Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mishelka Pokud chceš zjisti kde je pravda a máš přístup na notebook, ze kteréo si píšou, tak existují programy, které zaznamenávají vše co se děje na počítači. Takže kdyby jí psal mail, tka to uvidíš.
Program je samozřemě skrytý, takže o něm ví jen ten kdo ho naistaloval.
Jiank pokud je to pravda, tak bych mile ráda, přenechala takového chlapa milence. Myslím, že to pro oba bude ten největší trest!!!
Jo tak do toho bych šla Kamčo, ale jak!
a hlavně jak to udělat tak, abych nedošla o barák dřív než ho prodám. o to mi teď jde víc než o nějakého posr*ného chlapa
@Kamča.dalmatinka píše:
Udělala bych jim ze života peklo
@mishelka píše:
@every.leezajímavé je, že se nezmínil o tom, že jsem zase těhotná.
přemýšlela jsem, že slečně na ten její mail odpovím a prozradím to sladké tajemství. Ale jak mě přešel ten první vztek, tak jsem nějak ztratila chuť se zahazovat s nějakou ubožačkou co si není schopná najít chlapa a tak čeká na bývalého, který jí maže med kolem pusy
Přesně to stejný mě napadlo taky
Bohužel jeho reakce vypovídá o tom, že K. píše pravdu. Znám dva případy, kdy chlapi byli arogantní, řvali na manželku, uráželi ji, že je padlá na hlavu, měla by se léčit, je nemocná apod.
a nakonec skutečně k dotyčné odešli, páč už měli vyřešené bydlení s milenkou ![]()
Nepřiznala jsi mu mail a špatná si ty
Lže vám oboum, ta jeho kopretina toho moc ví o vašem životě a pochybuju, že si to vymyslela. Jestli s ním chceš zůstat, tak po ničem nepátrej a ukaž mu ten mail. I když to bude zatloukat, tak na tu kopretinu bude naštvanej a ukončí to. Pokud mu nebudeš dělat scény a bude mít KLID!!! Po něm totiž chlapi touží nejvíc
Jestli chceš pátrat a ukončit vztah, tak napiš té hvězdě, že váš sexuální život je v pořádku a jsi TĚHOTNÁ!!! Třeba to mezi nima ukončí ona
Je nechutný, že na tebe křičí a nemluvíte spolu, když jsi těhotná
tohle o něm taky hodně vypovídá a nevím, jestli bych s takovým chlapem chtěla zůstat ![]()
@Kaczenka píše:
Mail jsem četla několikrát a nemůžu se zbavit pocitu, že je vyzvořený „na míru“ někoho pošpinit. Už otázka typu: Se mnou je to něco jiného, že? Já nevím, jak se spolu baví milenci, ale „něco“ mi tam nehraje.
Mě přijde, že ona si nevěří a žere mu ty klasické hlášky jako - moje žena mi nerozumí, už spolu dávno nespíme a hnusí se mi, jsme spolu jen kvůli dětem ![]()
@mishelka No, manželé nejste, takže barák je jen a jen tvůj, on na něj nemá žádný nárok, ne?
@mishelka co muže nejvíc ublížit jí? když se doví že jsi těhotná, že spilu teda spíte a prostě že jí lže ![]()
A co ublíží nejvíc jemu to musíš vědět ty, ty ho znáš ![]()
Je to sv..
![]()
A ještě, tím že vyjíždí, se sám usvědčuje. Jak se říká, potrefená husa nejvíc kejhá. (Vlastní zkušenost) ![]()
@mishelka Taky jsem za to napsat milence o tvém těhotenství. Podle toho mailu je to klasický nevěrník - doma se chová normálně, přitom milence tvrdí, že se mu hnusíš, že spolu už bůhví jak dlouho nespíte a slibuje jí hory doly, aby s ním nepřestala chrápat
Jestli pozoruješ i nějaké jiné náznaky, že tě podvádí (email si klidně mohla slečna vymyslet), sbal mu kufry. Bude muset platit výživné jak na děti, tak na tebe
@mishelka co muže nejvíc ublížit jí? když se doví že jsi těhotná, že spilu teda spíte a prostě že jí lže ![]()
A co ublíží nejvíc jemu to musíš vědět ty, ty ho znáš ![]()
Je to sv..
![]()
Jak dlouho jsi těhotná? hele a „milenka“ ti ten email poslala už minulý týden že jo? takže on o ničem neví, já bych ji poslala taky. A kdyby spolu fakt něco měli, tak ona se prokecne před ním, až ji bude psát nějaký blbosti, že jsi hrozná, že s tebou nespí atd. a on uhodí na tebe, a budeš vědět na čem jsi.
Ještě Ti nabízím syna, ten by s tebou mohl vést konverzaci, má celkem básnické střevo a umí se vyjadřovat(je dospělý) ![]()
@mishelka ![]()
teda toto bych nepřekousla ![]()
Pokud jse o to, že tvůj manžel je skvělý řečník a má dobré argumenty,,hmm tak tady o to vůbec nejde,,pokud se rozhodneš že s ním dál nechceš žít, tak mu to pouze suše oznam, s datumem do kdy se má odstěhovat. Ptž o to mu asi jde, že teď se nemá kam s milenkou vrtnout, tak čeká na vhodnější dobu, než si něco najdou…
Další možnost je podat žádost o rozvod, nic mu neříkat a až mu dojdou papíry domů, tak ho vyhodit,,byt je tvůj? Pokud ano máš velké plus,,,anebo napiš milence a pozvi jí k vám domů,,,to by bylo pro manžu překvápko a můžeš ho hned konfrontovat,,ptž milenka ti všechno vykecá ![]()
No hele, nezavidim Ti.
Ale chovala bych se takticky a strategicky.
Milence bych mailem poslala fotku z ultrazvuku a napsala termin porodu. Nepaplala bych se s ni, nerozcilovala bych se, nerozepisovala bych se. Proste jen ukazala, ze spolu spite. A mozna i smajlika.
No a manzelovi bych sbalila kufry a na ne polozila vytisteny email.
Nediskutovala bych s nim. Sama rikas, ze slovni potycku prohrajes - a on to urcite vi, takze kdyz budes v klidu a mlcet, tak budes mit navrh Ty a on z toho bude pekelne nervozni.
Tot vsechno. Takhle bych se zachovala v pripade, ze chces s nim zustat a odpustit mu a i v pripade, ze s nim koncis.
A cekala bych. Pokud se chytne za nos a prijde s kytkou, tak bych ho vyslechla pouze v pripade, ze vse prizna a nebude za vsechno hazet vinu na Tebe. ( pripada mi ten typ)
Pouze timto pristupem bych si ja zachovala dustojnost.
A mmch. chlap si na zalety vzdycky najde prilezitost!
A ja osobne bych premyslela i o interupci, pokud by jeste bylo mozno. Ale to pisu jen sama za sebe.