Věřily byste mu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
22.1.13 16:17
@mishelka píše:
Jinak ale holky je mi z něj fakt blivno.
dneska v noci jsem nemohla opět spát a koukala na něj jak vedle mě spokojeně odfukuje a měla jsem sto chutí mu dát pěstí :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleba0
22.1.13 16:19

Ukaž mu ten mail, jestli s ní opravdu chrápe, bude na ní pořádně nasr… A hodně poznáš podle jeho reakce. Nemyslím si, že tě chce opustit, tu druhou má jen na sex - jestli je to celé teda opravdu pravda…

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
22.1.13 16:21

Takhle mi bývalej tvrdil že nechce fb, jednou koukám on má fb (podle přátel jsem poznala že je to on) a koukám od dokonce ve vztahu a slečna na svém profilu napsané jak ho lovískuje mocinky moc.No to bylo na mě mocinky moc :-D

• Citovat
  • Upravit
13119
22.1.13 16:22

@mishelka chudáku. Za mě by u mě mohlo být více variant a) bych ho sbalila během 2 hodin a vyhodila mu to na zahradu b) vzala bych mejl a omlátila mu ho o hlavu s řevem jak v italské rodině c) napsala bych milence, že jí děkuji za upozornění, že bohužel vím, že se ten můj miláček občas někde zapomene, ale naštěstí vím, že miluje jen mě a naše děti a tyto slečny mu zvyšují pouze jeho ego. že to víš a chápeš, protože aby si dokázal jaký je král, vybírá si pouze hloupé husičky, které se mu nemůžou rovnatˇ. Že její mejl přišel v pravý čas, protože alespoň víš, že nastal opět čas přitáhnout mu opratě, že je vidět, že má opět spoustu volného času a tak ho musíš stáhnout na zem. Že ti maminka pomáhá hlídat, když on byl tak zaměstnaný a nemohl hlídat, když ty jsi vydělávala, ale že to je moc príma nápad dát mu starší dítko na delší čas, kor teď když budeš potřebovat více odpočívat, neboť jsi opět - plánovaně - těhotná… - jsem zvědavá, co by dáma na podobný mejl říkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
22.1.13 16:23

Ja bych ji take odepsala. Neco v tom smyslu, ze dekujes za email, ze uz jsi zvykla, ze ona neni prvni ani posledni. Nicmene, ze kazdou odhalenou neveru resite hodne drahou dovolenou a diky ni si ji stihnete uzit jeste nez se narodi vase druhe planovane miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
22.1.13 16:24

@ohýnek :D Teda promiň za ten smajlík, není to ironicky, ale taky jsem zažila…taky přes FB…taky už bývalý…ti chlapi jsou tak vychcaní, že to až možné není :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
22.1.13 16:24

No…chapu, ze jsi nasr,,, ale otazka je, cemu pomuzes tim, ze jim budes delat ze zivota peklo. Tim ze sebe bohuzel tu kravu opravdu udelas. Je paradni, ze dokazes myslet chladnou hlavou. Takze bych toho vyuzila, zajistila si bydleni a sla do haje. Pokud tedy neuvazujes o tom, ze bys s nim zustala. V tom pripade bych mu ukazala mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
22.1.13 16:25

@evish ten můj smajlík se normálně se smějící, před tím k smíchu teda nebylo, ale teď už je, mocinky moc :mrgreen: Jen tak mimochodem, se slečnou je a několikrát týdně mi píše jestli bych nechtěla ***** :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
48576
22.1.13 16:26
@ohýnek píše:
Takhle mi bývalej tvrdil že nechce fb, jednou koukám on má fb (podle přátel jsem poznala že je to on) a koukám od dokonce ve vztahu a slečna na svém profilu napsané jak ho lovískuje mocinky moc.No to bylo na mě mocinky moc :-D
:lol: taky hustý
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihl. Pupyk
22.1.13 16:28

Ze nebudete souhlasit s interupci mi bylo jasne :oops:
Psala jsem sama za sebe.

Ale porad nechapu, proc se ma zakladatelka pidit po nejakych dalsich dukazech?
Proc musi manzelovi dokazovat, ze jedna opravnene a ze ma proti nemu dukazy?
Manzel to stejne neuzna a bude z toho jen a jen hadka, ze ktere zakladatelka vyjde jako hystericka zarlivka a i kdyz bude vedet, ze je v pravu a manzel lze, bude se citit mizerne a prohrane a manzel bude na koni.
Proc se musi obhajovat? Proc musi davat manzelovi dukazy pro to, aby se s nim mohla rozejit?
Jde prece o to, ze zakladatelka mu uz neveri, pozbyl jeji duvery, trapi se a nechce ze sebe dal delat kravu.
Takze misto aby se ona pidila po dukazech jeho lzi, at ji ON dokazuje, ze se zakladatelka plete!
(a to bude fuska, ale dobre mu tak)
A to neudela, pokud ho nevykopnes!
(vlastni zkusenost, chlap si musi uvedomit, ze nebudes donekonecna vyhrozovat je na plano, prejdi k cinum a pak si Te muze zacit vazit a vlastne i Ty sama sebe)

• Citovat
  • Upravit
48576

[platit bude vždy že nejlepší a nejsladší je pomsta :cert:
Jen tak zustat z dětma zatímco si oni budou jen vyšu.. to určitě

Příspěvek upraven 22.01.13 v 16:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580

@ohýnek Mě taky k smíchu nebylo…a moc není ani teď…jelikož se má náramně a s tou svou pořád ještě je a vypadá strašně šťastný, zatímco já sama s dítětem :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
22.1.13 16:30

@evish on je to taky otec mojeho dítěte, ale i tak se bavím, protože vím že jim to moc neklape, ale má co chtěl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16186
22.1.13 16:40
@Barusak78 píše:
Ja bych ji take odepsala. Neco v tom smyslu, ze dekujes za email, ze uz jsi zvykla, ze ona neni prvni ani posledni. Nicmene, ze kazdou odhalenou neveru resite hodne drahou dovolenou a diky ni si ji stihnete uzit jeste nez se narodi vase druhe planovane miminko.

přesně tohle bych udělala já :mrgreen: :potlesk: Ale doma bych to řešila také. Nevěřila bych mu. Až příliš podrobností, které slečna nemá odkud vědět, nebo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihl. Pupyk
22.1.13 16:41

Jinak souboji (osobnimi nebo emailovymi) s milenkou o manzelovu prizen zvysujete manzelovi pouze jeho ego!
A to tenhle chlap teda evidentne nepotrebuje.
Prave naopak - nechala bych ho jit a se vztycenou hlavou bych neuronila ani slzu.
Pak se nad sebou mozna zamysli a treba zjisti, ze on neni takova vyhra a terno a ze muze byt rad, ze ma uzasnou manzelku a dve zdravy deti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky