Věřily byste mu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
316
22.1.13 14:51

Věřily byste mu?

Ahoj všem,

potřebuji vaši radu holky.
S partnerem spolu žijeme pátým rokem, máme spolu malého synka a nedávno jsem zjistila, že jsem opět v jiném stavu. Další miminko bylo chtěné a oba jsme z mého otěhotnění měli radost.
Minulý týden jsem ale zjistila, že jsem asi za úplnou krávu a že mě můj chlap podvádí a chystá se mě opustit. Dle komunikace s jeho milenkou to ale nebude dřív než někdy v létě, takže asi až po porodu našeho druhého společného dítěte.
Ještě k tomu, jak jsem to zjistila. Došel mi totiž e-mail od jeho slečny s jejich komunikací. Podle mě chtěla urychlit celý proces a docílit rychlejšího přesunu chlapa ode mě k ní.
Holky, jak jsem to četla, tak do mě vjel takový vztek, že jsem myslela, že mě trefí šlak :cert:
Překopíruju Vám pár úryvků:

ona: Tak jak se teda domluvíme, teda jestli mě pořád ještě miluješ
on: Ahoj K, to víš, že tě pořád miluju. Já to musím nějak doma ošéfovat, ona je X. (to jako já) hrozně podezřívavá a víš, že teď nemůžu riskovat, že mě vyhodí, když nemáme ještě vyřešené, kam půjdeme.
ona: Tak to je mi jasné. Doufám, že s ní nespíš! Slíbil jsi mi to!
on: Nespím. Hnusí se mi. Ani bych se jí nedokl. (spíme spolu normálně, trochu míň než obvykle, protože jsme si na začátku těhu trochu zařádili a já trošku zašpinila, tak jsme dostali strach, ale min. jednou týdně spolu spíme. je fakt, že nějaké tulení a něžnosti po mimo nejsou. nějak nemá tendence se ke mně tulit)
ona:A to si to děláš sám broučku?
on: Sám a myslím u toho na tebe lásko. Už se moc těším až budeme zase spolu.
Zkusím se utrhnout někdy v týdnu, řeknu jí, že jedu do Prahy a vyjedu brzy ráno a budeme mít pro sebe celý den. Už se moc těším až (následuje popis jak jí to udělá :poblion: ) ty moje divoško
dalších několik mailů, kde si píšou co spolu budou dělat :poblion: :poblion: :poblion:
ona: to je něco jiného než s tou tvojí, co?
on: je to jiné, hlavně proto, že tebe miluju
ona: tak už to tam zabal a buď konečně se mnou!!!
on: pracuju na tom, ale není to tak jednoduché. Chci to tady nějak slušně ukončit a bojím se, že mi ona bude dělat problémy a nebude mě chtít jen tak pustit.Je na mě hrozně závislá a sama není schopná se o malého postarat. Mám obavu co s ním bude, když se odstěhuju, víš. Z toho mám opravdu strach. Je ještě tak maličký. (tak tady mě málem trefil šlak - tak já nejsem schopná se o malého postarat? Já??? a kdo se o něj asi tak stará? krom toho ještě pracuju a nosím domů víc peněz než on!!! :cert: :cert: :cert: :cert: )
ona: to je blbý, to chápu. Ale tak snad to nějak zvládne. Psal jsi přece, že jí pomáhá její matka, že bez ní by to nezvládla, když nejsi doma. tak jí určitě pomůže i když se odstěhuješ. nechci na tebe tlačit broučku, víš, že tě miluju a počkám na tebe. Už jsme na sebe čekali tolik let, tak to ještě pár měsíců vydržíme. Jen bych chtěla vědět, kdy to rozsekneš, abych se měla na co těšit broučku (bodejť by mi máma nepomáhala, když od konce šestinedělí pracuju, abychom byli schopní financovat náš život a ona mi malého hlídá, abych mohla chodit do práce!!!)
on: Na akci XY ti řeknu konkrétní datum lásko (akce XY je akce, která se koná na druhé straně republiky, kde kdysi před 15ti lety žil a každoročně tam na tuto akci jezdí… ta dotyčná slečna je totiž podle všeho jeho bývalá přítelkyně, se kterou tam v té době žil)
ona: Fajn, počkám a na pochodu to dořešíme. Musím se pomalu chystat do práce broučku. Po půlnoci budu doma a budu online, snad bude ta tvoje žárlivka už spát a budeš se mi moc věnovat a napíšeš mi, co všechno se mnou uděláš až přijedeš Těším se na tebe a miluju tě.
on: snad ano lásko. taky se na tebe moc těším a moc tě miluju.pa

tak toto jsem se dozvěděla ve čtvrtek. v pátek ráno mi oznámil, že letos jede na akci XY (loni nebyl, nechtělo se mu). Tak jsem to nevydržela a i když jsem se zařekla, že mu nic o mailu zatím neřeknu, tak jsem si rýpla: jasné, tak tam pozdravuj K.
na čež začal ječet, že jsem s K. není vůbec ve styku, že co si to zase vymýšlím atd. Tak jsem mu řekla, že nejsem blbá a vím, že si s ní po nocích tajně vypisuje. Je fakt, že má teď volné pole působnosti, protože jsem tak vyřízená po celodenní honičce v práci, kolem kluka, že padám kolem deváté do peří. Kolikrát ho přistihnu i ve dvě ráno, když jdu na WC, že sedí u noťasu. Prej hraje hry.
Tak jedině erotické se slečnou K. :cert:
Od pátku, co na mě ráno ječel s ním nemluvím, dneska ráno už mu to asi nedalo, tak začal vyrypovat, že jestli to zase u nás bude takhle potichu dlouho. tak jsem mu řekla, že tak dlouho, dokud ze mě bude dělat krávu. No a začalo další vřískání: že ho pořád z něčeho obviňuju, že by mi přál v tomhle žít, že nemám sebemenší důvod, jezdí jen do práce a domů (a taky na ty služebky do Prahy, viz jejich komunikace výše), a že jsem žárlivá hysterka.
Tak jsem mu řekla, že když mu to se mnou nevyhovuje, že se může sbalit a jít, že ho nedržím. Na což mi odpověděl, že to přesně čekal, takhle řeším všechny problémy, že hned ukončuju vztah, že on nikam nejde a já se mám uklidnit, že už to není možné jak se chovám atd.
Měla jsem na jazyku to s tím mailem, ale neřekla jsem nic. Potřebuju víc důkazů, protože když to na něj vybalím, tak se bude vymlouvat, že on nikomu nic nepsal a to si někdo vymyslel, protože nás chce dostat od sebe a má v tom prsty můj bývalý a jeho kámoši atd.
toto už jsme tady měli, když se provalilo že s výše zmiňovanou K. chrápal pár měsíců před tím, než se ke mně nastěhoval, což už bylo v době, kdy jsme pracovali na miminu. To taky popřel. Tehdy to byla scéna jako prase. Hysterický záchvat, jak ho chce někdo připravit o mě a nenarozené dítě (už jsem byla těhotná) atd. Tehdy jsem si řekla, že to bylo před tím, než se ke mně nastěhoval a jelikož nám to jinak fakt klapalo, tak jsem to nějak překousla. Ale nezapomněla! To ani omylem.

A teď teda na co se vás chci zeptat: co mám dělat, jak postupovat! nechci se zase nechat utlouct argumentama. On je můj chlap totiž bravurní řečník a v mluveném projevu mě jednoznačně převálcuje. Bere mi z úst argumenty, obrací každou větu proti mě. Prostě se s ním nedoberu závěru.
Já bych jen chtěla vědět, kde je pravda.
Je mi jasné, že pokud na něj uhodím bude zapírat a argumentovat, že ho chce někdo v mých očích očernit, že on nic nedělá, s nikým si nepíše a nestýká.

Fakt je a chci být objektivní, že fakt nikam nechodí. Jednou za uherák na pivo a to ještě se známýma, kteří by mi řekli kdyby tam nebyl. Z práce jezdí na čas, víkendy tráví s námi, sám fakt nikam nejde, jen teda občas ta služebka do Prahy, ale nikdy přes noc. Když to beru kolem a kolem, tak fakt nemá kdy zahýbat.
Na druhou stranu ale když začnu kombinovat, tak mi vychází, že to co se příše v těch mailech je pravda.
Já fakt teď nevím co s tím holky.

Je to pořádnej román, ale víc to zkrátit nešlo, jinak byste nepochopili všechny kontexty. Snad jsem to napsala srozumitelně, pokud ne, ptejte se, doplním.

Díky moc holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ikyki
22.1.13 14:58

Mě přijde že si zas někdo dělá prdeličky…nedává to smysl vídají se ale přesto se ho ptá jestli si to dělá…nevím pokud je to pravda je mi tě líto okamžitě bych ho vypakovala…

• Citovat
  • Upravit
642
22.1.13 15:00

At už chodí nebo nechodí to co o tobě psal a říkal… je mi jasné že to s ní možná táhne jen proto aby jí na té akci XY obtáhl a pak po ní ani nevzdychne ale i to by mi bylo proti srsti… pošli ho do pr… e a kašli na něj…

nevidim důvod proč s někým takovým zůstávat. určitě máš na lepšího chlapa.
achjo to mě to taky rozčílilo že se tohle děje… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
22.1.13 15:03

Ach jo, nevím, co poradit, co si psali, viděla jsi sama… Zahnout má možnost vždycky, čas si určitě najde :( Ale je to pěknej haj.zl teda, obzvláště, když čekáte druhý mimičo. Moc mě mrzí, co Tě potkalo. Posílám hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714

Ahoj,
takže jestli jsem to dobře pochopila, tak Ti přišel mail s přeposlanou komunikací jeho s milenkou a přišel od té milenky…Jestli to dobře chápu, tak bych mu ten mail ukázalka, aby viděl, co je ta milenka zač… Měla jsem to podobně, milenka mi přeposlala jejich komunikaci ze skypu a když jsem mu to ukázala, tak jsem myslela, že ho šlehne, jak byl na ni naštvaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613

Pokud ta milenka chce mít ho jen pro sebe, ráda Ti napíše kde se příště sejdou a ty můžeš přijít také. Jinak mi to připadá jako klasické mužské lhaní, doma sex nemá, je to doma na rozvod a podobně, jen aby milenku uchlácholil a dostal jí do postele. Myslím, že opustit tě nechce ale jí chce do postele a na „služebky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487

A víš jistě, že to psal on? Napřed bych to pořádně vyšetřila a až pak případně sbalila pinkle. Ale ono je to těžký zůstat na 2 děti sama :-/ Hlavně nedělej ukvapené závěry. Třeba ji odmítl a teď vám chce zničit manželství. Osobní zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barcas11
22.1.13 15:04

Tak to já bych mu tu jejich korespondenci ukázala a myslím, že podle reakce by jsi rčitě poznala, jestli je to pravda.
Oni chlapi dobře lžou, když mají čas se na to připravit.

Takhle myslím, bude dost v šoku, protože to je celkem podraz i od té jeho pipky a určitě s něčím takovým nepočítá.

Jestli je to pravda, tak jsou to oba hnusáci a ta slečna, to je tedy charakter :poblion:

• Citovat
  • Upravit
316
22.1.13 15:04

@every.lee

tak tohle to mě taky napadlo. on si prostě potřebuje dokázat, že je king a ne starej pupkatej fotr a chce ji prostě jednou za rok na akci obtáhnout a proto jí hraje na city atd.

zajímavé je, že se nezmínil o tom, že jsem zase těhotná.
přemýšlela jsem, že slečně na ten její mail odpovím a prozradím to sladké tajemství. Ale jak mě přešel ten první vztek, tak jsem nějak ztratila chuť se zahazovat s nějakou ubožačkou co si není schopná najít chlapa a tak čeká na bývalého, který jí maže med kolem pusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
22.1.13 15:05

NO mě z toho vzešlo že oni se spolu scházejí přes den, asi když jede do „prahy“
Jako je to naprosto šílený, přizabila bych tu holku a ho taky :poblion:
Nevím jak se to dá vydržet tajit, možná zjistit co a jak bylo na té akci..ale to v tvým stavu nepřipadá v úvahu.
Pokud na něm nejsi závislá, což jsem pochopila tak že spíš on na Tobě, tak bych ho vykopla (psal že nemají kam jít, takže je vlastně u tebe než si něco najdou) a pak by se vidělo jak by jim to s madam klapalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
22.1.13 15:07

8o tohle bych nekousla!!!a pokud s ním čekáš sdalší dítě, lituju tě :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
22.1.13 15:07

@atenai

pokud mu tu komunikaci ukážu, tak popře, že to psal on.
to už jsme tady měli, když mi s ní zahnul před tím, než se ke mně nastěhoval. A to, že s ní tehdy chrápal vím se 100% jistotou.
Přesto se kroutil jako had a dle dr. Plzáka zapíral, zapíral, zapíral.

Teď by to bylo to stejné.

Proto mu to nechci ještě ukazovat, ale spíš asi posbírat víc důkazů a pak ho usvědčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
22.1.13 15:08

Ale je pravda že pokud to bylo poslaný z jejího mailu- a je fakt její tak mu byhc mu to flákla do ksichtu a myslím že minimálně se stane to že u něj ta kráva(pardon) skončí! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
22.1.13 15:08

Ne, určitě bych mu nevěřila…a vykašlala jsem se na něho…kde by ta ženská věděla tolik podrobností co ti psala :poblion: pokud máš hlídání, dobrou práci, tak bych určitě neváhala…časem si najdeš určitě lepšího chlapa 8)

• Citovat
  • Upravit
10048
22.1.13 15:09

NO a co kdybys teda měla důkazy (foto nebo je načapat spolu) přímo z té akce? Ale to se snad nedá vydržet do tý doby… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí