Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mishelka hele supr, to co kvůli tobě udělal fakt značí o tom, že mu na tobě záleží. A to je důležitý. To víš že on ted bude chvíli dělat ublíženýho, ale to prostě musí pochopit.. kdo by mu věřil…když už tě s ní jednou podvedl..? On to vydejchá a bude zase dobře ![]()
Jestli ti ale preposilala maily, tak tam musi byt jeho adresa a cas odeslani a tak, ne?
Kazdopadne bych mu neverila, kdyz uz te podvadel tenkrat… ![]()
A to já bych mu zas věřila! Adresa a čas odeslání se dá podle mě lehce přepsat - záleží jak to přeposlala… Už se na to zakladatelko vykašli a hoď se do klidu. To malý v tvým bříšku si zaslouží pohodu ![]()
Ahoj zakladatelko, tak si myslím, že je v tom ten váš taťka nevině. Jednoduše se mu omluv za svoji nedůvěru vůči němu a vysvětli mu, že jsi se cítila ohroženě a hlavně že ses bála kvůli dětem. Myslím, že je rozumnej chlap a pochopí to, kdyby byl nějaký pako, tak se o vás tak nestará. Vem si to i z jeho strany, dře se v práci, snaží se s nákupy, prckovi se věnuje a vrátí se mu to v podobě podezírání a nedůvěry. Určitě se i trápil tím co se děje, když pak za tebou sám přišel.. Užívejte si toho, že se máte rádi, tešte se na miminko a nenechejte si otrávit život. Byla by to přece škoda!
Ahoj holky chci se zeptat na vás názor. Jsem s přítelem přes dva roky ale známe se uz dele máme spolu ročního syna.Od zacatku mi vse říkal postupem času uz ne. Měla jsem podezření že tam mezi nami někdo je tak jsem se mu podívala do tel a našla jsem tam že nás chtěl jeden člověk rozdělit a i volání a sms s jeho bývalou i se kterymi to zahnul on to ví řekla jsem mu to. Rozepisovat se nebudu je to na dlouho.Je mu 40 a mě 33.Je věřící. Minule byl na oslavě a kdyz přijel tak mi zničeno nic řekl at ho hlavně nepodvadim kdyz jsem se ho rano NATO ptala tak mi odpověděl že nevi proc mi to řekl. Usnul mě to vrtalo hlavou tak jsem se mu jukla do tel měl vymazaný volání a v seznamu byl najety na tu jednu ženskou co s ni driv spal.Kdyz jsme narazili po tydnu na nevěru tak mi řekl ŽE Mě NIKDY NEPODVEDL ŽE PRISAHA NA SMRT SVYHO SYNA. Nevím co si mám o tom myslet kdyz je věřící. co vy na to???
A proč si myslíš, že tě podvedl?
ta věta, o tom at ho nikdy nepodvedeš spíš vypovídá o tom, že je po něj nevěra neodpustitelná
Na akci kde byl se spíše mohl setkat s někým nevěrným, vidět tam něco ![]()
Je pro něho neodpustitelna.ale měli jsme trosku krizi spali jsme spolu třikrát denne měl na mě porad chut a ted spolu spime jednou za týden a ještě nechce.kdyz přijel před 4 měsíci z jedne akce tak byl na šrot a usnul měl úplne rudy a odreny mezi stehnama a vonel něčím jahodovym.pak to volání a vymazaný hovory nikdy nic nemazal. uz mu proste nevěřím zas na druhou stranu si říkám že by snad neprisahal na syna. já nevím
Pokud to opravdu psal on (radši to pořádně prověř), tak bych mu sbalila kufry, vyhodila je na ulici a řekla ať táhne. To co ti dělá je neomluvitelné a neodpustitelné. Pokud máš lepší práci, hlídání a rodina tě podporuje tím spíš bych ho hned vykopla, najdeš si lepšího, který si tě bude vážit ![]()
@Buffy165 píše:
Pokud to opravdu psal on (radši to pořádně prověř), tak bych mu sbalila kufry, vyhodila je na ulici a řekla ať táhne. To co ti dělá je neomluvitelné a neodpustitelné. Pokud máš lepší práci, hlídání a rodina tě podporuje tím spíš bych ho hned vykopla, najdeš si lepšího, který si tě bude vážit
Možná už si to za těch 10 měsíců, jak je příspěvek starý, vyřešili ![]()
Jeja já si ani nevšimla
jsem přečetla první dvě stránky a tak mě to dožralo že jsem to musela komentovat
![]()