Ach ty peníze :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Maculinka píše:
Holky, vím, že to sem moc nepatří, ale název odpovídá mému problému. Přítel dal našemu 9měsíčnímu mrněti moji peněženku (taky mi zůstává rozum stát, ale prý ho chtěl zabavit), ten si ji otevřel a roztrhal mi 3000kč. (dvou tisícovku a tisícovku). Co teď s tím?![]()
![]()
No pokud to neni na pidi kousicky, tak by to mohli v bance vymenit
dosla bych tam s tim a uvidis
nebo spis at tam dojde pritel, kdyz to dal prckovi na hrani ![]()
Příspěvek upraven 25.06.13 v 15:18
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na jak malé kousky? pokud to není nacupované na kousíčky tak by ti to v bance měli bez problému vyměnit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brooucinda píše:
Kdysi platilo, že když dojdeš do banky, tak ti to vymění. A to i když by ti někdo v krámu (ale tam by s eto nemělo stávat) vrátli třeba s dírkou
A vymění mi to hned? Protože jsme chtěli jít na nákup a jsou to naše poslední peníze
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji moc. Bych asi přítele zabila, kdybych přišla jen tak během vteřiny o tolik peněz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maculinka no tak zabila by bylo asi v tu chvíli to nejmenší co by si zažil můj chlap kdyby tohle udělal
ten by byl chudák týranej do dalších peněz
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cizova píše:
@Maculinka no tak zabila by bylo asi v tu chvíli to nejmenší co by si zažil můj chlap kdyby tohle udělal![]()
ten by byl chudák týranej do dalších peněz
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maculinka Akorát si dej pozor ať ti ani kousek nechybí, jinak ti nevyplatí celou částku, ale jen poměrnou část.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přítel je pěkné pako, nejde ani tak o ty 3 tisíce (roztržené vymění na každé poště), ale o to, že peníze a peněženky jsou „nejšpinavější“ předměty denní potřeby, ohmatané, propocené, umatlané tisíci rukama, kterýma prošly. Pro kojence opravdu nevhodná hračka.
Aspoň víš, že si máš peněženku hlídat i doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máš štěstí, že to prcek zvládl jen na dva kousky. Pokud by to bylo víc, už to nikdo nevymnění. Dobré stránky:
http://www.cnb.cz/…y/index.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit