Věřily byste mu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10048
22.1.13 15:10
@Tarfinka píše:
Ne, určitě bych mu nevěřila…a vykašlala jsem se na něho…kde by ta ženská věděla tolik podrobností co ti psala :poblion: pokud máš hlídání, dobrou práci, tak bych určitě neváhala…časem si najdeš určitě lepšího chlapa 8)

A s tímto souhlasím, jak by veděla o té tvé mamce a hlídání… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
22.1.13 15:11

@mishelka Tak napiš té ubožačce, že nevěříš, že si to psala s Tvým mužem, ať pošle něco osobního o tom volovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714

@mishelka
A chceš s ním ještě být, nebo ho chceš poslat někam? Od toho by se asi mohlo vyvjítet, co co uděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316

To je právě to, že nechci být s dvěma dětmi sama.
on je jinak báječný táta. malej ho miluje a on malýho taky.
ale pokud je to pravda, tak bych se musela :poblion: kdybych s ním měla žít

@anabel9 píše:
A víš jistě, že to psal on? Napřed bych to pořádně vyšetřila a až pak případně sbalila pinkle. Ale ono je to těžký zůstat na 2 děti sama :-/ Hlavně nedělej ukvapené závěry. Třeba ji odmítl a teď vám chce zničit manželství. Osobní zkušenost…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
22.1.13 15:14
@Dice píše:
Ale je pravda že pokud to bylo poslaný z jejího mailu- a je fakt její tak mu byhc mu to flákla do ksichtu a myslím že minimálně se stane to že u něj ta kráva(pardon) skončí! :poblion:
@Tarfinka píše:
Ne, určitě bych mu nevěřila…a vykašlala jsem se na něho…kde by ta ženská věděla tolik podrobností co ti psala :poblion: pokud máš hlídání, dobrou práci, tak bych určitě neváhala…časem si najdeš určitě lepšího chlapa 8)

No, to je pravda, už toho ví docela dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.1.13 15:14

Tak to je hustý :roll:.Je to k smíchu a k pláči zároveň. já si myslim že za prvé by sis měla uvědomit jestli ho i přes všechno tohle chceš? dokážeš s ním i po tom všem být? Jestli ho chceš tak jediná má rada je bud větší mrcha než ona. Napiš jí to že si těhotná a pěkně s ní komunikuj. Jestli ho tak chce že podvedla i jeho a naprášila ho, nebude pro ní problém říci i kdy se schází a pěkně tam vyrukovat. :cert:

jestli ho nechceš zbal mu kufry :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
22.1.13 15:15

@mishelka No pokud už ti jednou zahnul a říkáš že to víš se 100% jistotu tak už bych mu rozhodně nevěřila. Já bych to na něj taky vybalila zapírat bude tak jako tak i když mu ty emaily ukážeš nebo ne.Je pěkný hnus že se takto chová ještě když s ním plánovaně čekáš druhé dítě někteří chlapi by zasloužili fakt nakopat do pr… :cert: pokud vyděláváš víc peněz než on a jsi finančně nezávislá sbalila vykopla bych ho. S takovým člověkem bych nedokázala být po tom všem. Držím palec ať to dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
22.1.13 15:16

@Kamča.dalmatinka
Vidím to úplně stejně, jak píšeš. Rozhodnout se, co dál a podle toho to provést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
22.1.13 15:17

A co jet na tu akci s nim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
22.1.13 15:18

Zakladatelko, přidávám se k těm, které radí se na něj vykašlat. Na co další důkazy, tady toho máš až až. Je jasné, že to hraje na obě strany, tebe chce doma jako starostlivou manželku a matku jeho dětí, jí do postele jako spestření. Třeba tě ani nehodlá opustit, ale ta podlost, ty lži…lže tobě a jí teď, bude to dělat zas a znova i v budoucnu. Jak jednou se takhle zachová, už to má v sobě. Je to hrozné, jaká je doba, z vlastní zkušenosti musím říct, že takto se chová každý druhý chlap, stačí být ve společnosti mužů někde, kde nemají protějšky, a hnedka to z nich začne lézt :cert:. Pokud se dokážeš sama od sebe postarat, finančně, bytově, pak odejdi. Třeba bys to ještě zachránila, třeba by se jí nabažil a neodešel by od tebe a zůstal, ale za rok, za dva bys řešila úplně to samé. Jen si pak člověk říká, jestli ještě má vůbec smysl do vztahu jít, když to kolem sebe vidí, že stejně ti muži lžou a podvádí i přes to, že mají doma naprosto vše. Je hold špatná doba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
22.1.13 15:18
@mishelka píše:
To je právě to, že nechci být s dvěma dětmi sama.
on je jinak báječný táta. malej ho miluje a on malýho taky.
ale pokud je to pravda, tak bych se musela :poblion: kdybych s ním měla žít

Chápu že nechceš být sama s dětma ale být s někým takovým?? To bych opravdu radši byla sama. A to že vy dva spolu nebudete žít přeci neznamená že přestane být táta ne? Když se rozvedli moji rodiče tak paradoxně po rozvodu jsem s tátou trávila daleko víc času a víc se mi věnoval. Lehká situace to rozhodně není ale jak píšeš já bych se musela :poblion: žít vedle takového člověka po tom všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
22.1.13 15:19

Dle všeho jsi soběstačná, maminka ti pomůže. Chlapovi bych sbalila kufr, šoupla před dveře, vyměnila fabku, nahoru dala vytisknutý e-mail se vzkazem, že jim přeji hodně štěstí… než mít doma tohle, tak to raději nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
22.1.13 15:19

Podle těch mailů se tě snaží přes slečnou pomluvit, aby mu nezavřela vrátka.
Proto píše, že spolu nespíte, dala mu to jako podmínku. Má strach, jak se postaráš o malýho - oddaluje to jeho sestěhování se slečnou, je to dobrá výmluva, dítě mě potřebuje, rád bych za tebou, ale nejde to… ještě ne… teď taky ještě ne…
Jinak ty sama musíš vědět, jestli to, co je tam psané, odpovídá realitě. Jestli ano, ukázala bych mu, jaký je jeho slečna charakter, že přeposlala poštu tobě. Ten bude moooc rád, nebude připravený, jak má reagovat, takže to by ti mohlo ukázat, co dál. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
22.1.13 15:21

@Kamča.dalmatinka

Kamčo, pokud je to pravda, tak s ním být nechci.
Pokud ne, nechci brát dětem tátu.
Ale jak zjistit, kde je pravda.
Chci být objektivní.

@Ninouš

Finančně nezávislá jsem na něm teď, dokud nenastoupím na MD. Pak zůstanu doma a po půl roce budu možná, pokud to budu stíhat, pracovat pro společnost na pár hodin denně. A to už platit hypo a ostatní nezvládnu.
Druhé dítě jsme si pořizovali s tím, že se mu hodně zlepšila finanční situace a dostal se opět na dobře placené manažerské místo, takže si můžeme dovolit, abych zůstala s dětmi doma a pracovala eventuelně jen na pár hodin denně.
Hlídání pro dvě takhle malé děti bude problém. Mamka to asi sama nedá. Batole a mimino uhoní i mladou ženskou, ne tak důchodkyni s křečovýma žílama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.13 15:23

Tak já jsem jednou dostala od slečny taky mail a ten má to kouzlo že nemusí jen přeposílat, ale může si napsat co chce, teda jestli neposlala přímo PrtSc. Ukázala jsem to příteli, on popřel (každej chlap, ať je pravda nebo ne), ale milou slečnu si odchytl a ta mi osobně přišla vysvětlit, že kdysi spolu chodili a ona nás chtěla jen rozešvat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky