř, že je to období… kdy ty dětičky zkouší.. co si dovolit můžou a co budeš tolerovat a co ne! :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
22.4.11 14:05

Já si taky myslím že z toho vyrostou pokud teda rodič vyslověně nerozmazluje.Já mám své hranice a vím kde jsou jeho.Třeba pokud několikrát něco udělá Martovi tak dostane na zadek.Ale když třeba vidím že je ječí a já vidím že hysterčí protože je unavenej tak ho co nejříve odvezu do klidu(domů)Nechám ho odpočinout a nebudu na něj ještě ječet a buzerovat.
Asi spíš trcohu rozmaluju,ale učím se mít pevnou vůli protože nechat si je přerůst přes hlavu taky nejde jen že zaječí nebo se jim nechce. :mrgreen: Hlavně mi jde aby na sebe byli hodní a taky aby se jim nic nestalo.Což zní jednoudše,ale jednoduché to není. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
22.4.11 14:05

Já si taky myslím že z toho vyrostou pokud teda rodič vyslověně nerozmazluje.Já mám své hranice a vím kde jsou jeho.Třeba pokud několikrát něco udělá Martovi tak dostane na zadek.Ale když třeba vidím že je ječí a já vidím že hysterčí protože je unavenej tak ho co nejříve odvezu do klidu(domů)Nechám ho odpočinout a nebudu na něj ještě ječet a buzerovat.
Asi spíš trcohu rozmaluju,ale učím se mít pevnou vůli protože nechat si je přerůst přes hlavu taky nejde jen že zaječí nebo se jim nechce. :mrgreen: Hlavně mi jde aby na sebe byli hodní a taky aby se jim nic nestalo.Což zní jednoudše,ale jednoduché to není. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
22.4.11 14:12

Ahoj, myslím, že nezáleží, jestli je to kluk nebo holka. Moje dcera byla do 3,5 let úplně stejná. Agresivní vůči dětem, vůči nám rodičům, někdy vůči všem… Za ruku na procházce nepřipadalo v úvahu. A spousta dalších věcí. Teď jí budou 4 a je jako vyměněná. Umí si už hezky hrát s dětma (do školky zatí nechodí), ráda se podělí o hračky, sama podá ruku na procházce… Může to být obdobím vzdoru, které samo odezní. Chce to jen pevné nervy a někdy hooodně pevné. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
22.4.11 14:17

jj souhlasím - chce to hooodně pevné nervy a zhluboka dýchat :mrgreen: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
22.4.11 14:28
eshta píše:
jj souhlasím - chce to hooodně pevné nervy a zhluboka dýchat :mrgreen: :wink: :wink:

Někdy si říkám, že to chce ještě i flašku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.4.11 14:31

K tomu mlácení dětí - já jsem jako 3letá kousala děti ve školce. Naši kvůli tomu byli pořád na koberečku. ALE! Nekousala jsem všechny - jenom ty, co mi byly nesympatický. To si pamatuju dodneška. Třeba vedle mě měla věšáček jedna vysoká hubená holka v punčocháčích, co vypadala jak muchomůrka. Jak já jí neměla ráda! :mrgreen: Tak jsem jí to holt nějak dávala najevo.
Takže nevím, jestli to někomu pomůže, každopádně dneska už lidi nekoušu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
22.4.11 14:34
Nsoci píše:
eshta píše:
jj souhlasím - chce to hooodně pevné nervy a zhluboka dýchat :mrgreen: :wink: :wink:
Někdy si říkám, že to chce ještě i flašku :lol:
:mrgreen: :mrgreen: to by se hned s dětma pracovalo radostněji :lol: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
22.4.11 14:38

Neboj, vyroste z toho, jenom teď máte náročné období :-)
Matyáš byl to samé, jenom s tím rozdílem, že mě nebil, ale děsně mě kousal.
Teď už se zklidnil (dá-li se to tak říct), je s ním rozumější domluva. Jenom to neustále brebentění mu vydrželo :mrgreen:
Občas si říkám, jaký to asi musí být mít klidné dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
22.4.11 15:16
kralicinka1 píše:
Tak já mám kluky 2.Jeden je ted v tom nejlepším vzdoru.V obchodě rabuje už od 2.Jak bych ho pustila z vozejku tak začne okousávat zeleninu, tahá kytky..Prostě jak vypuštěný ze řetězu.Taky se dost vzteká, třeba venku uteče a začne ječet máma a když nepřiběhnu tak dostene záchvat jako když by do něj proudila elektrika, ječí, válí se..

Také jsem měla tohle u dcery.
Zkoušela jsem v obchodě kdeco. Zákazy na ní neplatily, tak jsem nakonec udělala to, co dělala ona. Flákla jsem sebou na zem a když to viděla, tak ihned přestala. To jí bylo okolo 2 let.
Tak jsem zvědavá, jestli mi to bude dělat i syn. Tomu je teď 17 měsíců a zatím je milionový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
22.4.11 16:54
jitka 11 píše:
kralicinka1 píše:
Tak já mám kluky 2.Jeden je ted v tom nejlepším vzdoru.V obchodě rabuje už od 2.Jak bych ho pustila z vozejku tak začne okousávat zeleninu, tahá kytky..Prostě jak vypuštěný ze řetězu.Taky se dost vzteká, třeba venku uteče a začne ječet máma a když nepřiběhnu tak dostene záchvat jako když by do něj proudila elektrika, ječí, válí se..
Zkoušela jsem v obchodě kdeco. Zákazy na ní neplatily, tak jsem nakonec udělala to, co dělala ona. Flákla jsem sebou na zem a když to viděla, tak ihned přestala. To jí bylo okolo 2 let.
Tak jsem zvědavá, jestli mi to bude dělat i syn. Tomu je teď 17 měsíců a zatím je milionový.

Tak to jsi teda kalib, to fakt že jo!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem docela choler a z mínění davu si moc nedělám, ale na tohle bych asi v obchodě neměla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
22.4.11 17:37
TýnkaK píše:
jitka 11 píše:
kralicinka1 píše:
Tak to jsi teda kalib, to fakt že jo!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem docela choler a z mínění davu si moc nedělám, ale na tohle bych asi v obchodě neměla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky jsem z toho měla prvně bobky, ale pro klid jsem to musela udělat. Dceři je teď už 16 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.4.11 13:38
mooch píše:
K tomu mlácení dětí - já jsem jako 3letá kousala děti ve školce. Naši kvůli tomu byli pořád na koberečku. ALE! Nekousala jsem všechny - jenom ty, co mi byly nesympatický. To si pamatuju dodneška. Třeba vedle mě měla věšáček jedna vysoká hubená holka v punčocháčích, co vypadala jak muchomůrka. Jak já jí neměla ráda! :mrgreen: Tak jsem jí to holt nějak dávala najevo.
Takže nevím, jestli to někomu pomůže, každopádně dneska už lidi nekoušu :andel:

Jo kousáním jsme si už taky prošli, úplně se děsím toho, až na stoupí do školky, asi budeme na koberečku každou chvíli. Už jsem manžela upozornila, že si tam bude chodit sám :lol: Já doufám, že bude mít vítr z učitelky a tolik si netroufne. No máme na to odnaučování ještě rok a půl :wink:

• Citovat
  • Upravit
95
24.4.11 15:40

Holky jste zlaté, děkuji za útěchu:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat