Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě se to zdá taky trapný…samý lásko, miláčku, miluju tě…takhle jsem nikomu nepsala ani v 15
@Kaczenka píše:
Já nevím, ale mně se v tom mailu spoustu vecí nezdá…Celá ta komunikace mi přijde vyumělkovaná a nepřirozená![]()
![]()
Opravduu jako šitá na míru někoho nasrat
![]()
Jako chápu, že se v podobném duchu někdo mže s milenkou bavit (naivní nejsem), ale ty dodatky…„jak jsi mi říkal“…„Jak jsi mi slíbil“…Navíc mi přijde divné, že by se chtěl chlap tak nedšeně chlubit onanií
Přesně si vystihla moje pocity z celé té komunikace. Přijde mi to jako vymyšlený blábol, napůl opsaný z nějakýho románu, napůl doplněno svými slovy…
Ahojky,
taky napisi svuj nazor. asi bych napsala milence mail, ve kterem bych ji rekla o tehotenstvi. nelicila bych jaky mam vztah, jak casto spolu spite atd… at si domysli. cim min toho bude vedet od tebe, tim lip. Takze bude zvedava a bude vyzvidat, bud od tebe, nebo od muze. A tim mas sanci se dozvedet vic. Takto si muzes jenom domyslet a realita muze byt nekde uplne jinde.
Klidne muze byt pravda, ze ten cely jeji mail byla jeji vlastni vymyslenina a ceka, ze vykopnes muze a ona jej shrabne. ocividne po nem touzi uz dlouho a je to zoufala pipka a jeste k tomu ma IQ tykve
@SlecnaSally píše:
Mě se to zdá taky trapný…samý lásko, miláčku, miluju tě…takhle jsem nikomu nepsala ani v píše: Více
No my si takhle píšeme s manželem do teďka a to nám je přes čtyčicet.
@smoulinka71 píše:
No my si takhle píšeme s manželem do teďka a to nám je přes čtyčicet.
Tak to je krásné ![]()
Ale třeba já osobně na to nejsem, nevím jakej ten chlap je..zakladatelká si to dohromady dá sama ![]()
Tak jsem mu ty maiy včera holky ukázala.
bylo to na základě toho, že na mě uhodil, co prej se děje, že se chovám divně atd.
chvilku jsem zapírala a pak jsem mu je teda ukázala.
koukal na ně jako z tele na nový vrata.
okamžitě mi ukázal svůj mail, že nic takovýho nepsal, s ní si vůbec nepsal a nepíše. Jasné mohl to pomazat.
ale když jsem zkusila dát první písmena jejího mailu do adresového řádku, tak mi to tam její mail nevyhodilo, takže s ní asi fakt nepsal.
když jsem se ani po tomto netvářila, že mu věřím, tak ho napadlo, že si můžu zkontrolovat jeho GPS. A holky fakt jezdí jen z práce a domů.
dokonce tam nemá ani ty prahy, protože tam jezdí s kolegou, který se bojí jezdit jako spolujezdec, tak jezdí jeho služebním aby mohl řídit.
tak nevím no ![]()
jako důkaz by to u soudu obstálo, přesto mi pořád ten pomyslný červíček hlodá
Tak to je mazec! Zkusila bych manžela požádat, aby jí přede mnou (na hlasitý odposlech) zavolal s tím, že si nepřeje, aby tě obtěžovala, protože teď potřebuješ klid, když čekáš další miminko a ať vás přestane otravovat vůbec
ať si dá kopretina vodpal ![]()
@mishelka píše:
Tak jsem mu ty maiy včera holky ukázala.
bylo to na základě toho, že na mě uhodil, co prej se děje, že se chovám divně atd.
chvilku jsem zapírala a pak jsem mu je teda ukázala.
koukal na ně jako z tele na nový vrata.
okamžitě mi ukázal svůj mail, že nic takovýho nepsal, s ní si vůbec nepsal a nepíše. Jasné mohl to pomazat.
ale když jsem zkusila dát první písmena jejího mailu do adresového řádku, tak mi to tam její mail nevyhodilo, takže s ní asi fakt nepsal.
když jsem se ani po tomto netvářila, že mu věřím, tak ho napadlo, že si můžu zkontrolovat jeho GPS. A holky fakt jezdí jen z práce a domů.
dokonce tam nemá ani ty prahy, protože tam jezdí s kolegou, který se bojí jezdit jako spolujezdec, tak jezdí jeho služebním aby mohl řídit.
tak nevím no
jako důkaz by to u soudu obstálo, přesto mi pořád ten pomyslný červíček hlodá
Asi bych to nechala vychladnout zatím, ale určitě bych byla ostražitá a sledovala jak se chová. Ona opravdu může být vy""""úraná a zkouší to na tebe
Ale pravdou je, že bych od něj očekávala, že zvedne telefon, pořádně jí vynadá (a pak vymaže její číslo). Nestačilo by mi, že mě nechá čeknout maily a gps, to všechno se dá bez problémů promazat a upravit… Tím nechci říct, že bych mu úplně nevěřila, ale přeci jen, sama říkáš, že důvod k podezřívání máš, tak jen bych prostě trvala na trošku jiných pravidlech. Jo a taky bych ho požádala, aby nejel na tu akci. S ohledem na tvůj stav a situaci by s tím neměl mít problém, pokud mu opravdu záleží na tom, aby ti dopřál klid a rozptýlil pochybnosti (teda snažil se o to) ![]()
Nejradši bych ti řekla, ať mi dáš té K. adresu a já bych jí vlastnoručně dojela rozbít dr… to není možný jak jsou nějaké ženské zoufalé a snaží se dělat zle! Chudinka, neumí si najít a udržet chlapa, tak si vymejšlí takovýhle kraviny!!! Vlastně by nám jí mělo být líto!!! Pravděpodobně je labilní!!!
A ty jsi hvězda jak si všechno zvládla!!!
![]()
maily se dají upravit.
GPS ne, je zaměstnanec a mají to ostře hlídané a zabezpečené proti manipulaci.
máme teda i soukromé auto, ale s tím jezdím každý den já. on si ho bere max když mi jede natankovat naftu.
on její číslo nemá, prej po tom incidentu před lety, jak jsem došla na to, že se s ní vyspal veškeré kontakty přerušil. vymazal ji z FB, smazal číslo atd.
do mobilu mu nelezu, ale včera mi ho cpal do ruky, ať si to prohlídnu.
byl z toho docela dost hotový. prej by si nikdy nedovolil udělat cokoliv, co by mělo za následek aby o nás přišel. že by to nedal být bez malýho atd.
znělo to věrohodně. ale…
však víte no.
mám sto chutí té ubohé krávě napsat něco od plic, ale nechci spustit další lavinu. možná bude lepší nereagovat i nadále.
A co ti řekl on? Nebavili jste se o tom co jí odepsat nebo tak??
Je to celý zvláštní
ale smekám před Tebou, jsi fakt úžasná jak to zvládáš ![]()
@mishelka jj, tak to pak jo. Ty sama víš nejlíp jestli je to z jeho strany upřimné, takže pokud cítíš, že jo, tak to hoď za hlavu
Tamta osoba je pěkná coura, nechala bych to být, ona si držku nabije
…nebo bych jí poslala ten mail, o kterém tu byla řeč, akorát bych vyhodila, že „jsi zvyklá…“. Jen jí prostě nas""at ![]()
já to s ním neřešila jestli jí napsat nebo ne.
děkuju. moc to nezvládám. jsem z toho v šoku ještě víc než kdyby to byla pravda.
kdyby to byla pravda, tak bych aspoň měla vnitřní klid sama v sobě. takhle mi sice rozum říká, že všechny důkazy ho fakt očišťují, ale takhle ten červík furt hlodá a v hlavě plno katastrofických scénářů.
@mishelka píše:
@neilamaily se dají upravit.
GPS ne, je zaměstnanec a mají to ostře hlídané a zabezpečené proti manipulaci.
máme teda i soukromé auto, ale s tím jezdím každý den já. on si ho bere max když mi jede natankovat naftu.on její číslo nemá, prej po tom incidentu před lety, jak jsem došla na to, že se s ní vyspal veškeré kontakty přerušil. vymazal ji z FB, smazal číslo atd.
mám sto chutí té ubohé krávě napsat něco od plic, ale nechci spustit další lavinu. možná bude lepší nereagovat i nadále.
do mobilu mu nelezu, ale včera mi ho cpal do ruky, ať si to prohlídnu.
byl z toho docela dost hotový. prej by si nikdy nedovolil udělat cokoliv, co by mělo za následek aby o nás přišel. že by to nedal být bez malýho atd.
znělo to věrohodně. ale…
však víte no.
No nevím. Mě tohle někdo ukázat, že je to od mého milence a já mít jasno, že je to blbost, tak se od srdce zasměju a nebudu se nikterak hájit. A budu první, kdo tomu člověku odepíše, ať se vyjádří podrobněji. Ale máme každý jinou povahu. Jen by mě fakt zajímalo kdo a proč mi chce rozbít rodinu.