Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tadeek píše:
To jsou kecy, kdyz ma clovek stastnej vztah a je zamilovanej, tak je mu jedno proc ho ex nechal(a) a neresi, ze nekoho ma a je kvuli tomu nastvanej.
No on je třeba každej jinej ne?
@Tadeek píše:
To jsou kecy, kdyz ma clovek stastnej vztah a je zamilovanej, tak je mu jedno proc ho ex nechal(a) a neresi, ze nekoho ma a je kvuli tomu nastvanej.
Každý není stejný
@Miška68 píše:
@1simona1 PRávě, jde mi to ten důvod toho proč se semnou rozešel!!! Když chci byt sama, tak si prece uzivam a né že si hned nekoho najdu. Já si nekoho nasla, protoze jsem sama byt nechtela.
a není to jedno co řekl? Nechtěl s tebou být… ber to tak, že dobře mu tak..lepší nenajde.. tak at… ty máš svýho partnera a mimi… víc by tě to trápit nemělo..
@Tadeek píše:
já si tak trochu myslím totéž.. nepřijde mi normální být spokojená ve vzathui a řešit bývalýho..
@Tadeek píše:
Jedine dobre, kdo neposloucha nazor ostatnich, tak proc se vubec na neco pta
Ráda si poslechnu názor ostatních..Taky proto jsem sem napsala. Ale někteří asi neví co, slovo názor znamená..:)