Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno holky,
tak včera přišel domů na minutu přesně, dovezl nákup, pohrál si s malým, snědl večeři, šel s malým do vany a pak jak jsme malýho uložili tak koukal se mnou na bednu. kolem půl devátý jsem se sebrala, že si jdu lehnout, protože v bedně nic nebylo a já neměla chuť se na něj koukat.
mluvili jsme spolu jen o práci a o malém, nic víc.
ráno zase všechno v normálu, vysál podlahu, já se mezitím chystala do práce, pak se šel nachystat on, abych mohla vypadnout. Mluvili jsme spolu o malém a jestli se má stavit do obchodu atd.
já se tak držím, abych nerozpoutala nějakou šarvátku, to si ani nedovedete představit ![]()
@smoulinka71 píše:
No a jak přišla na tvůj e-mail?
@mishelka
obdivuju jak se dokážeš takhle držet. Já bych asi už seděla za vraždu ![]()
No právě. včera jsem o tom přemýšlela ona tam píše jen takové obecně známé informace. Že nám hlídá babička tu ví každý, to není zas tak složité zjistit.
Včera jsem ten mail ještě podrobně studovala a něco se mi tam nezdá.
za prvé můj chlap, ať je jakýkoliv, se nikdy o nikom, a tím spíš o svých bývalých nevyjadřoval s despektem. Takže věta, že se mu hnusím, se mi totálně nezdá. I kdyby to bylo tak, tak by to nikomu nenapsal a ani neřekl. Vím to, když jsem se totiž i kdysi vyptávala na jeho bývalou ženu, která je mimochodem fakt kráva, protože prudila a prudí už spoustu let takovým způsobem, že já osobně, být to moje ex, ji dávnou zakopu pod švestku, tak se o ní vyjádřil maximálně tak, že je zoufalá. jo a jednou řekl, něco v tom smyslu, že se o sebe úplně přestala starat. Ale žádné silné slova nebo pomlouvání. To prostě není jeho styl. Takže to mi nesedí.
Pak mi nesedí to popisování intimností, kde jí do podrobna píše, co a jak jí to udělá. Toto je divné. On je v tomto trochu puritán. Když jsme spolu ještě nežili, tak jsem se pokoušela s ním navázat korespondenci v tomto duchu a nic. vykrucoval se jak had a nebyl schopný něco takového napsat. On je trošku puritán. Jako neříkám, že není schopný se v posteli odvázat, ale na nějaké verbalizování toho co dělal nebo chce dělat v posteli, to on fakt není.
Tímto ho neobhajuju a ani se ho nezastávám. Vím, že mě s tou dotyčnou už jednou podvedl, sice jsme spolu ještě nežili, ale i tak. Taky vím, že by mi nevěru nepřiznal. Protože do dnes i veškeré důkazy tvrdí, že to není pravda.
Ale chci být spravedlivá. A toto mi prostě na těch mailech nesedí.
@emaxi píše:
Ahoj zakladatelko, jako argument pravosti emailu jsi zmiňovala určité detaily z vašeho života (tvoji práci, hlídání babičkou). Nenapadlo tě, že se toho dá hodně zjistit i tady na emiminu? Třebas já když jsem si dala do vyhledávače tvůj nick, první co na mě vyskočilo byl tento tvůj příspěvek https://www.emimino.cz/…prace-88727/ kde se zmiňuješ jak o práci, tak o babičce, co víc i o tom jak přítel přišel o práci - je možné že tě zde slečna poznala a využila příležitosti k nabourání vztahu??? (Ztráta zaměstnání je i tak zátěž pro vztah, natož podpořená podezřením z nevěry..podpořeno těhotenstvím a hormony)Nic jiného mi v jejich konverzaci tak konkrétního nepřišlo… Nenech se nachytat a nejednej ukvapene, dokud nemáš jistotu. M.
@mishelka Já kdysi takhle rozdýchavala sms, ale vydržela jsem to pouze jeden den
![]()
Můžu se zeptat..zůstaneš s ním???
tak to právě nevím.
určitě ho nebudu vyhazovat hned.
musím si to nějak utřídit a pokud se rozhodnu to s ním skončit, tak budu muset nejdřív prodat barák a obstarat nám s dětma byt a pak to s ním skončit. Jinak nemám finančně šanci.
když ho vidím s malým, jak ho miluje a jak se mu věnuje, tak mi to trhá srdce. Pořád si říkám, že by přece tohle to neriskoval kvůli tomu, že si jednou za půl roku někde šukne s nějakou pipinou.
na druhé straně už mě podvedl a kdoví jestli to nedělá zas. a i kdyby, jak tu někdo psal, ji měl jen na zvedání sebevědomí, psal si s ní a žádné setkání s ní neplánoval, tak i tak bych to asi považovala za nevěru ![]()
já fakt nevím.
@mishelka to je dost podstatná věc
jestli opravdu není jeho styl pomlouvat ženu, tak nevěřím, že by se k tomu najednou snížil
akorát mě zaráží, že ti poslala, jak se spolu domluvili na ten jeho výlet do jejího města a on s tím přišel taky
možná s ní flirtoval po netu a ona udělala tohle
chodil s ní, pak ti s ní zahnul
asi tě pořád vidí jako tu druhou. Myslím AŽ druhou
Nevím no, já bych mu ten mail ukázala, třeba nikam nepojede ![]()
to není její město, kde je ta akce. Ona už tam taky nežije. Oni se tam scházejí partie co tam kdysi před cca 15ti lety žili a teď jsou tak nějak rozprchlí po republice. Ta akce je jednou za rok. Můj chlap tam jezdí poctivě, jen loni vynechal, protože měl nějaké problémy v práci a nějak to nevyšlo.
Takže není nic neobvyklého, že tam chce jet. A taky, že ona ví, že tam asi pojede. Krom toho ta akce je až v červnu.
@mishelka píše:
@denisa 76tak to právě nevím.
určitě ho nebudu vyhazovat hned.
musím si to nějak utřídit a pokud se rozhodnu to s ním skončit, tak budu muset nejdřív prodat barák a obstarat nám s dětma byt a pak to s ním skončit. Jinak nemám finančně šanci.když ho vidím s malým, jak ho miluje a jak se mu věnuje, tak mi to trhá srdce. Pořád si říkám, že by přece tohle to neriskoval kvůli tomu, že si jednou za půl roku někde šukne s nějakou pipinou.
já fakt nevím.
na druhé straně už mě podvedl a kdoví jestli to nedělá zas. a i kdyby, jak tu někdo psal, ji měl jen na zvedání sebevědomí,psal si s ní a žádné setkání s ní neplánoval, tak i tak bych to asi považovala za nevěru
Tohle bych za nevěru nepovažovala. Opravdu bych za tím viděla pouze zvyšování jeho ega. V těch mailech ho ona dost provokovala, aby s tebou nespal apod. Ale jeho odpověď tak přesvědčivá nebyla
Podívej, jestli si spolu takhle jenom flirtovali a ona ti to práskla, tak bych mu to ukázala, páč tím spíš na ni bude naštvanej a utne to ![]()
@mishelka Tak pokud si takhle chlap zvedá sebevědomí tak potěš koště
![]()
Mě by ani nevadila tak ta nevěra jako to co mě psal. Mám ráda, když chlap umí i s pérem používat mozek a to, že se sníží k takovému kecání by mě jako ženu neskutečně urazilo a nasralo.
Proto i říkám svému manželovi, že pokud mu to někde ujede tak at drží hubu a věnuje se pouze tomu co se v takové situaci dělá.
Přemýšlím co bych dělala v tvé situaci, ale s děckem je to asi těžší. Slečně pisatelce bych inteligentně vytřela zrak..pamatuj si, že vždycky musíš udělat opak..takže jí musíš nasrat.
U manžela bych moc nepřemýšlela..jak jsem psala..nevěru bych možná odpustila, ale ty kecy nikdy a rozloučila bych se s ním. Přemýšlela jsem o druhé šanci, ale asi by mě to už nešlo..ty žvásty bych měla asi u srdce do konce života ![]()
Já souhlasím s @Mar__tanka1983 a ostatními, co píšou, aby jsi byla opatrná. Mě se to taky nezdá, mailu bych nevěřila. Ale chtěla bych si to prověřit, takže bych s dotyčnou navázala komunikaci a chtěla po ní daleko víc důkazů, třeba ať mu zavolá, když u toho budeš (buď to vezme nebo típne, což oboje řekne dost), nebo ať si s ním domluví rande, na které přijdeš taky apod. Myslím, že slečinka mileráda svolí, pokud je to pravda, páč v tom uvidí šanci, jak ho dostat v dárkovém balení.
Ahoj zakladatelko, jako argument pravosti emailu jsi zmiňovala určité detaily z vašeho života (tvoji práci, hlídání babičkou). Nenapadlo tě, že se toho dá hodně zjistit i tady na emiminu? Třebas já když jsem si dala do vyhledávače tvůj nick, první co na mě vyskočilo byl tento tvůj příspěvek https://www.emimino.cz/…prace-88727/ kde se zmiňuješ jak o práci, tak o babičce, co víc i o tom jak přítel přišel o práci - je možné že tě zde slečna poznala a využila příležitosti k nabourání vztahu??? (Ztráta zaměstnání je i tak zátěž pro vztah, natož podpořená podezřením z nevěry..podpořeno těhotenstvím a hormony)Nic jiného mi v jejich konverzaci tak konkrétního nepřišlo… Nenech se nachytat a nejednej ukvapene, dokud nemáš jistotu. M.