Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kamča.dalmatinka píše:
Udělala bych jim ze života peklo
já taky
prstíčkem by škrábali ať už jim dám klid ![]()
@Neprihl. Pupyk píše:
No hele, nezavidim Ti.
Ale chovala bych se takticky a strategicky.
Milence bych mailem poslala fotku z ultrazvuku a napsala termin porodu. Nepaplala bych se s ni, nerozcilovala bych se, nerozepisovala bych se. Proste jen ukazala, ze spolu spite. A mozna i smajlika.
No a manzelovi bych sbalila kufry a na ne polozila vytisteny email.
Nediskutovala bych s nim. Sama rikas, ze slovni potycku prohrajes - a on to urcite vi, takze kdyz budes v klidu a mlcet, tak budes mit navrh Ty a on z toho bude pekelne nervozni.
Tot vsechno. Takhle bych se zachovala v pripade, ze chces s nim zustat a odpustit mu a i v pripade, ze s nim koncis.
A cekala bych. Pokud se chytne za nos a prijde s kytkou, tak bych ho vyslechla pouze v pripade, ze vse prizna a nebude za vsechno hazet vinu na Tebe. ( pripada mi ten typ)
Pouze timto pristupem bych si ja zachovala dustojnost.
A mmch. chlap si na zalety vzdycky najde prilezitost!
A ja osobne bych premyslela i o interupci, pokud by jeste bylo mozno. Ale to pisu jen sama za sebe.
teda souhlasim až na tu interupci. kvuli párečku sviní bych své dítě teda nezabila
.jinak přesně tak bych to uddělala
@K.Black píše:
já takyprstíčkem by škrábali ať už jim dám klid
přesně
ny litovali že mne kdy potkali a já tohle umim ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
teda souhlasim až na tu interupci. kvuli párečku sviní bych své dítě teda nezabila.jinak přesně tak bych to uddělala
Taky souhlas až na tu interupci…a o tom že s ním zůstanu bych uvažovala jen v případě že by všechno přiznal…
A jestl máš přístup k jeho meilu zjistíš to snadno jestli si prohlížeč po namačkání dvou písmen její email adresu pamaatuje
i když vše smaže tohle těžko
Ještě mě napadlo napsat milence, že čekáš dítě a k tomu, že jejímu mailu nevěříš, protože napsat to není nic složitého. Třeba by ti sama poskytla nějaký pádnější důkaz, na který by tvůj muž argument neměl
@Neprihl. Pupyk píše:
No hele, nezavidim Ti.
Milence bych mailem poslala fotku z ultrazvuku a napsala termin porodu. Nepaplala bych se s ni, nerozcilovala bych se, nerozepisovala bych se. Proste jen ukazala, ze spolu spite. A mozna i smajlika.
Nediskutovala bych s nim. Sama rikas, ze slovni potycku prohrajes - a on to urcite vi, takze kdyz budes v klidu a mlcet, tak budes mit navrh Ty a on z toho bude pekelne nervozni.
Tot vsechno. Takhle bych se zachovala v pripade, ze chces s nim zustat a odpustit mu a i v pripade, ze s nim koncis.
A cekala bych. Pokud se chytne za nos a prijde s kytkou, tak bych ho vyslechla pouze v pripade, ze vse prizna a nebude za vsechno hazet vinu na Tebe. ( pripada mi ten typ)
A ja osobne bych premyslela i o interupci, pokud by jeste bylo mozno. Ale to pisu jen sama za sebe.
@Kamča.dalmatinka píše:člověk si nesmí nechat kakat na hlavu
přesněny litovali že mne kdy potkali a já tohle umim
Já bych hlavně ty holce dala najevo, že já jsem číslo jedna a on je ta milenka, který milostpán dost kecá.
Pak jsou dvě možnosti, ona mu dá kopačky a ty si ho necháš nebo taky ne
Pokud ona bude bojovat dal, tak bych ho tam asi poslala, ať si chlapec užije, jelikož to vypadá na pěknou stíhačku.
@K.Black píše:
Ještě Ti nabízím syna, ten by s tebou mohl vést konverzaci, má celkem básnické střevo a umí se vyjadřovat(je dospělý)
Tak tohle mě dostalo
.
@mishelka
Jinak celou diskusi čtu s otevřenou pusou
, že chlapi jsou takové hovada
.
@Kamča.dalmatinka píše:
Udělala bych jim ze života peklo
to by si zasloužili máš pravdu ![]()
Fandím vám holky, udělat ze života peklo, jsem pro. Jen at ví jak se věci opravdu mají. Myslím že slečnu má jen do postele a nikdy se k ní nehodlá odstěhovat, vždycky bude nějaké ale, pro které od Tebe neodejde. Jestli i po tomhle o něj stojíš, alespon jako o tátu dětí, tak jdi do boje!!! Jestli ne, vykopej ho!! ![]()
Souhlasím se vším.
hlavně s tím jim udělat ze života peklo.
interupce nepřipadá v úvahu. Mimčo za to nemůže, že jeho otec se chová jako stárnoucí seladon neudrží ptáka v poklopci.
ale nejdřív musím zajistit bydlení pro mě a děti.
musím postupovat strategicky a nejdřív zajistit sebe a děti, abychom kvůli tomu, že teď bouchnu a vyhážu mu jeho pět švestek před vrata, nebyla s děckama na ulici.
alimenty vysoudím, ale pochybuju, že mi dá 16 litrů, které potřebuju na hypo a leasing, abychom z rodičáku 11500 Kč + nějakého přivýdělku, pokud by byl vůbec možný, mohli žít a platit ještě elektriku+vodu+topení (dalších 5000 tisíc)
holky ani nevíte jak ráda bych mu ten zasr*ný mail omlátila o rypák… lomcuje se mnou vztek a nebýt těhotná, tak by byl vystěhovanej už v ten čtvrtek co mi to došlo na mail.
teď musím ale myslet hlavou a oprostit se od emocí a snažit se z toho vybruslit s co nejmenší ztrátou
No hustý.. ![]()
A co bych udlala já v tvojí situaci? Já bych se asi spřáhla s tou druhou a zkusila od ní nalapat víc důkazů, který svejma argumentama prostě neokecá ani kdyby se posral. Pokud jsi takhle dobrá, že se fakt udržíš a nic neřekeš dokud podle sebe nebudeš mít dostatek důkazů tak bych dělala že jsem její kamarádka a že jí ho zbalim a pošlu raz dva jen potřebuješ víc informací který na něj potom vybalíš, nebo naopak jí začni psát že je to zvláštní, ale že se doma nechová k tobě vůbec tak jak popisuje jí.. a začala jí vypravovat o tom jak máte krásnej zamilovanej vztah pořád, proto taky čekáte druhý mimčo atd atd.. ono je taky možný, že on od tebe vbec odejít nechce a ji má prostě jen do postele a jen jí slibuje něco, co nikdy neudělá..
a ona je takovej HOP NA ŠPEK NO…
![]()
No hele, nezavidim Ti.