Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mala som chut zalozit tuto diskusiu uz skor, ale teraz som nasla priamo pozdiadavku ![]()
Takze, ake su vase recepty za pusinku?
@pipiinka píše:![]()
![]()
vyzkousime k veceri
![]()
![]()
U nás dneska fouká jak o život,tak máme hody
Omlouvám se za OT,ale musela jsem to napsat ![]()
Stouchany brambory stokrat jinak.Ne proto,ze je to levne,ale zkratka je milujem.Takze obyc jen s restovanou cibulkou,s cibulkou a kys.zelim,opecenou slaninou..
Nebo je super,orestovat cibuli na prouzky,pul olivoveho oleje,pul masla,ne do hneda,jen do sklovata a na konec prohrat trochu rozmarynu,tymianu,oregana,nejlepe cerstvych bylinek..
Ja to jim nejradeji samotne,ne jako prilohu.K tomu zeleninovy salatek a je to labuzo ![]()
Ked mne sa chlap na obzerance s ohladancami diva dost kyslo … ![]()
Mala som skor na mysli ked je prievan v penazenke a rodina otvara zobaciky ako krdel mladych kukuciek.
No v dnešní době dost aktuální téma
. Jen nevím co dnešní době je tak levného, že by to bylo za hubičku? ![]()
@Katka86 píše:
U nás dneska fouká jak o život,tak máme hody![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Omlouvám se za OT,ale musela jsem to napsat
jahelník: http://www.toprecepty.cz/…57-jahelnik/
pečené vepřové ocásky
Ono vždy záleží co máš zrovna doma
Nám dnes manžel odjel s penězma a já se chystala na nákup, protože jsme nic doma neměli.Nakonec jsem vymyslela zeleninovou polévku (pytlík mraž.zeleniny,mrkev,brambor,cibule) a bramborový guláš.
U nás je vše ovliněno i tím, že plno věcí máme domácích.
Miluju brambory nakrájené na centimetrové plátky upečené v troubě, jen pokmínované a popepřené, k tomu domácí kyška ![]()
Kyselky: na malé kousky nakrájené brambory uvařím v osolené a okmínované vodě, povařím do poloměkka, potom naleji kyselé mléko (přibližně stejné množství jako vody) přivedu k varu, dám malý plátek másla, lžíci octu a ve studené vodě rozmíchanou hladkou mouku, převařím a dokonáno jest ![]()
hm, asi bych se nechala pozvat do nějaké fajnové restaurace ![]()
jinak za mých studentských let to byly špagety s tuňákem a olivama nebo zapečený brambory se smetanou, cibulí, kapií a sýrem (když bylo dobře, tak i s nějakým masem)