Ach zas ta nevěra - co bude dál?

135
23.1.13 06:33

Ach zas ta nevěra

Ach jo, vím že je to stále omýlané téma :zed:, ale

Jsme s manželem 13 let, mám děti 9 a 6 let, první krizi jsme zažily když staršímu byl 1 rok, bylo mi v té době prostě blbě, kluk nemocný, já od porodu stále stávala co 2 hodiny. Tehdy mě můj muž prvně zahnul, sám se přiznal tížilo ho svědomí, důvod málo sexu a vůbec se mu nevěnuji.

Nyní po 8 mi letech prožívám dežaví, opět málo sexu 1× za týden, jsem unavená dělám 12 ti hodinové směny, za vše můžu já jelikož jsem ho k tomu dohnala.
Do tedka jsem si myslela že to první byl ulet a, že mám v mezích normálu spokojené manželství.
Včera to vybalil,, že za 13 let co jsme spolu se jen trápí, píp jeden, že už chtěl odejít tenkrát, ale přece to se mnou ještě chtěl zkusit. Máme rozestavěný dům, hypotéku, děti, on si musí rozmyslet co bude dál, když měl autonehodu, byla jsem u něj, běhala jsem s ním po soudech ošetřovala ho rok byl na nemocenské jak byl rozmačkaný.
Nechal mě vyběhávat papíry kvůli hypotéky, a zařizovat koupi pozemku at si můžeme konečně po letech postavit dům, pak mi řekne, že když to bylo hotové že nevěděl jestli má stavět vůbec se mnou a chtít tam se mnou bydlet, on to chce řešit, kdyby došlo na nejhorší tak prý chce děti ( doufám že soud přihlíží k tomu, že je píp a nesvěří mu je do péče)

Tluču se do hlavy jaká jsem naivka,, sice ho už nemiluji, mám ho normálně ráda, jeho rodiče ho mají za pana dokonalého o první nevěře neví.

Ŕíkám si co bude dál, asi nejsem první ani poslední komu se to stalo, nevíc mě štve, že už nemůžu mít děti a kdyby se náhodou někdy našel nějaký jiný tolerantní k mému menšímu sexualnímu apetitu, nemám mu již co nabídnout, protože který chlap by chtěl vychovávat cizí děti a nemít ani jedno vlastní.

Jako každá jsem se musela vypsat a ted letím do práce snášet těžkou depresi čus bus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.1.13 07:56

@lila30 :-( bohužel prožívám neco podobného jsem těhotná a denne slycham, jestli o to přijdes rozejdeme. Zbytek dne ho jen se** a ničím mu pry život :-(

• Citovat
  • Upravit
608
23.1.13 07:58

Tak to mi nepřijde zas tak málo 1× za týden sex. To ani my kolikrát nemáme:D.. Ale k věci, promluvila bych si sním a zeptala se ho proč jako se semnou za ty roky tak trápil. Jako jen kvůli sexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.1.13 08:21
@Anonymní píše:
@lila30 :-( bohužel prožívám neco podobného jsem těhotná a denne slycham, jestli o to přijdes rozejdeme. Zbytek dne ho jen se** a ničím mu pry život :-(
8o 8o 8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
23.1.13 08:29

Bože podle mě jednou týdně je to dobrý ne? člověk chodí do práce stará se o domácnost, děti.. není čas jen se ukájet ne?? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
23.1.13 08:30
To už bych byla pryč…měj nějakou úctu sama k sobě!
@Anonymní píše:
@lila30 :-( bohužel prožívám neco podobného jsem těhotná a denne slycham, jestli o to přijdes rozejdeme. Zbytek dne ho jen se** a ničím mu pry život :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
23.1.13 08:32

My máme kolikrát sex 1× za měsíc… a musí mu to stačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
23.1.13 08:32

Rozlišovala bych mezi nevěrou ve vztahu, kdy oba vědí, že se mají rádi a chtějí spolu být a za ten vztah bojují a pak nevěrou ve vztahu, kdy jsou spolu dva lidi, kteří spolu prostě být nemají a min. jeden v tom vztahu dlouhodobě být nechce - v prvním případě nevěru překonat lze, v druhém se vztah dříve či později rozpadne :think:

takže u vás bych viděla nevěru jako důsledek nefunkčního vztahu, ne jako příčinu rozchodu.. manžel hlavně neměl být srab a už před lety vybalit, že ho ten vztah nebaví a ne v něm zůstávat a sekat do něj děti :cert:

jinak se nebičuj, žádná frigida opravdu nejsi… a i kdyby, ne všechny vztahy leží na sexu… postavila bych se teď na vlastní nohy, rozvedla se a našla bych si časem skvělýho chlapa, třeba taky s dětma, co tě bude mít opravdu rád :palec:

Bude zase dobře, ale odstříhla bych teď toho současného pána, co neměl 10 let odvahu říct, co si fakt myslí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.1.13 08:33
@Gabrielaaa píše:
To už bych byla pryč…měj nějakou úctu sama k sobě!
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6896
23.1.13 08:57

A ty s ním chceš být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
23.1.13 09:59

Nerozumím tomu, prostě ne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.13 10:00

K tomu sexu… My máme tak 1-2× týdně. Jsem sice na MD ale v noci vstávám stále 4-6×. Chlap mi nikdy s ničím nepomůže. Večer když padám únavou tak přijde a jesli bude sex. Když odpovím, že jsem unavená, tak mávne rukou v stylu tak co s tebou, k čemu vlastně jsi? A když je opilý, tak mi říká, že jestli se ve sexu nezlepším, tak si bude muset najít milenku. Mou vinou, protože doma není uspokojen. Bohužel už našel a ne jednu. Ale odejít ode mě nechce. Nikdy jsem od něj neslyšela že mi to sluší, abych se cítila přitažlivá. Po porodu mi řekl, že to tam dole mám jak vrata od stodoly. A když jsem se rozbrečela, tak že prý nerozumím vtipu…

• Citovat
  • Upravit
1957
23.1.13 10:40
@eneerka píše:
Tak to mi nepřijde zas tak málo 1× za týden sex. To ani my kolikrát nemáme:D.. Ale k věci, promluvila bych si sním a zeptala se ho proč jako se semnou za ty roky tak trápil. Jako jen kvůli sexu?
Že on se netrápil. Jenom teď má novou neokoukanou pipku, tak potřebuje manželce nasadit oslí hlavu, jako že za to vlastně může ona.
Je to velmi sprosté. Je to podlý člověk.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
23.1.13 11:02

No ono 1X za týden to není zas tak málo, ale jestli on má větší sexuální apetit, tak je to problém, myslím, že ti to vždycky řekne proto, že mu ten sex s tebou chybí. U nás to bylo ze začátku naopak, já chtěla klidně 2× za den a můj nynější manžel moc nechtěl, nakonec jsme se srovnali, ale většinou si musím říct já. Ale sex mezi námi je úžasnej. On je strašně spokojenej a tak se mám jak v bavlnce. Zkus zapracovat na tom, jak si vylepšit sexuální život. Já vím, že v životě jsou i jiné věci, než sex, ale pro toho druhého, co strádá, to opravdu není jednoduché.

• Citovat
  • Upravit
36200
23.1.13 11:05

Holky, to je strašný co tu píšete, co to mate doma za exoty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí