Acidofilní mléko pro batole

6.8.11 11:47

Acidofilne mlieko pre batola

Malicka ma 9,5 mesiaca a „ukradla“ mi acidofilne mlieko, cumlala otvorenu krabicku. Dnes ocumlavala vrsok krabice od dzusu tak som jej dala zase trosku acidofilneho mlieka. A ked som jej ho brala tak zaala robit cirkus ze este chce.

Myslim ze tie 4 hlty jej nemohli poskodit, ale zaujimalo by ma ci jej mozno dat viac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TehotnaTerezka
6.8.11 11:53

urcite neublizi, ja davala nejak od 10. mesice normalne kefir na piti, vzdyt jogurty uz take davas, ne? :wink:

• Citovat
  • Upravit
81480
6.8.11 12:04

Taky myslím, že je to podobné jogurtu. Sama jsem dávala k snídani od 11ti m. Jen jsem vybírala plnotučné, ono je jich většina nízkotučných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.11 12:06

No ja kupujem zasadne plnotucne a ciste, nic ine by som do pusy nedala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
6.8.11 13:08

Ahoj, určitě nevadí. Bílý jogurt, kefír, acidomléko, zákys dávám malé od cca 8.měs. Klasické mléko (ani UM a kaše) ještě neměla, jednak kojím a hlavně ho hůř trávím, tak ho nedávám po poradě s dětskou ani malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
6.8.11 13:32

já jsem naopak četla v mnoha příručkách a časácích že se kefír a podobné typy mléčných výrobků mají dětem dávat od cca 8. měsíce, že je to zdravé a vlastně je to přípravka na normální mlíko a mléčné výrobky. já jsem malé takové ty jogurtové a kyselé mléčné výrobky dávala od cca 10. měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
6.8.11 13:37

Já jsem taky dala naší malej Kefír,ale bohužel jí nechutná.Škoda chtěla jsem pro ní změnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí