Věřily byste mu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
22.1.13 17:50

:evil: :cert: já osoně bych ho vykopla okamžitě, ještě dneska :cert: kort když psal, že nemají vyřešený kam jít… teda ten by letěl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.1.13 17:54

Pokud jsem to správně pochopila - zakladatelka píše „partner“ ne „manžel“…tudíž skloňovat rozvod a vše s ním spojeno, je asi irelevantní. Samozřejmě se tím podstata věci nemění ¨
Osobně se přikláním k názoru - vtipně, inteligentně odepsat = odpálkovat slečnu K. Pokud je hošan opravdu z obliga a celá záležitost je jen výplodem oné osoby, jeho chování se nijak nezmění, protože slečna mu nic neřekne :pankac: Pokud tomu tak není, předpokládám, že slečna nejbližší komunikaci s ním přepošle zakladatelce jako kudlu do zad a tím pádem bude vymalováno.

Pak se už je rozhodnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.13 18:58

Jen bych chtěla napsat, co se stalo mě, nejde sice vůbec o tohle téma, ale jde o to, jak je pro člověka něco uplně jasné a vůbec to tak není.

Přítel mi pozdě věčer napsal sms, že ještě nejede dom, že kámošovi spravuje auto, něco jsem potebovala a volala mu a on mi to nebral. Už jsem viděla, že někoho má-jsem nedůvěřivá. Pak mi začla volat a já to zvedla..nevěděl o tom, telefon se mu zapl v kapse a opravdu auto spravoval. Slyšela jsem tam ho, toho kluka ještě jedoho-opravdu na vlastní uši..O tom, že mi volal jsem mu neřekla, akorát jsem se ptala, co auto a s kým byl, prostě normální rozhovor.On mi na to řekl, že byl jen s tím kámošem, ale sakra já tam slyšela 3 můžské hlasy, tím jsem si 100%jisná, ale on tvrdil, že ne. Proč by v takové věci lhal, že?..co z toho vyplývá? Že člověk nemůže věřit někdy ani sám sobě..

Nějak se s ní skontaktuj o dítěti neříkej, nebo mu udělá scenu a on se bude moct připravit..

• Citovat
  • Upravit
6388
22.1.13 19:03
@Aishenka píše:
Dle všeho jsi soběstačná, maminka ti pomůže. Chlapovi bych sbalila kufr, šoupla před dveře, vyměnila fabku, nahoru dala vytisknutý e-mail se vzkazem, že jim přeji hodně štěstí… než mít doma tohle, tak to raději nic :cert:

Plně souhlasím, takhle bych to udělala já!!!

Jeslti bude mít zájem, tak se bude sakra snažit! A když ne tak k čemu takovej hajzl! Promin, ale něco podobného se mi stalo a pěkně jsem ho vypakovala debila! A víš co? Užasnej tatínek neplatí ani alimenty, ani nemá zájem. Jsem moc ráda, že jsem to takhle vyřešila
Tobě radím to stejné. Přeji mnoho sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
22.1.13 19:05

Souhlasim s pupykem, taky bych asi na email odepsala s tim, ze dekuji za jeji upozorneni a dekuji, ze je cistotna a zdrava, protoze tim neohrozila nase druhe dítě + prilozit foto z ultrazvuku :jazyk:
chlapovi bych posleze vytiskla ten dotycny email, hodila mu ho na stul a prihodila bych k tomu 2 papiry. Je to pravda = odejdi + mé podmínky, Neni to pravda = dokaž mi to, protože ja tomu věřím. Vzhledem k tomu, ze te pri rozhovoru dokaze umlatit argumentama, tak se s nim opravdu nebav, nechej mu to pisemne a pokud na tebe bude rvat, odejdi s tim, ze pokud nebude reagovat primerene, tak se nikdy nedomluvite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
22.1.13 19:14
@Anonymní píše:
Jen bych chtěla napsat, co se stalo mě, nejde sice vůbec o tohle téma, ale jde o to, jak je pro člověka něco uplně jasné a vůbec to tak není.

Přítel mi pozdě věčer napsal sms, že ještě nejede dom, že kámošovi spravuje auto, něco jsem potebovala a volala mu a on mi to nebral. Už jsem viděla, že někoho má-jsem nedůvěřivá. Pak mi začla volat a já to zvedla..nevěděl o tom, telefon se mu zapl v kapse a opravdu auto spravoval. Slyšela jsem tam ho, toho kluka ještě jedoho-opravdu na vlastní uši..O tom, že mi volal jsem mu neřekla, akorát jsem se ptala, co auto a s kým byl, prostě normální rozhovor.On mi na to řekl, že byl jen s tím kámošem, ale sakra já tam slyšela 3 můžské hlasy, tím jsem si 100%jisná, ale on tvrdil, že ne. Proč by v takové věci lhal, že?..co z toho vyplývá? Že člověk nemůže věřit někdy ani sám sobě..

Nějak se s ní skontaktuj o dítěti neříkej, nebo mu udělá scenu a on se bude moct připravit..

a nebo má milence :mrgreen: což by zase nebylo špatný mít 2 v posteli :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carculka
22.1.13 19:16

Sousedka vysousila 16na dve deti plus na sebe..jen to chce dobryho pravnika…pokud tedy ma slusny plat a nema 20

• Citovat
  • Upravit
3429
22.1.13 19:24
@Neprihl. Pupyk píše:
Ale porad nechapu, proc se ma zakladatelka pidit po nejakych dalsich dukazech?
Proc musi manzelovi dokazovat, ze jedna opravnene a ze ma proti nemu dukazy?
)

Protože zakladatelka psala, že má strach, že mu skočí na jeho výmluvy. Když bude mít v ruce něco dalšího - nezpochybnitelného, nenechá se ukecat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
22.1.13 19:36

@mishelka

Slečně bych napsala, jestli si je jistá, jestli mluví o mém partnerovi. Že se mi zdá, že se asi spletla. Kdyby mi to potvrdila, že je to opravdu on, případně napsala i jméno, tak bych jí napsala že čekáme druhé dítě, že žijeme spokojeně a spíme spolu skoro každý den. Já vím, že je to těžké, ale v životě se stávají různé věci. A trochu bych si s ní popovídala a až pak bych to chlapovi omlátila o zobák a zeptala se ho, co tedy hodlá dělat a podle toho bych udělala závěr.

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
22.1.13 19:41
@K.Black píše:
taková třešinka na dortu viď? ;) :mrgreen:

ono to má víc třešinek :-D

• Citovat
  • Upravit
carculka
22.1.13 19:41

Fotku bych ji poslala, napsala ze jsem tehotna..
ona mu prinejmensim udela zle..dle meho manzel bude vedet ze to vis ale bude mlcet-bude si myslet zes ji to napsala aby to skoncilo a prekousnes to aniz bys mu neco rekla…
u toho bych to nechala, zatim bych naplanovala vse k tomu abych zajistila sebe i deti(mezitim on bude pocitat s tim ze uz jsi to prekousla a bude delat ze nic, mozna se trosku snazit-jako jsi byla ty v nevedomosti, jeho nech taky)
priprav si vse, aby jsi vas zajistila a pak uder ze zadu-vytisteny mail a kufry po teco jsi myslel ze je vse ok ze je machr a manzelka je vdecna ze ho ma a prekousne vse, teda pritelkyne..a nejspis bez milenky-jelikoz ona na nej uderi a myslim ze jasne vypliva ze k ni nechce, jen oddaluje..takze se s ni rozejde jelikoz bude vedet ze by uz bylo doma zle, nebo ona ze neodejde k ni okamzite aby mela jistotu ze ji zas netaha za nos

• Citovat
  • Upravit
carculka
22.1.13 19:42

A ledovy klid nejvic boli-nenavist, laska ma k sobe blizko ale mit na haku je nejhorsi a nejvic trapi-zvlast kdyz udelal chybu on a mysli si jakej je uzasnej a ty nebudes brecet, rvat, nic

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
22.1.13 19:46
@mishelka píše:
@atenai

pokud mu tu komunikaci ukážu, tak popře, že to psal on.
to už jsme tady měli, když mi s ní zahnul před tím, než se ke mně nastěhoval. A to, že s ní tehdy chrápal vím se 100% jistotou.
Přesto se kroutil jako had a dle dr. Plzáka zapíral, zapíral, zapíral.

Teď by to bylo to stejné.

Proto mu to nechci ještě ukazovat, ale spíš asi posbírat víc důkazů a pak ho usvědčit.

Tak pokud ti to popře, tak ji řekni, ať ji před tebou zavolá a zeptá se jí, co to má znamenat.

• Citovat
  • Upravit
31278
22.1.13 20:39

Víte jak nejvíc chutná pomsta?? zastudena…
takže ještě mě ženský napadla jedna varianta - co když to s milenkou už skončil před dlouhou dobou (to že s ní něco měl dřív bylo potvrzeno) a ona se teď rozhodla udělat manželce trochu toho peklíčka?
nebylo by to poprvé, zhrzená milenka je horší než podváděná manželka, to se přece ví…

takže já bych milence napsala něco ve smyslu, že na to, aby jako těhotná spokojená a pravidelně uspokojovaná žena jen tak pustila chlapa, tak že na to potřebuju pádnější důkaz, než je „přepis emailů“ který si na koleni smachťám za hodinu taky…
no a buď jí sklapne, nebo pošle pádnější důkazy (fotka s datumem a pod.). Obojí pro tebe dobré, budeš vědět na čem jsi.

S manželem bych to zatím neřešila, jeslti tě vždy ukecá, tak je to o ničem, počkala bych si na důkaz, který mu budu moct omlátit o hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
22.1.13 20:50

Máš k dispozici nějakou jeho jinou mejlovou korespondenci? Mám na mysli styl a způsob psaní, hodně lidí má při psaném projevu různá spcifika, třeba nedělají mezeru za čárkou apod. Jestli by se podle toho dalo poznat, že to psal skutečně on. Jinak - nepovažuju za rozumné dělat mu nějaké scény, když on neví, o co jde. Já kdyby mi něco takového přišlo, bych to na partnera vybalila okamžitě, ukázala bych mu to a zeptala se ho, jestli mi k tomu má co říct. Podle toho, co píšeš, že chodí z práce rovnou domů, víkendy je s vámi a tak, mi nějaká častá a pravidelná nevěra, což z těch mejlů vyplývá, připadá dost nereálná. Ono jak se říká, ženský uměj bejt pěkně zákeřný, kdoví, co to je zač, kdo ti to poslal, třeba si na něj dělala zálusk a on ji odmítnul, nebo spolu kdysi něco měli (což asi měli, jak píšeš) a ona dodneška nevydejchala, že zůstala ta druhá a on má tebe a rodinu. Neukvapuj se, jak se říká v jedné comrmanovské pohádce, všechno hezky z povzdálí pozoruj a v pravou chvíli se vlož. Na radikální řešení je času dost, máte dítě, druhé na cestě… Jestli se ale potvrdí, že je to skutečně pravda, tak bych s ukončením vztahu určitě neotálela. Ale fakt bacha, aby vaše rodina neskončila jenom kvůli nějaké zhrzené hysterce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí