Věřily byste mu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
375
25.1.13 09:50

Ještě jsem chtě1a napsat, že na mně to rozhodně zapůsobi1o tak, že by tě rozhodně nehod1a1 opustit, je to jen potřeba „zavřít jí pusu“ nějakýmy p1ány, ke kterým by nikdy nedoš1o.. Co se týče tohod1e nešvaru, asi to maj mužský v genech..rozsévat semeno- zák1adní živočišnej pud-zachování rodu..To ostatní nastavi1a spo1ečnost, ve který žijem..Maj spokojený manže1ství, děti, mi1ují své rodiny a k tomu „zanášej“ Býva1á žena mého partnera dopad1a stejně, s ženáčem, kterýho mi1uje..A1e aspoň je k ní upřímnej-rodinu by neopusti1.. Má zajímavou práci při který hodně cestuje, takže nemá prob1ém si to občas zařídit.. Sranda je, že je to takovej „samec“ kterej mně1 každej měsíc jinou..a1e s touh1e dotyčnou to trva1o doce1a d1ouho-ukonči1 to..nejdřív si mys1e1a, že je to proto, že mu to zača1o přerůstat přes h1avu-protože to by1o jak rána z čistýho nebe.. Jenže netrva1o měsíc, a na jedné pracovní akci jí zača1 znova ba1it a f1irtovat, jak kdyby spo1u nikdy nic nemně1i.. Pak pochopi1a, o čem to je, on potřebuje rozruch, dokazovat si, že je suprsameček a že ho ženský chtěj.. Pamatujete „testy věrnosti“ co se před pár 1ety vysí1a1y v rádiu? Ty b1bky, jak tam vo1a1i a rozvrace1y si partnerství a rodiny? P1atí, to co řek1 Ježíš: H1edejte a na1eznete :mrgreen: :mrgreen: I když v tomh1e případě bych raděj strči1a „h1avu do písku“.. Držim pěsti, ať to dopadne dobře h1avně pro mische1ku a mrňousky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35789
25.1.13 10:24

@Anet13 tobe chybi L nebo je to nejaka cool moda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
25.1.13 10:43
@pikola píše:
@Anet13 tobe chybi L nebo je to nejaka cool moda?
:mrgreen: stará hajtra compjůtr, :mrgreen: nefunguje t1ačítko..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
25.1.13 21:55

@Anet13 co se stalo s nasi ducharskou diskuzi??? Je smazana 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
25.1.13 22:25
@Freetibet píše:
@Anet13 co se stalo s nasi ducharskou diskuzi??? Je smazana 8o

Om1ouvám se předem zak1adate1ce za ma1ou vsuvku mimo téma.. A jinak tuším, že to admini smaza1i, protože tam by1 nějakej komerční odkaz hned na začátku a to je proti pravid1ům..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.1.13 10:53

Zakladatelko tak je jasný že se nepřizná, nepřiznal by se žádnej. já tomu prostě nevěřim že v tom nemá prsty a přijde mi že tě zase namotal a ubil argumentama:-)

Jedinej dukaz je že jí zavoláš a nebo on.¨
Já sem teda dost duvěřivá, ale tohle mi přijde jako pohádka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
26.1.13 11:34

@Kamča.dalmatinka hele třeba já jsem zase extrémě nedůvěřivá, ale jemu bych i možná věřila. jako chtěla bych asi jako i poslední důkaz to, že jí přede mnou na hlasitej odposlech zavolá a ty výpisy GPS i mobilu bych chtěla vidět. Ale je mi jasný že tohodle jsou některý zhrzený ženský fakt schopný.. takže bych fakt chtěla vidět ty důkazy.. ale asi bych mu věřila… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
27.1.13 06:40

Ahoj holky,

tak červík hlodal natolik, že jsem mu nedovolila, aby na mě v posteli sáhl. Byl z toho hotový, ptal se jak mě má ještě přesvědčit, že to není pravda.
vzpomněla jsem si na vás a chtěla jsem, aby jí přede mnou zavolal.
jenže on tvrdil, že nemá číslo. že si ji tehdy jak se to poprvé provalilo vymazal, stejně tak jako ji vymazal z FB.
Takže jsem byla nafouknutá dál. Tak začal v deset večer obvolávat svoje bývalé kámoše a asi při třetím telefonátu se mu podařilo číslo sehnat.
Vytočil ji (na hlasitý odposlech). Když se jí představil zněla poněkud vyděšeně. On totiž v mezičase měnil práci, takže jeho nové číslo zjevně neměla. Zeptal se jí čeho chce dosáhnout tím, že mi píše takové sračky. Ona nejdřív blekotala, že mi nic nepsala a že neví o čem mluví. Řekl jí, že toho má okamžitě nechat, že to, že se spolu tehdy před lety vyspali byl z jeho strany úlet, který se nebude nikdy opakovat a že čekáme další dítě a ona by si taky měla konečně najít někoho na trvalý vztah a neprudit své bývalé. Na čež se rozječela, že je hajzl a má jí dát pokoj a sekla mu telefonem.
Drahý ještě demonstrativně přede mnou její číslo vymazal a teď je už od včera nafouklý on, že jsem mu nevěřila.
takže asi tak no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.1.13 07:38

@mishelka Hele to bude dobrý, on se odfoukne a bude klid. Hlavně že je to vyřešeno, vyříkáno a ví se jak to bylo nebo nebylo. Kdyby to mezi vámi mělo viset nedělalo by to dobrotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
27.1.13 08:11

@RyBANA

teď mezi námi visí, že jsem mu nevěřila.
ach jo, taková jedna kráva tupá a kolik nadělá problémů
já bych ji :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.1.13 08:15

Zkus to svést na těhotenské hormony ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.1.13 08:42
@mishelka píše:
@RyBANAteď mezi námi visí, že jsem mu nevěřila.
ach jo, taková jedna kráva tupá a kolik nadělá problémů
já bych ji :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

A on by věřil po takové zkušenosti, jakou jsi měla s jeho nevěrou a kdyby dostal tento mail? Věřil by ti bez mrknutí oka? Zeptej se ho.

• Citovat
  • Upravit
316
27.1.13 10:53

@RyBANA

jo, to zkusím… díky za tip… těhotenské hormony jsou dobrá výmluva :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
27.1.13 10:55

@Kobliha51