Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mishelka já vim že pravdě je těžké uvěřit, ale tady není nad čím přemejšlet. dukazu máš snad víc než dost a to že ti to nepřizná když ted nemá kam jít je snad taky samozřejmé. Bud ti lže proto že sní chce jen souložit a souloží a nebo ti lže proto že ted nemá kam jít, ale jiná varianta čemu věřit není. Prostě tě podvádí ![]()
@mishelka no tak slečna toho ví dost, myslím třeba hlídání tvojí mamkou, ALE…dokud bych neměla pádný důkaz tak bych neřádila. Ono je mezi lidma spousta zloby, klidně to na tebe může někdo hrát
prověř si její jméno třeba na FB, možná má otevřený profil, třeba tam budou nějaké náznaky ![]()
Já osobně bych teda na něj uhodila(ukázala mu ten email) ale já si jsem jistá v kramflecích, vím že i kdyby chtěl odejít( a když by se přiznal, tak by šel!) tak by se o mě a děti finančně postaral, a to je jediný o co by mi šlo, protože jinak zvládám všechno sama.
Asi bych ale raději byla sama, než žít v neustálé nejistotě…
Nebyl to PrtSc, ale přeposlaný mail.
je jasné, že se tím dá manipulovat.
proto píšu, že nechci dělat ukvapené názory.
nechci se ho zastávat.
jen mi nejde do hlavy, že by té slečně stačilo, kdyby ji opíglil jednou za dva roky na akci a pak jednou za půl roku, když jede do Prahy ![]()
ale i to je možné.
takže babo raď.
fakt nevím.
Ať to beru z které chci strany jsem z toho čím dál víc zmatená
@Anonymní píše:
Tak já jsem jednou dostala od slečny taky mail a ten má to kouzlo že nemusí jen přeposílat, ale může si napsat co chce, teda jestli neposlala přímo PrtSc. Ukázala jsem to příteli, on popřel (každej chlap, ať je pravda nebo ne), ale milou slečnu si odchytl a ta mi osobně přišla vysvětlit, že kdysi spolu chodili a ona nás chtěla jen rozešvat.
No, pokud on oficiálně vydělává dost, pak bys měla případně nárok na vysoké alimenty a na výživné na sebe. Možná by nebylo špatné rozjet odchod a vyřizování těch alimentů, aby se zalekl, že to myslíš vážně a třeba pak nakonec se chytí za hlavu a x let bude po takové zkušenosti sekat latinu…otázka je, jak to citově zvládneš, že se takto zachoval, a jak s ním do budoucna budeš schopná žít
. Byla jsem v podobné situaci, taky jsem si myslela, že to půjde…a nakonec jsem stejně musela odejít, jinak bych se asi zbláznila vědět, že je ještě někdo a já jsem „jen“ služka a matka jeho dětí a ne osoba, kterou miluje a za kterou škrábe prstíčkem.
@mishelka píše:
@Kamča.dalmatinkaKamčo, pokud je to pravda, tak s ním být nechci.
Finančně nezávislá jsem na něm teď, dokud nenastoupím na MD. Pak zůstanu doma a po půl roce budu možná, pokud to budu stíhat, pracovat pro společnost na pár hodin denně. A to už platit hypo a ostatní nezvládnu.
Pokud ne, nechci brát dětem tátu.
Ale jak zjistit, kde je pravda.
Chci být objektivní.
Druhé dítě jsme si pořizovali s tím, že se mu hodně zlepšila finanční situace a dostal se opět na dobře placené manažerské místo, takže si můžeme dovolit, abych zůstala s dětmi doma a pracovala eventuelně jen na pár hodin denně.
Hlídání pro dvě takhle malé děti bude problém. Mamka to asi sama nedá. Batole a mimino uhoní i mladou ženskou, ne tak důchodkyni s křečovýma žílama
Já bych nic neusvědčovala podle mě je to chudák…
taky sem to pochopila tak že je to vlastně srab a ještě je na tobě závislej páč přesně… nemá kam jít… takže bych nic neusvědčovala neřešila… holka neblbni a vykašli se na něj pusobí to na mě že je to vul a buran… takhle se chovat k ženě která mu vychovává děti? přece mu nebudeš dělat krávu.
Dojdi si pro papíry co potřebuješ podepsat kvůli rozvodu a na hodinu ho normálně vykopni… vubec bych se s nim nemazala. Jako může dojít k čemukoliv v partnerským vztahu ale tohle psát o svojí ženě?? že se mu hnusí a co já vím… podle mě je to ubožák a jestli tě už jednou podvedl udělá to znova, dělá si podle mě prdel i z tý druhý, protože jí obtáhne a ona mu zvedá ego tim jak mu píše jakej ho miluje a on si doma sedí v klidu na zadku a ty se o něj staráš… pěkně bych se na něj vyprdla a ta druhá Kazimíra to podle mě brzo udělá taky…
promin že jsem tak rázná a sprostá ale jestli mě něco rozzuří tak je to takovéhle chování k žene a když je to pak matka jeho dětí a jehodlouhletá manželka tak to uplně rudnu… achjo ![]()
Já bych milence odepsala, že asi nebude zas taková pravda co on tvrdí ji, a že jsi těhotná, což ona evidentně neví.
Přijde mi to totiž z tě komunikace, že ona na něj dost tlačí a jemu se nechce..
@mishelka Aha tak já to pochopila z tvého příspěvku tak že na něm nejsi finančně závislá tak to je na prd tohle. To tě chápu že z existenčních důvodů s ním budeš nucená zůstat
Navíc i po tom všem s ním budeš muset dál žít…já jsem ten typ že bych tohle neskousla ![]()
Co si vymyslet svoji korespondenci s manželem
a poslat milé slečně
já si klidně email založím, a můžem něco vymyslet ![]()
Musím to v klidu propočítat, jestli bych utáhla barák, hypo a leasing z rodičáku, alimentů a nějakého přivýdělku.
pokud bude třeba, tak barák prodám a půjdeme s děckama na byt, ale teď je otázka, jestli se v dnešní době podaří prodat a kdy.
tím jsem taky limitovaná.
barák máme (teda mám, je můj a hypo je taky jen na mě) pár let, není skoro nic splacenýho jen úroky, takže bych ho musela střelit tak, aby mi aspoň meloun zbyl na nějaký obyč. 3+1 v paneláku, abych ho mohla zaplatit cash a neměla dluhy. To bych pak zvládla jak doplatit leasing, tak nás i uživit.
tak bysme holt byli místo na baráku na paneláku. kolik lidí tak žije.
s timto vším jsem ochotná žít.
otázka je, jestli barák prodám. a co bude do tý doby než ho prodám. z čeho budu tu hypošku platit. aby mi ho nesebrali ještě než ho prodám, o to jde.
proto nechci nic uspěchat a vyhodit ho hned.
je to možná divné, ale já už jsem ten největší vztek vydejchala a teď musím prostě postupovat pragmaticky a chladnokrevně a hlavně tak, abych mně a dětem zajistila střechu nad hlavou.
@K.Black píše:
Co si vymyslet svoji korespondenci s manželema poslat milé slečně
já si klidně email založím, a můžem něco vymyslet
A navíc, někteří chlapi se nepřiznají, i kdyby jsi je nachytala v posteli.
Ji bych odepsala, jemu ukázala email. A uvidíš, co se bude dít.
On bude předpokládám zatloukat, že ona ho miluje a on ji ne, ale že jemu je ji lito, to jsem měla doma třeba já ![]()
Rozhodní se podle toho jak se chová, ne co říká. Ty mužský jsou fakt občas na odstřel…
Jinak ale holky je mi z něj fakt blivno.
dneska v noci jsem nemohla opět spát a koukala na něj jak vedle mě spokojeně odfukuje a měla jsem sto chutí mu dát pěstí ![]()
Mail jsem četla několikrát a nemůžu se zbavit pocitu, že je vyzvořený „na míru“ někoho pošpinit. Už otázka typu: Se mnou je to něco jiného, že? Já nevím, jak se spolu baví milenci, ale „něco“ mi tam nehraje.
Lže oběma. Je to sralbotka. Manželku má na rodinný život a milenku na zpestření. Milence dochází trpělivost, tak se snaží manželku rozhodit. Možná si fakt myslí, že s manželkou nespí. To by se jí mělo objasnit. Už by nebyla v pozici jedničky, ale jen řadová sexuální pracovnice harému.