Věřily byste mu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Neprihl. Pupyk
22.1.13 15:52

No hele, nezavidim Ti.
Ale chovala bych se takticky a strategicky.
Milence bych mailem poslala fotku z ultrazvuku a napsala termin porodu. Nepaplala bych se s ni, nerozcilovala bych se, nerozepisovala bych se. Proste jen ukazala, ze spolu spite. A mozna i smajlika.
No a manzelovi bych sbalila kufry a na ne polozila vytisteny email.
Nediskutovala bych s nim. Sama rikas, ze slovni potycku prohrajes - a on to urcite vi, takze kdyz budes v klidu a mlcet, tak budes mit navrh Ty a on z toho bude pekelne nervozni.
Tot vsechno. Takhle bych se zachovala v pripade, ze chces s nim zustat a odpustit mu a i v pripade, ze s nim koncis.
A cekala bych. Pokud se chytne za nos a prijde s kytkou, tak bych ho vyslechla pouze v pripade, ze vse prizna a nebude za vsechno hazet vinu na Tebe. ( pripada mi ten typ)
Pouze timto pristupem bych si ja zachovala dustojnost.
A mmch. chlap si na zalety vzdycky najde prilezitost!
A ja osobne bych premyslela i o interupci, pokud by jeste bylo mozno. Ale to pisu jen sama za sebe.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
22.1.13 15:52
@Kamča.dalmatinka píše:
Udělala bych jim ze života peklo

já taky ;) prstíčkem by škrábali ať už jim dám klid :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
48576
22.1.13 15:55
@Neprihl. Pupyk píše:
No hele, nezavidim Ti.
Milence bych mailem poslala fotku z ultrazvuku a napsala termin porodu. Nepaplala bych se s ni, nerozcilovala bych se, nerozepisovala bych se. Proste jen ukazala, ze spolu spite. A mozna i smajlika.
Nediskutovala bych s nim. Sama rikas, ze slovni potycku prohrajes - a on to urcite vi, takze kdyz budes v klidu a mlcet, tak budes mit navrh Ty a on z toho bude pekelne nervozni.
Tot vsechno. Takhle bych se zachovala v pripade, ze chces s nim zustat a odpustit mu a i v pripade, ze s nim koncis.
A cekala bych. Pokud se chytne za nos a prijde s kytkou, tak bych ho vyslechla pouze v pripade, ze vse prizna a nebude za vsechno hazet vinu na Tebe. ( pripada mi ten typ)
A ja osobne bych premyslela i o interupci, pokud by jeste bylo mozno. Ale to pisu jen sama za sebe.

teda souhlasim až na tu interupci. kvuli párečku sviní bych své dítě teda nezabila :cert:.jinak přesně tak bych to uddělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.1.13 15:56
@K.Black píše:
já taky ;) prstíčkem by škrábali ať už jim dám klid :mrgreen:

přesně :lol: ny litovali že mne kdy potkali a já tohle umim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
22.1.13 15:56
@Kamča.dalmatinka píše:
teda souhlasim až na tu interupci. kvuli párečku sviní bych své dítě teda nezabila :cert:.jinak přesně tak bych to uddělala

Taky souhlas až na tu interupci…a o tom že s ním zůstanu bych uvažovala jen v případě že by všechno přiznal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.1.13 15:58

A jestl máš přístup k jeho meilu zjistíš to snadno jestli si prohlížeč po namačkání dvou písmen její email adresu pamaatuje ;) i když vše smaže tohle těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429

Ještě mě napadlo napsat milence, že čekáš dítě a k tomu, že jejímu mailu nevěříš, protože napsat to není nic složitého. Třeba by ti sama poskytla nějaký pádnější důkaz, na který by tvůj muž argument neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
@Neprihl. Pupyk píše:
No hele, nezavidim Ti.
A ja osobne bych premyslela i o interupci, pokud by jeste bylo mozno. Ale to pisu jen sama za sebe.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
22.1.13 15:59
@Kamča.dalmatinka píše:
přesně :lol: ny litovali že mne kdy potkali a já tohle umim :lol:
člověk si nesmí nechat kakat na hlavu ;) i když každý jsme jiný, co platí na jednoho nemusí platit na druhého :think:
  • Citovat
  • Upravit
35791
22.1.13 15:59

Já bych hlavně ty holce dala najevo, že já jsem číslo jedna a on je ta milenka, který milostpán dost kecá.
Pak jsou dvě možnosti, ona mu dá kopačky a ty si ho necháš nebo taky ne
Pokud ona bude bojovat dal, tak bych ho tam asi poslala, ať si chlapec užije, jelikož to vypadá na pěknou stíhačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.1.13 16:01
@K.Black píše:
Ještě Ti nabízím syna, ten by s tebou mohl vést konverzaci, má celkem básnické střevo a umí se vyjadřovat(je dospělý) :lol:

Tak tohle mě dostalo :lol: :palec:.

@mishelka
Jinak celou diskusi čtu s otevřenou pusou 8o, že chlapi jsou takové hovada :cert: :cert: :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.1.13 16:02
@Kamča.dalmatinka píše:
Udělala bych jim ze života peklo

to by si zasloužili máš pravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
22.1.13 16:02

Fandím vám holky, udělat ze života peklo, jsem pro. Jen at ví jak se věci opravdu mají. Myslím že slečnu má jen do postele a nikdy se k ní nehodlá odstěhovat, vždycky bude nějaké ale, pro které od Tebe neodejde. Jestli i po tomhle o něj stojíš, alespon jako o tátu dětí, tak jdi do boje!!! Jestli ne, vykopej ho!! :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
22.1.13 16:03

Souhlasím se vším.
hlavně s tím jim udělat ze života peklo.
interupce nepřipadá v úvahu. Mimčo za to nemůže, že jeho otec se chová jako stárnoucí seladon neudrží ptáka v poklopci.

ale nejdřív musím zajistit bydlení pro mě a děti.
musím postupovat strategicky a nejdřív zajistit sebe a děti, abychom kvůli tomu, že teď bouchnu a vyhážu mu jeho pět švestek před vrata, nebyla s děckama na ulici.
alimenty vysoudím, ale pochybuju, že mi dá 16 litrů, které potřebuju na hypo a leasing, abychom z rodičáku 11500 Kč + nějakého přivýdělku, pokud by byl vůbec možný, mohli žít a platit ještě elektriku+vodu+topení (dalších 5000 tisíc)

holky ani nevíte jak ráda bych mu ten zasr*ný mail omlátila o rypák… lomcuje se mnou vztek a nebýt těhotná, tak by byl vystěhovanej už v ten čtvrtek co mi to došlo na mail.
teď musím ale myslet hlavou a oprostit se od emocí a snažit se z toho vybruslit s co nejmenší ztrátou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
22.1.13 16:06

No hustý.. :?
A co bych udlala já v tvojí situaci? Já bych se asi spřáhla s tou druhou a zkusila od ní nalapat víc důkazů, který svejma argumentama prostě neokecá ani kdyby se posral. Pokud jsi takhle dobrá, že se fakt udržíš a nic neřekeš dokud podle sebe nebudeš mít dostatek důkazů tak bych dělala že jsem její kamarádka a že jí ho zbalim a pošlu raz dva jen potřebuješ víc informací který na něj potom vybalíš, nebo naopak jí začni psát že je to zvláštní, ale že se doma nechová k tobě vůbec tak jak popisuje jí.. a začala jí vypravovat o tom jak máte krásnej zamilovanej vztah pořád, proto taky čekáte druhý mimčo atd atd.. ono je taky možný, že on od tebe vbec odejít nechce a ji má prostě jen do postele a jen jí slibuje něco, co nikdy neudělá.. :mrgreen: a ona je takovej HOP NA ŠPEK NO… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí