Ach ty peníze :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
díky moc ale ten druhý odkaz nejde zobrazit
je to prostě každodení téma peníze a jídlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud má manžel na cigarety a alkohol, tak na tom zřejmě tak špatně nejste ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ty jo 1800,– kdyby se mi povedlo za měsíc těch 2500,– za jídlo tak jsem šťastná
myslíte že je dobré dítěti jídlo zamražovat jako třeba dušenou mrkev nebo rajskou s rýží, taky spíš vařím kuřecí hovězí je moc drahé a vepřové moc tučně ale neříkám že ho semtam nekoupím třeba na guláš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jura007 píše:
Co zkusit pohledat levnější tarif na telefon a levnější připojení k internetu? Ještě mě napadá jedna věc - zahrádka. V mém bývalém bydlišti byla možnost mít v nájmu zahrádku o velikosti 200 metrů čtverečních za čtyři stovky na rok. No a tam se dá vypěstovat něco zeleniny, rybízu, malin a jahod.....Samé jednoduché věci, na to nemusíš být zemědělec. (Já třeba si sazenice rybízu, malin a vinné révy vyrábím sám.)Příspěvek upraven 26.04.12 v 20:39
Juro, pls, vy jste v Brně? Kde jsoubty zahrádky? nedaří se nám nic takoveho sehnat
- Citovat
- Upravit
S tím setím zeleniny - do konce května je to v pohodě..... Hrášek jsme jednou dokonce seli 20. června… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč máte několik půjček?
spořit na to, abych mohla něco splácet, by se mi teda fakt nechtělo. Cvičit choď do obýváku a zaplať si někoho, kdo vás odnaučí brát si ty půjčky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych teda dítěti nemrazila, ale jsou tui mamky co zamražují.
RAději bych mu to dala sníst třeba na 2 dny za sebou.
Zamražovat doporučuji v plastu, sklo praská - mrazila jsem MM ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já neříkám že jsme na tom špatně ale že chci ušetřit abysme doplatili půjčky které ted platíme jen tak tak protože dost peněz jde ven oknem
chci se naučit šetřit aby měl tomášek pěkné dětství a zajeli jsme sem tam i někam na výlet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jura007 : jj, hrášek jde na dvakrát za sezónu, ředkvičky taky min. 2×, mrkev a brambory se ještě stíhají v poho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem psal o svém bývalém bydlišti - v Brně jsem teprve čtyři roky. Toto je 50 km od Brna. No a jinak jsem slyšel, že jsou nějaké volné zahrádky na obecních pozemcích v Adamově, 20 km od Brna - čtyři zastávky vlakem z Hlavního nádraží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mucha : vlastní zkušenost a dělá to tak víc lidí
Já si prostě dělám měsíční rozvahu - kolik mám, kolik poplatím, kolik je na provoz domácnosti, kolik zůstává na nákupy / prostě zbytek po odečtení všeho.
Z té čáástky dám rovnou něco bokem pro strýčka příhodu a ze zbytku se holt musí vyjít. Někdy je to kruté, ale jde to.
Manžel by měl přestat alespoň pivovat a kouřit levnější cíga. V lidlu mají nějaké za 59 ,– nejlevnější na trhu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pst007: no a byli jste se podívat v zahrádkářské kolonii v Juliánově (Andrýskova, Viniční)? Nebo „u vody“ v Komíně? Opuštěných zahrádek je tam dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo já vím dostali jsme se do pěkných
ale prostě už je to tak tak to musíme řešit a splatit je abysme mohli žít jako normální rodina já myslím že nejsme jediní 2 podvodníci s půjčkama a bylo to v pr.. interpres creditum
kdyby jsme byli chytřejší tak se nenecháme nachytat jenomže nechali potřebovali jsme peníze protože neumíme šetřit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit