Nechápu sama sebe, mám po rozchodu vztek

466
22.1.13 17:03

Nechápu sama sebe...

Žila jsem 5 let s přítelem. Rozešel se semnou a já si našla novou známost a čekáme spolu miminku. S bývalym přítelem spolu nejsme cca půl roku. Dnes jsem se dozvěděla, že má přítelkyni a mě to nezkutečně vzalo..Rozešel se semnou se slovy, že chce být sám, že nechce, aby na něj někdo čekal doma, že chce jít kdykoliv s klukama na pivčo, bez toho aby to musel někomu hlásit..Já mam na něj neuvěřitelnej vztek!!! Je to normalní??? Že jsem z toho tak smutná i přesto, že mám svůj život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
151
22.1.13 17:06

Je to normální, teda aspoň pro mě jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.1.13 17:13

Určitě to normální je, byli jste spolu nějakou dob u takže.. ale buď ráda že ses ho zbavila pokud to řekl takhle,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.1.13 17:14
@Miška68 píše: Žila jsem 5 let s přítelem. Rozešel se semnou a já si našla novou známost a čekáme spolu miminku. S bývalym přítelem spolu nejsme cca půl roku. Dnes jsem se dozvěděla, že má přítelkyni a mě to nezkutečně vzalo..Rozešel se semnou se slovy, že chce být sám, že nechce, aby na něj někdo čekal doma, že chce jít kdykoliv s klukama na pivčo, bez toho aby to musel někomu hlásit..Já mam na něj neuvěřitelnej vztek!!! Je to normalní??? Že jsem z toho tak smutná i přesto, že mám svůj život…

no koukam, ze tys to vzala hopem - mas jiny vztah a uz cekas miminko a desne ti vadi, ze byvaly ma taky vztah?
Podle mne nemas v sobe vyreseny byvaly vztah a je mi docela lito tveho soucasneho pritele.
A radim ti uzivat si tehotenstvi a noveho pritele nez se uzirat tim, ze byvaly ma slecnu :zed:

Příspěvek upraven 22.01.13 v 17:21

• Citovat
  • Upravit
27267
22.1.13 17:17
@Miška68 píše: Žila jsem 5 let s přítelem. Rozešel se semnou a já si našla novou známost a čekáme spolu miminku. S bývalym přítelem spolu nejsme cca půl roku. Dnes jsem se dozvěděla, že má přítelkyni a mě to nezkutečně vzalo..Rozešel se semnou se slovy, že chce být sám, že nechce, aby na něj někdo čekal doma, že chce jít kdykoliv s klukama na pivčo, bez toho aby to musel někomu hlásit..Já mam na něj neuvěřitelnej vztek!!! Je to normalní??? Že jsem z toho tak smutná i přesto, že mám svůj život…

Podle mě to je celkem normální. Mě taky před lety vzalo, že se moje velká láska oženila a to jsem v tý době měla už 3 roky fungující jiný vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.1.13 17:18

Já to nechápu, jelikož vím, že mám toho nejlepšího a moji bývalí mi můžou být volní, přeju jim jen to nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
22.1.13 17:19

Určitě je to normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.1.13 17:21
@Hanka1 píše:
sorry, ale ty mas jiny vztah a uz cekas miminko a desne ti vadi, ze byvaly ma taky vztah?
Podle mne nemas v sobe vyreseny byvaly vztah a je mi docela lito tveho soucasneho pritele.
A radim ty uzivat si tehotenstvi a noveho pritele nez se uzirat tim, ze byvaly ma slecnu :zed:
@Hanka1 píše:
sorry, ale ty mas jiny vztah a uz cekas miminko a desne ti vadi, ze byvaly ma taky vztah?
A radim ty uzivat si tehotenstvi a noveho pritele nez se uzirat tim, ze byvaly ma slecnu :zed:
@Hanka1 píše:

To je trochu přehnaný, když si vemu že se současným je 6 měsíců a s ex byla 5 let a důvod byl jak psala zakladatelka je že chce být sám…mě by to taky štvalo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
22.1.13 17:24

@1simona1 PRávě, jde mi to ten důvod toho proč se semnou rozešel!!! Když chci byt sama, tak si prece uzivam a né že si hned nekoho najdu. Já si nekoho nasla, protoze jsem sama byt nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.1.13 17:25

@Miška68 tak to byla nejspíš výmluva pro rozchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadeek
22.1.13 17:29

Chudak ten tvuj soucasnej, to nedopadne dobre. Holka nema vyresenou minulost, najde si hodnyho blbecka, s kterym si udela dite a pak pujde manzlestvi do kopru, protoze tam vlasnte nikdy nebyly zadny poradny city a slo jen o nahradnika… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Tadeek
22.1.13 17:30
@Miška68 píše:
@1simona1 PRávě, jde mi to ten důvod toho proč se semnou rozešel!!! Když chci byt sama, tak si prece uzivam a né že si hned nekoho najdu. Já si nekoho nasla, protoze jsem sama byt nechtela.

ja si „nekoho“ nasla, prave ze sis nasla nekoho jen jako zaplatu :zed:

• Citovat
  • Upravit
166
22.1.13 17:31

To se ale nekdy stava, ze potkate toho praveho/tu pravou v dobe, kdy mate pocit, ze chcete byt sami. Nemyslim si, ze by si vymyslel a kdyby ano, je to prece setrnejsi rict „chci byt sam“, nez „neskutecne me to s tebou s..e“ ;-) takze rozcileni nechapu, navic kdyz uz mate novy vztah a cekate mimco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216

Očividně to nebyl ten pravý důvod rozchodu :nevim: chtěl vztah s někým jiným, s tebou nebyl šťastný tak, aby si troufl na vztah na celý život… je to častý a normální, blbě se to při rozchodu říká… nechci být s tebou… zvlášť třeba u dlouholetých vztahů, to pak člověk slyší, jak není připraven na rodinu, dítě, svatbu, chce svobodu - a do roka je ženatý s jinou a čekají dítě… je to fakt běžný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
@Miška68 píše:

Třeba mu váš vztah nevyhovoval, cítil že by chtěl žít jinak. A najednou potkal někoho, do koho se bezhlavě zamilovat a bylo mu jedno, že si nebude moci plně dělat to co by chtěl. Našel se někdo, kvůli komu byl ochoten opustit tu svojí svobodu, kterou tolika chtěl.
A pokud ty si hned navázala jiný vztah, tak si to třeba v sobě neměla úplně uzavřený a v hloubi duše ho tam stejně máš danýho, máš ho ráda, není ti jedno, jak žije…
Ale v této situaci nezbývá nic jiného, než se dívat do budoucnosti a neohlížet se za tím co bylo a co mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí