Věřily byste mu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
22.1.13 15:41

Udělala bych jim ze života peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
22.1.13 15:41

@mishelka Pokud chceš zjisti kde je pravda a máš přístup na notebook, ze kteréo si píšou, tak existují programy, které zaznamenávají vše co se děje na počítači. Takže kdyby jí psal mail, tka to uvidíš. :)Program je samozřemě skrytý, takže o něm ví jen ten kdo ho naistaloval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
22.1.13 15:42

Jiank pokud je to pravda, tak bych mile ráda, přenechala takového chlapa milence. Myslím, že to pro oba bude ten největší trest!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
22.1.13 15:43

Jo tak do toho bych šla Kamčo, ale jak!
a hlavně jak to udělat tak, abych nedošla o barák dřív než ho prodám. o to mi teď jde víc než o nějakého posr*ného chlapa

@Kamča.dalmatinka píše:
Udělala bych jim ze života peklo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
22.1.13 15:44
@mishelka píše:
@every.lee

zajímavé je, že se nezmínil o tom, že jsem zase těhotná.

přemýšlela jsem, že slečně na ten její mail odpovím a prozradím to sladké tajemství. Ale jak mě přešel ten první vztek, tak jsem nějak ztratila chuť se zahazovat s nějakou ubožačkou co si není schopná najít chlapa a tak čeká na bývalého, který jí maže med kolem pusy

Přesně to stejný mě napadlo taky :think: Bohužel jeho reakce vypovídá o tom, že K. píše pravdu. Znám dva případy, kdy chlapi byli arogantní, řvali na manželku, uráželi ji, že je padlá na hlavu, měla by se léčit, je nemocná apod. :poblion: :cert: :pocitac: a nakonec skutečně k dotyčné odešli, páč už měli vyřešené bydlení s milenkou :nevim:
Nepřiznala jsi mu mail a špatná si ty :? :zed: Lže vám oboum, ta jeho kopretina toho moc ví o vašem životě a pochybuju, že si to vymyslela. Jestli s ním chceš zůstat, tak po ničem nepátrej a ukaž mu ten mail. I když to bude zatloukat, tak na tu kopretinu bude naštvanej a ukončí to. Pokud mu nebudeš dělat scény a bude mít KLID!!! Po něm totiž chlapi touží nejvíc :think: Jestli chceš pátrat a ukončit vztah, tak napiš té hvězdě, že váš sexuální život je v pořádku a jsi TĚHOTNÁ!!! Třeba to mezi nima ukončí ona :nevim: Je nechutný, že na tebe křičí a nemluvíte spolu, když jsi těhotná 8o :poblion: tohle o něm taky hodně vypovídá a nevím, jestli bych s takovým chlapem chtěla zůstat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
22.1.13 15:44
@Kaczenka píše:
Mail jsem četla několikrát a nemůžu se zbavit pocitu, že je vyzvořený „na míru“ někoho pošpinit. Už otázka typu: Se mnou je to něco jiného, že? Já nevím, jak se spolu baví milenci, ale „něco“ mi tam nehraje.

Mě přijde, že ona si nevěří a žere mu ty klasické hlášky jako - moje žena mi nerozumí, už spolu dávno nespíme a hnusí se mi, jsme spolu jen kvůli dětem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
22.1.13 15:46

@mishelka No, manželé nejste, takže barák je jen a jen tvůj, on na něj nemá žádný nárok, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.1.13 15:47

@mishelka co muže nejvíc ublížit jí? když se doví že jsi těhotná, že spilu teda spíte a prostě že jí lže ;)
A co ublíží nejvíc jemu to musíš vědět ty, ty ho znáš ;)
Je to sv.. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
22.1.13 15:47

A ještě, tím že vyjíždí, se sám usvědčuje. Jak se říká, potrefená husa nejvíc kejhá. (Vlastní zkušenost) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
22.1.13 15:48

@mishelka Taky jsem za to napsat milence o tvém těhotenství. Podle toho mailu je to klasický nevěrník - doma se chová normálně, přitom milence tvrdí, že se mu hnusíš, že spolu už bůhví jak dlouho nespíte a slibuje jí hory doly, aby s ním nepřestala chrápat :poblion: Jestli pozoruješ i nějaké jiné náznaky, že tě podvádí (email si klidně mohla slečna vymyslet), sbal mu kufry. Bude muset platit výživné jak na děti, tak na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.1.13 15:48

@mishelka co muže nejvíc ublížit jí? když se doví že jsi těhotná, že spilu teda spíte a prostě že jí lže ;)
A co ublíží nejvíc jemu to musíš vědět ty, ty ho znáš ;)
Je to sv.. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
22.1.13 15:49

Jak dlouho jsi těhotná? hele a „milenka“ ti ten email poslala už minulý týden že jo? takže on o ničem neví, já bych ji poslala taky. A kdyby spolu fakt něco měli, tak ona se prokecne před ním, až ji bude psát nějaký blbosti, že jsi hrozná, že s tebou nespí atd. a on uhodí na tebe, a budeš vědět na čem jsi.
Ještě Ti nabízím syna, ten by s tebou mohl vést konverzaci, má celkem básnické střevo a umí se vyjadřovat(je dospělý) :lol:

• Citovat
  • Upravit
48576
22.1.13 15:50

Seklej pc

Příspěvek upraven 22.01.13 v 15:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
22.1.13 15:50

@mishelka :mavam:
teda toto bych nepřekousla :cert:
Pokud jse o to, že tvůj manžel je skvělý řečník a má dobré argumenty,,hmm tak tady o to vůbec nejde,,pokud se rozhodneš že s ním dál nechceš žít, tak mu to pouze suše oznam, s datumem do kdy se má odstěhovat. Ptž o to mu asi jde, že teď se nemá kam s milenkou vrtnout, tak čeká na vhodnější dobu, než si něco najdou…
Další možnost je podat žádost o rozvod, nic mu neříkat a až mu dojdou papíry domů, tak ho vyhodit,,byt je tvůj? Pokud ano máš velké plus,,,anebo napiš milence a pozvi jí k vám domů,,,to by bylo pro manžu překvápko a můžeš ho hned konfrontovat,,ptž milenka ti všechno vykecá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihl. Pupyk
22.1.13 15:51

No hele, nezavidim Ti.
Ale chovala bych se takticky a strategicky.
Milence bych mailem poslala fotku z ultrazvuku a napsala termin porodu. Nepaplala bych se s ni, nerozcilovala bych se, nerozepisovala bych se. Proste jen ukazala, ze spolu spite. A mozna i smajlika.
No a manzelovi bych sbalila kufry a na ne polozila vytisteny email.
Nediskutovala bych s nim. Sama rikas, ze slovni potycku prohrajes - a on to urcite vi, takze kdyz budes v klidu a mlcet, tak budes mit navrh Ty a on z toho bude pekelne nervozni.
Tot vsechno. Takhle bych se zachovala v pripade, ze chces s nim zustat a odpustit mu a i v pripade, ze s nim koncis.
A cekala bych. Pokud se chytne za nos a prijde s kytkou, tak bych ho vyslechla pouze v pripade, ze vse prizna a nebude za vsechno hazet vinu na Tebe. ( pripada mi ten typ)
Pouze timto pristupem bych si ja zachovala dustojnost.
A mmch. chlap si na zalety vzdycky najde prilezitost!
A ja osobne bych premyslela i o interupci, pokud by jeste bylo mozno. Ale to pisu jen sama za sebe.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky