Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holciny,
moc dekuji za vase vsechny opdovedi. Jak jsem uz psala minule, tak jsem si delala druhy TT a opet negativni. Ja uz nevim, co si mam myslet. Dneska je to presne osmy den od me zmeskane MS. Tehu priznaky zadne nemam. Aspon myslim. Stejne si myslim, ze je docela brzo nejake mit. Akorat mam porad na neco chut a vetsinou zkoncim u cokolady. A mozna chodim casteji na zachod. Ale jinak nic. Prsa me neboli, nezvracim, nemam zadne nervy… Proste nevim, kam zmizela ma MS! ![]()
A jestli jsem tehotna, tak jsem v druhem tydnu… To uz bych mela na svem telu nejak poznat nebo
Prosim poradte mi zase...... ![]()
Moc predem dekuji a poradne to roztocte pres ten vikend v posteli, ono to prijde…
Dik, Lenka
Ahojdy Lenule,nemůže to být tím testem???Některé nejsou příliš kvalitní,i když tady kolikarát holky píšou,že měli ten nejlevnější a jsou s nim spokojeni.Některé zase ne.Třeba je to falešně negativní.Asi bych se objednala k lékaři,podle krve by se to už poznat mělo.Příznaky mít nemusíš.Některé zase mají příznaky už druhý den.Já jsem ještě těhu nebyla,tak ti asi moc neporadím,ale šla bych k lékaři.Buď to budeš mít HCG už vysoký a těhu se prokáže a nebo je tam chybyčka někde jinde a lékař určí další léčbu. Snad jsem ti alespon malinko pomohla.A přeju ti,aby se ti to vyplnilo,jak si přeješ!!!!Marťa
Ahoj Lenule,
pred nejakym casem jsem stala pred podobnym „problemem“, nadsene jsem se testovala(2×),ale prouzky na testovacim papirku byly tak nenapadne,az me to znicilo.Rikala jsem si:bud jsem tehotna a pak to je zivotni ZMENA nebo nejsem a to je spatne. Nakonec moje dilema rozresil doktor a krevni test,ze ktereho vyplynulo,ze skutecne cekame miminko. Vlastne me prekvapilo, ze se to na 100% pozna az po delsi dobe a ne tak rychle,jak jsem si predstavovala. Dnes duvod temer neviditelnych prouzku
ma 8 mesicu a je uzasny. Radim chvili jeste vyckat( i kdyz cekani je v takovem pripade trochu na zblazneni,vim) a pak jit na jistotku k doktorovi.
Preju krasne tehotenstvi ![]()
Vera