Věřily byste mu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
24.1.13 09:50

@Kobliha51 pro mě je tohle chování nepochopitelné tak jak tak. I kdyby to byla pravda, tak je ta ženská pořádná kráva :evil: Tohle je na úrovni těžké puberty… :poblion: Podle mě se ta pisatelka prozrazuje hlavně tím, že evidentně nemá tušení o druhém miminu na cestě. Kdyby to věděla, určitě by to zakladatelce chrstla také, samozřejmě podbarvené ještě nějakým „výrokem“ jejího partnera…
Každý prostě reaguje jinak, no, proto říkám, ona musí vědět s cítit, jestli lže nebo ne. My jej neznáme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
24.1.13 09:53

@mishelka hele Mishelko.. klaním se ti až k zemi, protože obdivuju tvoji náturu.. jak bych si přála mít nervy a tvrpělivost a hlavně chladnou hlavu v tědlech situacích jako máš ty.. já jsem zase se vším hned hotová, stát se to mě, tak už má dávno zbalený kufry, a to jen v tom lepším případě..je úžasný, že jsi se udržela a jen díky tvojí chladné hlavě to bude zase v pohodě.. ted už bych mu asi fakt věřila i na základě toho, co jsi o něm psala.. je to asi opravdu ubožačka zhrzená a odmítnutá..a pokud by na tom byla aspon kapička prvady, tak si myslim že ted po tom co jsi mu to ukázala tak u něj skončila nadobro. :dance: :dance: Jsi fakt úžasná!! :kytka: :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
24.1.13 09:54
@neila píše:
@Kobliha51 pro mě je tohle chování nepochopitelné tak jak tak. I kdyby to byla pravda, tak je ta ženská pořádná kráva :evil: Tohle je na úrovni těžké puberty… :poblion: Podle mě se ta pisatelka prozrazuje hlavně tím, že evidentně nemá tušení o druhém miminu na cestě. Kdyby to věděla, určitě by to zakladatelce chrstla také, samozřejmě podbarvené ještě nějakým „výrokem“ jejího partnera…
Každý prostě reaguje jinak, no, proto říkám, ona musí vědět s cítit, jestli lže nebo ne. My jej neznáme :nevim:

Když už chlap zahýbá, občas se mu povede, že narazí na takovouhle pipku a ta mu udělá ze života peklo. To jim teda přeju. Ale chudák partnerka. V tomto případě je pravda kdoví kde.

• Citovat
  • Upravit
316
24.1.13 10:34

@neila

já jsem těhotná jen krátce, krom mojí sestry, nej kámošky, partnera a tady holek na e-mimi, to neví nikdo. chceme to říct až budeme mít jistotu, že je mimi v pořádku

@Denis11

děkuju :hug:
já bych před pár lety asi taky reagovala tak, že bych ho okamžitě vyhodila z domu. jenže ono se to těžko vyhazuje s jedním prckem doma a druhým na cestě. zvlášť v situaci, kdy vím, že bych bez něj přišla o střechu nad hlavou. Proto jsem se snažila jednat s chladnou hlavou.
a možná i proto se snažím, i když hlodání tu pořád je, věřit, že mi nelže. to neznamená, že si na něj nedám pozor. a to jsem mu i včera řekla. řekl mi, že on sám, mi každý měsíc donese sjetinu z GPS a sjetinu hovorů v telefonu, abych mohla být v klidu a nemusela se zvlášť teď v těhotenství ničím stresovat.
asi by mi bylo trapně mu prohlížet hovory a sjetiny z GPS, ale vážím si jeho nabídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
24.1.13 10:36

@Kobliha51

máš pravdu.
pravda je kdoví kde.
rozhodla jsem se to dál nepitvat.
vysvětlení, které mi podal je uvěřitelné, důkazy mluví v jeho prospěch, takže když to vezmu naprosto lakonicky: u soudu by byl osvobozen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.1.13 16:14

Gps má muj chlap také a vypnout jí nebo přetočit není nic těžkého, to neber jako dukaz.gps jde lehce ošurat.-) umim to i já ;)

jsem zvědavá jak to dopadne
proč jí nenapíšeš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.1.13 16:23

Brutus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14618
24.1.13 16:51

@mishelka
Já bych klidně věřila tomu, že ten mail je kompletně vymyšlený. Ale samo o sobě je divné, že té K. stojí za to dělat takové věci. To by neudělala jen tak. Neudělala by to kvůli staré lásce, kdyby spolu FAKT nebyli v kontaktu. Zkus se vcítit do myšlení holky, co tohle udělá - musí být zamilovaná nebo aspoň hodně naštvaná, třeba odkopnutá. Ale tohle neudělá holka roky pototm, co ji chlap vymění za nový model, tohle se dělá začerstva.

Ohledně toho mailu to není jisté, záleží na schránce a počítači. Někdy to samo nabízí pouze adresy, které jsou v adresáři a ne ty použité v minulosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
24.1.13 18:12

Já bych jí taky napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.1.13 18:17

@haninek Náhodou někdy člověku mrdne v kebuli…manželovi taky zničehonic začala ani ne bývalka, prostě holka se kterou kdysi v pubertě spal - posílat MMS se svou nahou postavou :lol: :lol:

Tenkrát jí přede mnou zavolal, že jako pěkný, ale že se to jeho těhotné manželce moc nelíbí a byl klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14618
24.1.13 18:19

@RyBANA Jako jo, ale tohle ještě i chápu. Projížděla své ex, když nechtěla být sama a psala přímo tomu chlapovi. Ale abych prostě atakovala s tak silným hnusem partnerku, to bych musela mít hoooooodně velký důvod. A rozhodně by nestačilo, že jsme kdysi spolu byli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
24.1.13 18:21

No, zavolat před tebou by jí taky mohl.Co že ten mail má znamenat?!? Pokud má čisté svědomí, nemá se co bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
24.1.13 19:14

@mishelka Teda k1obouk do1u, právě jsem přečet1a všech dvanáct stran diskuse a je to fakt sí1a.. Obdivuju tvojí „ch1adnou h1avu“.. Za sebe bych teď udě1a1a jedinou věc.. Napsa1a bych tý pipině, a1e vůbec ne o miminku na cestě, zvo1i1a bych úp1ně opačnou strategii, jako ve smys1u, že to je vše pravda, že už to opravdu mezi váma končí, a že by ona mně1a pohnout s tím, aˇ%t si najdou něco, kam spo1u půjdou byd1et, protože tvůj ch1ap není schopnej.. apod., napad1o mně totiž, čistě za předpok1adu, že by vše by1a pravda, a on by na tebe uhodi1, že jsi „divná“ na zák1adě toho, že ta pipka to nevydrže1a a řek1a mu sama, že ty přepos1ané emai1y pos1a1a.. V tom případě mně1 čas se přichystat i s GPS i s emai1ama.. Pokud bys teď udě1a1a toh1e, a zač1a hrát „její“ hru, udě1a1a by mu ze života tím nát1akem takový pek1o, že by si ho pak radši urva1, než aby s ní ještě coko1iv mně1.. A pokud tvůj partner m1uví pravdu, toh1e tu krávu nato1ik odzbrojí, že už ti dá pokoj.. Toť můj názor.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
25.1.13 06:50

Anet, souhlasim s tebou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
25.1.13 09:08
@Anet13 píše:
@mishelka Teda k1obouk do1u, právě jsem přečet1a všech dvanáct stran diskuse a je to fakt sí1a.. Obdivuju tvojí „ch1adnou h1avu“.. Za sebe bych teď udě1a1a jedinou věc.. Napsa1a bych tý pipině, a1e vůbec ne o miminku na cestě, zvo1i1a bych úp1ně opačnou strategii, jako ve smys1u, že to je vše pravda, že už to opravdu mezi váma končí, a že by ona mně1a pohnout s tím, aˇ%t si najdou něco, kam spo1u půjdou byd1et, protože tvůj ch1ap není schopnej.. apod., napad1o mně totiž, čistě za předpok1adu, že by vše by1a pravda, a on by na tebe uhodi1, že jsi „divná“ na zák1adě toho, že ta pipka to nevydrže1a a řek1a mu sama, že ty přepos1ané emai1y pos1a1a.. V tom případě mně1 čas se přichystat i s GPS i s emai1ama.. Pokud bys teď udě1a1a toh1e, a zač1a hrát „její“ hru, udě1a1a by mu ze života tím nát1akem takový pek1o, že by si ho pak radši urva1, než aby s ní ještě coko1iv mně1.. A pokud tvůj partner m1uví pravdu, toh1e tu krávu nato1ik odzbrojí, že už ti dá pokoj.. Toť můj názor.. :mavam:

Taky se mi tenhle nápad líbí :) Tak co zakladatelko, jdeš do toho? Já bych do toho vosího hnízda píchla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí