Nechápu sama sebe, mám po rozchodu vztek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tadeek
22.1.13 21:01
@smoulinka71 píše:
To je normální, cítiš se zrazená, myslím si, že brzy zjistíš, že jsi moc ráda, že máš doma přítele a čekáš miminko. jsi jen citlivá-jsi přeci těhotná :)

To jsou kecy, kdyz ma clovek stastnej vztah a je zamilovanej, tak je mu jedno proc ho ex nechal(a) a neresi, ze nekoho ma a je kvuli tomu nastvanej. :zed:

• Citovat
  • Upravit
7240
22.1.13 21:35

Tak to prostě chodí, čemu se divíš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
22.1.13 21:42
@Tadeek píše:
To jsou kecy, kdyz ma clovek stastnej vztah a je zamilovanej, tak je mu jedno proc ho ex nechal(a) a neresi, ze nekoho ma a je kvuli tomu nastvanej. :zed:

No on je třeba každej jinej ne?

• Citovat
  • Upravit
3684
22.1.13 22:50
@Tadeek píše:
To jsou kecy, kdyz ma clovek stastnej vztah a je zamilovanej, tak je mu jedno proc ho ex nechal(a) a neresi, ze nekoho ma a je kvuli tomu nastvanej. :zed:

Každý není stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
22.1.13 23:14
@Miška68 píše:
@1simona1 PRávě, jde mi to ten důvod toho proč se semnou rozešel!!! Když chci byt sama, tak si prece uzivam a né že si hned nekoho najdu. Já si nekoho nasla, protoze jsem sama byt nechtela.

a není to jedno co řekl? Nechtěl s tebou být… ber to tak, že dobře mu tak..lepší nenajde.. tak at… ty máš svýho partnera a mimi… víc by tě to trápit nemělo..

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
22.1.13 23:16
@Tadeek píše:

já si tak trochu myslím totéž.. nepřijde mi normální být spokojená ve vzathui a řešit bývalýho..

• Citovat
  • Upravit
466
23.1.13 10:41
@Tadeek píše:
Jedine dobre, kdo neposloucha nazor ostatnich, tak proc se vubec na neco pta :mrgreen:

Ráda si poslechnu názor ostatních..Taky proto jsem sem napsala. Ale někteří asi neví co, slovo názor znamená..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí