Ach ty peníze :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3108
26.4.12 21:20

díky moc ale ten druhý odkaz nejde zobrazit :pocitac: je to prostě každodení téma peníze a jídlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13711
26.4.12 21:21

Tak pokud má manžel na cigarety a alkohol, tak na tom zřejmě tak špatně nejste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
26.4.12 21:23

ty jo 1800,– kdyby se mi povedlo za měsíc těch 2500,– za jídlo tak jsem šťastná :lol: myslíte že je dobré dítěti jídlo zamražovat jako třeba dušenou mrkev nebo rajskou s rýží, taky spíš vařím kuřecí hovězí je moc drahé a vepřové moc tučně ale neříkám že ho semtam nekoupím třeba na guláš :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
26.4.12 21:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pst007
26.4.12 21:24
@Jura007 píše:
Co zkusit pohledat levnější tarif na telefon a levnější připojení k internetu? Ještě mě napadá jedna věc - zahrádka. V mém bývalém bydlišti byla možnost mít v nájmu zahrádku o velikosti 200 metrů čtverečních za čtyři stovky na rok. No a tam se dá vypěstovat něco zeleniny, rybízu, malin a jahod..... :palec: Samé jednoduché věci, na to nemusíš být zemědělec. (Já třeba si sazenice rybízu, malin a vinné révy vyrábím sám.)Příspěvek upraven 26.04.12 v 20:39

Juro, pls, vy jste v Brně? Kde jsoubty zahrádky? nedaří se nám nic takoveho sehnat

• Citovat
  • Upravit
18305
26.4.12 21:25

S tím setím zeleniny - do konce května je to v pohodě..... Hrášek jsme jednou dokonce seli 20. června… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

A proč máte několik půjček? 8o :roll: spořit na to, abych mohla něco splácet, by se mi teda fakt nechtělo. Cvičit choď do obýváku a zaplať si někoho, kdo vás odnaučí brát si ty půjčky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020

já bych teda dítěti nemrazila, ale jsou tui mamky co zamražují.
RAději bych mu to dala sníst třeba na 2 dny za sebou.
Zamražovat doporučuji v plastu, sklo praská - mrazila jsem MM ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
26.4.12 21:26

já neříkám že jsme na tom špatně ale že chci ušetřit abysme doplatili půjčky které ted platíme jen tak tak protože dost peněz jde ven oknem :( chci se naučit šetřit aby měl tomášek pěkné dětství a zajeli jsme sem tam i někam na výlet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
26.4.12 21:26

@Jura007 : jj, hrášek jde na dvakrát za sezónu, ředkvičky taky min. 2×, mrkev a brambory se ještě stíhají v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.4.12 21:28

Já jsem psal o svém bývalém bydlišti - v Brně jsem teprve čtyři roky. Toto je 50 km od Brna. No a jinak jsem slyšel, že jsou nějaké volné zahrádky na obecních pozemcích v Adamově, 20 km od Brna - čtyři zastávky vlakem z Hlavního nádraží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
26.4.12 21:29

@Mucha : vlastní zkušenost a dělá to tak víc lidí
Já si prostě dělám měsíční rozvahu - kolik mám, kolik poplatím, kolik je na provoz domácnosti, kolik zůstává na nákupy / prostě zbytek po odečtení všeho.
Z té čáástky dám rovnou něco bokem pro strýčka příhodu a ze zbytku se holt musí vyjít. Někdy je to kruté, ale jde to.

Manžel by měl přestat alespoň pivovat a kouřit levnější cíga. V lidlu mají nějaké za 59 ,– nejlevnější na trhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.4.12 21:31

pst007: no a byli jste se podívat v zahrádkářské kolonii v Juliánově (Andrýskova, Viniční)? Nebo „u vody“ v Komíně? Opuštěných zahrádek je tam dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108

:( jo já vím dostali jsme se do pěkných :poblion: ale prostě už je to tak tak to musíme řešit a splatit je abysme mohli žít jako normální rodina já myslím že nejsme jediní 2 podvodníci s půjčkama a bylo to v pr.. interpres creditum :( kdyby jsme byli chytřejší tak se nenecháme nachytat jenomže nechali potřebovali jsme peníze protože neumíme šetřit :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108

díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie