Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Normálně bych mu řekla „Doktore, vy jste sám, já jsem sama, co kdyby jsme to daly dohromady“
![]()
@Anonymní píše:
Dobry vecer, mam takovy dotaz.jak by jste slusne pozvali chlapa na rande? libi se mi totiz lekar, co leci mou dceru na alergii a ke kteremu dochazime uz druhym rokem..zenaty neni, prstynek nenosi, ale muze byt zadany, coz tezko zjistim..je sympaticky, mily, usmevavy, a moc dobre se s nim povida. akorat nevim, jak ho nekam pozvat. podotykam, ze ziji sama s dcerou.
No já bych z toho nedělala moc vědu
Prostě bych ho pozvala na kafčo nebo pokud jsi stydlín, napiš mu mail.
A máš signály, že se i ty líbíš jemu??
Co to nějak vyzjistit (zda je zadaný) - nevím z jak velkého města jsi, na malých se zjistí všechno ![]()
A je tam přítomna sestřička…no a pak přes nemoc dcery se dá nahodit kdejaké téma, které lze probrat nad kávou, vínem, u dobré večeře ![]()
Kdysi před lety si sedím o očaře, já ještě na VŠ, on čerstvě otevřenou ordinaci a při dívání se mi na oční pozadí přes ten přístroj, takže asi cca deset cm ode mě, se najednou ozve… a na kafe byste nešla?? ![]()
Já jsem teda nešla, ale bylo to milé
Tak to zkus taky tak nějak ![]()
Tak já myslím, že nejjednodušší bude se prostě zeptat, jestli by nešel na kafe. A je to
.
„pane doktore a kde mne budete píchat příště?“ ![]()
akorát nevim jestli by to bral jako začátek vážného vztahu
![]()
@Žirafátko když je to doktor dítěte, tak spíš „a mě píchat nebudete, pane doktore?“
![]()
Taky bych se ho zeptala zda by nezašel na kafe ![]()
Zkus to a uvidíš.. Při nejhorším řekne ne
,,Líná huba holé neštěstí" držim pěsti!!!
@Žirafátko píše:
„pane doktore a kde mne budete píchat příště?“
akorát nevim jestli by to bral jako začátek vážného vztahu![]()
nebo připomenutí přeočkování ![]()
@dani24687
ježiš on je to doktor dítěte. No tak třeba „a teď jsem na řadě já, pane doktore?“ ![]()
Se ho zeptej jestli by Ti neudělal soukromou přednášku z alergologie, že Tě to děsně bere, od tý doby co ho znáš?
![]()
Dobry vecer, mam takovy dotaz.jak by jste slusne pozvali chlapa na rande? libi se mi totiz lekar, co leci mou dceru na alergii a ke kteremu dochazime uz druhym rokem..zenaty neni, prstynek nenosi, ale muze byt zadany, coz tezko zjistim..je sympaticky, mily, usmevavy, a moc dobre se s nim povida. akorat nevim, jak ho nekam pozvat. podotykam, ze ziji sama s dcerou.