Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
cuketové řízečky s bramborem
chléb obalený ve vajíčku, kys. okurka
špagety s čímkoliv
@Lynette Ty pečené vepřové ocásky mě jakožto vegetariána dostaly. Jsem ani nevěděla, že se to dá jíst. ![]()
jooo, chleba ve vajíčku - taky dobrý
namazaný hořčicí, s nakládanou okurkou a cibulí ![]()
@Petiik já vegetarián nejsem a asi bych to taky nejedla…ale já sem v mase vybíravka nejím ani vnitřnosti ![]()
@Black_Orchids píše:
jooo, chleba ve vajíčku - taky dobrýnamazaný hořčicí, s nakládanou okurkou a cibulí
@laducha píše:
Těstoviny s česnekem a špekem
no a když do toho zakvedláš vajíčko a smetanu, tak máš českou variaci na italské ala carbonara ![]()
A ted vážně ![]()
Omáčky-mrkvová,koprová,to je za hubičku.Z brambor se dá taky uvařit za pár korun,zapékané brambůrky
A husté polívky co dům dal ![]()
@Black_Orchids píše:
no a když do toho zakvedláš vajíčko a smetanu, tak máš českou variaci na italské ala carbonara
To už se prodraží ![]()
Ještě dělám koprovou a špenátovou polívku ze zbytků
Příspěvek upraven 04.04.12 v 20:03
Těstoviny mám taky ráda a nejradši s omáčkou z rajčat (v létě čerstvých a teďka v zimě ji dělám z konzervovaných). Mňam ![]()
Varene brambory, s nastrouhanym tvrdym syrem, prelite horkym rozpustenym maslem, posolene, mnam. Nebo brambory ve slupce varene, prohnane udelatkem na francouzke br., zamichano s rozmackanym cesnekem a na drobno pokrajenym kouskem speku zalite olivovym olejem a lehce zapecene v troube. ![]()
Testoviny s nivovou omackou( smetana+ kousek nivy)-netreba zahustovat, netreba korenit.
Sladka jidla se u nas neji, tak je ani nedelam.
A ještě je docela za hubičku polévka z fazolí ve slaném nálevu (fazole i s nálevem, mrkev, brambor, příp. klobáska ale tu já nedávám). Pokud možno pěkně hustá a s krajícem chleba je to sytá večeře i pro chlapa.
@Ester13 píše:
U nás je vše ovliněno i tím, že plno věcí máme domácích.Miluju brambory nakrájené na centimetrové plátky upečené v troubě, jen pokmínované a popepřené, k tomu domácí kyška
Tak na tyto brambory jsem chodivala k babicce, nedelala je teda v troube, ale na plynu na plotynce a na sucho
a taky placky, mouka voda sul kmin-rikala tomu „chudy placky“ ![]()