Vaříme z ničeho

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
18.3.15 21:40
@puntice píše: :mrgreen: Ahoj, holky. Doporučuji (na ulozto. cz) stáhnout kuchařky „Kuchařka pro nezaměstnané“ a „Smradlavá kuchařka“ :lol: Zní to hrozně, ale jsou 1. výborně a vtipně napsané a za 2. jsou tam běžné recepty, jen se nám již vytrácejí z hlavy. Nechť nám spoře šmakuje :jazyk:
:kytka: dik
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
18.3.15 21:54

Cuketovy placky
Delaji se jako bramboraky, akorat se strouha cuketa a brambory v pomeru 3:1
Normalni bramboraky uz nedelam, nikdo uz je nechce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
18.3.15 23:12

@babčamk Dobrý den, mohla bych poprosit o upřesnění. Na konci píšete o mouce, ale v začátku o ní nepíšete. Předpokládám správně že patří troška k těm nahrubo nakrájeným bramborům? Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
19.3.15 00:56

Je to tři dny zpět, co mi neprodloužili v práci smlouvu, a to sem ji v lednu podepisovala, takže tohle téma je pro mě zajímavý, snad budu vědět, co uvařit, pač v lednici nic a v peněžence tak tak něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
21.3.15 18:48
@zorkaV píše:
Cuketovy placky
Delaji se jako bramboraky, akorat se strouha cuketa a brambory v pomeru 3:1
Normalni bramboraky uz nedelam, nikdo uz je nechce :-)

to je dobrej typ, akorat by to chtelo v sezone cuket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.18 22:22

Cau holki :lol: :P ja mam nejradejy polyvky :* :srdce: jen nejake richle :dance: treba tato tu jsem mela dnes je vytecna ;) :palec: recept: nakrájejte si najemno brambori a mrkev :think: to dejte do hrnce zalyte vodou :) přidejte bujón :srdce: okořeňte nechte vařit 8) a servírujte dobrou chut :srdce: :potlesk: :P :P 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
22.2.18 22:25

Ti si ale kucharynka, tohle te ucila mamynka, podle rodiniho receptu celej den vyd? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
22.2.18 22:28
@mamina_heluska píše:
Cau holki :lol: :P ja mam nejradejy polyvky :* :srdce: jen nejake richle :dance: treba tato tu jsem mela dnes je vytecna ;) :palec: recept: nakrájejte si najemno brambori a mrkev :think: to dejte do hrnce zalyte vodou :) přidejte bujón :srdce: okořeňte nechte vařit 8) a servírujte dobrou chut :srdce: :potlesk: :P :P 8o

A hlavně ty brambori???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.18 22:29

@Eemii 8) noo o rodynej receptýk se teda nejedná :D :) a dekujy za komplyment rada kuchtym :palec: :srdce: :roll: :P :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
22.2.18 22:30
@Vyvrtka píše:
A hlavně ty brambori???
:) :D :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.18 22:32

@Vyvrtka no jako měknou dlouho :,( 8o ale to nam prece nevady? 8) ne!? na dobrej zvanec sy vzdi pockam 8o :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
22.2.18 22:32
@Vyvrtka píše: :) :D :lol:

Jste asi slovenka, že tak to se omlouvám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.18 22:34

@Vyvrtka ne tak to nejsem :? :,( proc se omlouvate? 8) :srdce: 8) :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
22.2.18 22:38
@mamina_heluska píše:
@Vyvrtka ne tak to nejsem :? :,( proc se omlouvate? 8) :srdce: 8) :nevim: :nevim:

Zarazily, mě chyby v pravopisu, ale ok taky je dělám :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
22.2.18 22:40
@Eemii píše:
Ti si ale kucharynka, tohle te ucila mamynka, podle rodiniho receptu celej den vyd? :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
@mamina_heluska buď je to sranda, nebo jsi dysgrafik? dyslektik? Já sama jsem, ale psát takhle, tak to napíšu že za gramatiku se omlouvám.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí