Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak já se taky vložím do diskuse. Jak zakladatelko píšeš, že s ti nezdá že by se o tobě takhle vyjadřoval, tak to nemusí nic znamenat. Taky jsem si o tom svým myslela že tohle a tamto mi k němu nesedí a že by to nikdy neudělal a pak jsem tvrdě dopadla zpátky na zem
Ale tím nechci říct, že to tak nemůže u Vás být.
Taky se mi líbí, že bys té Krasotince napsala ten mail s tím, že o tom víš, o tý dovolený za odměnu a o těhotenství, aby si slečna nemyslela že se hroutíš a že jí teď všechno spadne do klína.
A navíc bych z ní dostala nějaký pádnější důkazy jak holky psaly.
Ale jemu bych ten mail stejně ukázala, ať klopí! Jestli ti ona pak poskytne důkazy navíc, tak budeš mít ještě eso v rukávu ![]()
@mishelka píše:
@denisa 76tak to právě nevím.
určitě ho nebudu vyhazovat hned.
musím si to nějak utřídit a pokud se rozhodnu to s ním skončit, tak budu muset nejdřív prodat barák a obstarat nám s dětma byt a pak to s ním skončit. Jinak nemám finančně šanci.když ho vidím s malým, jak ho miluje a jak se mu věnuje, tak mi to trhá srdce. Pořád si říkám, že by přece tohle to neriskoval kvůli tomu, že si jednou za půl roku někde šukne s nějakou pipinou.
já fakt nevím.
na druhé straně už mě podvedl a kdoví jestli to nedělá zas. a i kdyby, jak tu někdo psal, ji měl jen na zvedání sebevědomí, psal si s ní a žádné setkání s ní neplánoval, tak i tak bych to asi považovala za nevěru
nu, záleží na tobě.. v první řadě si dej dohromady, jestli kvůli dětem dokážeš žít s někym, kdo ti lže?
já nevim.. ten muj chlap mi řek, že by mě nikdy nepodved - za prvý nás nechce ztratit a za druhý my ženský máme prej furt ten samej kus poch. anýho masa
![]()
@Shak29 píše:
nu, záleží na tobě.. v první řadě si dej dohromady, jestli kvůli dětem dokážeš žít s někym, kdo ti lže?já nevim.. ten muj chlap mi řek, že by mě nikdy nepodved - za prvý nás nechce ztratit a za druhý my ženský máme prej furt ten samej kus poch. anýho masa
![]()
Jenže ono co chlapi říkají nemusí být vůbec totožný s tím, co dělají, bohužel… Podved bych tě - neřekne žádný, a podvádá většina ![]()
Ji bych urco normalne napsala at utre(utre at je to vymyslene nebo pravda-bud se bude citit podvedena nebo ze ji to nevyslo)a pak se rozhodnes dal..pokud to bude pravda ona toho provali vic pokud ne da pokoj
Tak já bych teda milé slečně odpověděla a uvedla na pravou míru to co jí navěšel na nos - jak spolu nespíte, o tvém těhotenství… A jemu bych ukázala ten její mail - ať vidí, jaká je to podrazačka. Tohle ho zaručeně pěkně dožere (myslím, že většina chlapů by se pak na ni i vybodla). No a z jeho reakce už poznáš, jestli lže nebo ne.
No, a pak si jen ujasni, zda s ním chceš dál zůstat, nebo ne. Na tvým místě bych asi moc neváhala.
@káťa nu a já vim, že když už, tak kvůli dětem by mě nepodved
a nesnáší nevěru, bejvalka ho podváděla ![]()
Jak jsem uz psala driv, proste bych odepsala - Milá/ý anonymní, stále váhám, jestli ti mam po svém manželovi poslat kvasinkovou infekci nebo naše brzy druhorozené mlaďátko a priložila bych fotku z ultrazvuku s čitelným datumem foceni. Infekci si mužeš přebrat ihned dle společné domluvy s manželem a mláďátko dle termínu porodu??? ![]()
A co se týče chlapa - nevydržela bych a ten email mu ukazala a čekala na vyjadření - ovšem ne na křik ![]()
A kde ona na tebe vůbec vzala email? Vy se spolu znáte? ![]()
Jestli už to tu bylo, tak se omlouvám, nečetla jsem všechny příspěvky
Vykašlat, vykašlat, vykašlat!! Ježiš ten mě naštval a to se to ani netýká mě!
No s ní bych se o tom vůbec nebavila a nekontaktovala ji, každopádně bych chtěla okamžité vysvětlení od manžela, pokud by mi řekl, že si to ona vymyslela, řekla bych mu, ať ji zavolá a řekne ji, co to má znamenat. Pokud by to neudělal, řekla bych mu, že mu takhle nemůžu věřit, že jak to mám tedy poznat, když mě o tom nechce přesvědčit. ![]()
Tak to je síla tedy, když jsem četla ten pilotní příspěvěk, tak hrálo se mnou celé peklo.
Milenka je asi pěkný IQ tykve, co? Milenky tohle dělají, že se připomenou nenápadně ženě partnera, ale to dělají jen hloupé nány.
Co se týče toho emailu, rozhodně bych mu to řekla a s tím, že na jeho výřečnictví už nenaletíš, a také bych mu řekla, že tedy v pořádku, když se mu tak hnusíš, jak se tam zmiňoval, tak že s ním končíš. A tentokrát bych mu ukázala, že to nejsou jen výhružky, ale holý fakt. Prostě bych mu řekla, jak to bude se stěhováním atd. Mluvila bych už o tom, co bude, ne o tom, co bylo. A také bych mu připomněla větu „jak hluboce jsi klesnul mít hloupou milenku“. Žádné hádky, fakta, prostě mu musíš ukázat, že pán silně přestřelil.
Kdyby mě došel podobný email, měl by zbaleno okamžitě se slovy, „pěkné žití přeji s K.“.
Žádný křik hádky, omýlání, prostě komunikace faktu a jasu budoucnosti.
Jééžiš, ten Tvůj chlap ale fakt klesnul na bod nula. Mít milenku, co posílá komunikace manželce, to je fakt nějaká bezinteligentní ženská…
![]()
Já nevím, ale mně se v tom mailu spoustu vecí nezdá…Celá ta komunikace mi přijde vyumělkovaná a nepřirozená
Opravduu jako šitá na míru někoho nasrat
Jako chápu, že se v podobném duchu někdo mže s milenkou bavit (naivní nejsem), ale ty dodatky…„jak jsi mi říkal“…„Jak jsi mi slíbil“…Navíc mi přijde divné, že by se chtěl chlap tak nedšeně chlubit onanií ![]()
@Kaczenka píše:
Já nevím, ale mně se v tom mailu spoustu vecí nezdá…Celá ta komunikace mi přijde vyumělkovaná a nepřirozená![]()
![]()
Opravduu jako šitá na míru někoho nasrat
![]()
Jako chápu, že se v podobném duchu někdo mže s milenkou bavit (naivní nejsem), ale ty dodatky…„jak jsi mi říkal“…„Jak jsi mi slíbil“…Navíc mi přijde divné, že by se chtěl chlap tak nedšeně chlubit onanií
Proč by si s tím někdo dával takovou práci, když na to, aby někomu někdo uškodil stačí jedna věta.
@Kobliha51 píše:Čím větší detaily, tím víc je člověk raněn a neodpustí.
Proč by si s tím někdo dával takovou práci, když na to, aby někomu někdo uškodil stačí jedna věta.
Ať přemýšlím, jak přemýšlím, já bych mu to asi také ukázala. Každopádně ho tím slečna pěkně nasere, ať už to doopravdy psal, anebo to na něj narafičila.
Ukázala bych to v klidu, bez emocí a dobře pozorovala jeho reakci. Zařídila bych se dle toho, jak by se následně zachoval.