Jak se zachovat - manžel kamarádky se chce rozvést

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.1.13 12:21

jak se zachovat- vztah kamaradky

Holky, potřebovala bych radu… Mám kamarádku, už 20 let, nikdy jsme mezi sebou neměli žádný větší konflikt, nikdy jsme se pořádně nepohadali, vždy všechno vyřešili. Naším životem procházeli i různí partneři, az jsme se dopracovali k našim manželům, asi před 10 lety. Ani jedna nemáme ideální manželství, ale po těch letech jsme se s nasimi protějšky celkem skamaradili. A tady je jádro pudla:-(. Minulý týden jsem s jejim mužem mluvila, stěžoval si, že už jim to několik let neklape, což už vím dávno od kamarádky, a že se s ní chce rozejít, ze má pocit, ze to tak bude lepší. Kamarádka o problémech co maji samozdrejme ví, ale říká, že problémy jsou všude, že se to srovná, hlavně že se mají rádi, to, že by ji mohl opustit jí vůbec nenapadlo. Mají spolu 2 malé holčičky, je mi to moc líto i kvůli nim, mladsi je teprve půl roku, starší 4. A teď můj dotaz- mám jí to říct? Že přemýšlí o rozchodu, ať má čas zkusit vymyslet něco, co by jejich vztah mohlo zachránit, než jí to muž oznámí. Nebo se do toho nemám plést? Nerada bych, aby se to pak otočilo proti mě, vubec to ale nemyslím zle, moc ráda bych, aby spolu zůstali…co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10185
22.1.13 12:24

Asi bych jí tohle neříkala. Chápu, jak to myslíš, ale tohle je jejich boj, to si musejí vyřešit sami. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.1.13 12:27

Já bych jí to naopak řekla. Třeba ví, že se v něčem nechová úplně ok a když bude vědět, že ho až tak jistýho nemá, tak se pokusí to změnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.1.13 12:29

Já bych se jim do toho nepletla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym009
22.1.13 12:29

Je to jejich věc, takže za mě neříkat. Nakonec ta špatná budeš ty. Taky jsem věděla o příteli kamarádky různé pikantnosti ale řekla jsem to až když už jejich vztah nefungoval. Byla ráda protože mi řekla že by mi stejně nevěřila a stejně by ho obhajovala. Pak jsme se tomu obě zasmály.

• Citovat
  • Upravit
7376
22.1.13 12:31

Já bych ji řekla, aby zašli do pořádný, že problémy se samy nevyřeší a že by mohly i holky skončit bez táty. Rozhodně neříkej, co víš, ona to na něj vyvalí, on na ní, rozejdpu se a na tobě se to vývoje z obou stran. Něco podobného jsem zažila, „naštěstí“ z pohledu pozorovatelé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
22.1.13 12:31

Tak já bych jí to asi neřekla :think: Aby z toho doma neměl manžel nějaký průšvih, že tyhle věci říká Tobě a ne ji-nikdy nevíš jak by si to mohla vyložit. Spíš bych ji tak nějak rvala do hlavy, že to je u nich dlouhodbé a že by se to měla pokusit nějak řešit, že by to nemuselo dopadnout dobře a že prostě není dobré čekat, až to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.1.13 12:32

Já myslím, že tohle se proti tobě otočí určitě, ať jste kamarádky dvacet let nebo rok. Zkus se vžít do její role a představ si, že by za tebou přišla kámoška a řekla ti, že mluvila s tvým chlapem a on jí řekl, že tě chce opustit. Byla bys naštvaná na něj, že ti to neřekl a na ní, že to ví, dřív, než ty. Já bych jí to neříkala a víc bych se do toho nemontovala. Je to ale blbý vědět, její manžel ti to vůbec neměl říkat, pokud to ještě nenastínil doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
22.1.13 12:33

Já bych jí to taky řekla. Pokud není hloupá, tak nepoletí za manželem, že jsi jí řekla, že se s ní chce rozejít, ale naopak se bude snažit to nějak napravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cvrčínek
22.1.13 12:36

Ja bych ji to taky nerikala, je to ciste jejich vec. Mohlo by se to obratit proti Tobe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.13 12:36

No já právě nevím…v poradne byli, prostě řeší problémy jako se řeší v každém vztahu po tolika letech. Vidím to z obou stran, chápu oba, ale přikláním se na stranu kamarádky. Nerada bych ji viděla nešťastnou. Ale asi máte pravdu a neříkat, abych neudělala jen zle.

• Citovat
  • Upravit
642
22.1.13 12:38

Já bych to svojí nejlepší kamarádce určitě řekla vím že by se na mě nenaštvala že se manžel svěřuje mě a ne jí… to musíš vědět sama jaký je povahy.
No a každopádně jí dáš šanci to nějak vyřešit. Z druhé strany nechápu že ti to jeji manžel jen tak řekne aniž by ona něco věděla protže snad mu musí být jasné že je možnost že jí to řekneš dříve… :D to by si ten muj tedy nelajz… :D když by nechtěl abych to věděla, takže si myslím že možná se jim o tom špatně povídá a tak to řekl tobě a přímo čeká že ty to řekneš jí a něco se změní… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
22.1.13 12:43

A co to neříkat přímo? Spíš se jen zmínit, že existuje riziko, že by mohl odejít… Třeba si to neuvědomuje a tohle by ji „pošťouchlo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.13 12:43

@every.lee dělám trochu vrbu pro oba, proto mi to řekl. Nikdy jim nic navzájem neříkám, pokud se tedy sami nezeptají:-). Ale nikdy nešlo o nic tak vážného…

• Citovat
  • Upravit
11620
22.1.13 12:46

Ty znáš povahu kamarádky nejlépe. Podle toho bych buď vše řekla, nebo bych se snažila zavést řeč na to, že pokud chlap není spokojený, může se sebrat a jít si po svých, naznačit, aby si nebyla tak jistá, že je vše relativně v pohodě.
Rozhodně bych ale něco udělala. Nečekala bych na to, až se chlap odstěhuje a já budu mít doma brečící kamarádku a budu se tvářit hrozně překvapeně :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí